205

дон Корлеоне

преди 12 години

Смях и досадна ирония...То е ясно, че пастирите са ошлевили агнето! Всички обири и престъпления в БГ стават с участие на полицаи, братовчеди на депутатите-***...

204

Анонимен

преди 12 години

Извършено като по филма "Жега" - там блъснаха от засада инкасо автомобила с камион, тук с микробус; там отвориха с насочен взрив, тук с флекс; там изгориха това с което са дошли, тук също... Идеи за бандитите има всякакви - телевизията е като учебник.

203

---

преди 12 години

Извьршена дейност по учебник.

202

ГЕРБер

преди 12 години

Гарантирано :Спираме организираната престъпност. Това е случаен инцидент, а не организирана престъпност. Сигурно са били някакви гамени. Случайно. Неволно. По скоро инцидент отколкото нещо умишлено.Забелязахте как хванахме оня ден един с 5 грама марихуана. Ето това е организирана престъпност.

201

made in ЛОВЕЧ

преди 12 години

239 МАРКА ЕЛТОС .2300 ВАТА ,ДИСК ф 230 ,на батерия 16 волта ,има два комплекта батерии,работи перфектно ,реже та се не трае

200

Obrazovan

преди 12 години

S tolkova greshki nz kolko si umen.

199

Cologne

преди 12 години

Gospoda ministri i depotati vi6te ,kolko ste sme6ni tezi koito obirat sa va6i xora i zatova nemojete da gi otkriete i naroda go mislite 4e glupav ebana e darjavata zatova nie umnite sme izvan granica neka s *** da ostanete v tazi mila darjavi4ka ,neka da ni osinovi nqkoq mo6tna strana da sme izmekqri na tqx no vseki da e rahat i da nqma stresove, sme6ni ste gospodata koito ste vav varhu6kata

198

Анонимен

преди 12 години

Каква марка е бил флекса? С какъв диск? Кви са тея ръждиви брони пълни с милиони?

197

"Хейтър"?

преди 12 години

Вечно, #237, вечно! Тоя народ от ***, обича само да цъка плюсчета, когато единствено се говори колко е зле и какво трябва да се направи, ама като им кажеш, че всъщност са мишлки и нищо не правят, гледай какво става - моментално се превръщаш в нещо, което те не искат да чуват и виждат. Така им изнася.

196

До ББ и ЦЦ

преди 12 години

Да защищават правата и живота на гражданите в РБ и да поемат отговорност? Човече, слез на земята! Те разрешават полети на кемтрейлс - самолети над БГ пръскаши барий, стронций, етилен дибромид, наночастици алуминий, мукоплазма и канц. бактерии - и ти ми говориш за защита? Всичко ни трови и разболява, като през техния мандат е ДЕНОНОЩНО! Няма такъв филм, няма и да има, докато народа не излезе на улиците и НЕ разчупи модела на "нежната революция". Защо мълчим за това и други безобразия? До кога?

195

Анонимен

преди 12 години

Цецко смачка организираната пресъпност и сега е време да смачка и неорганизираната...Айде Цецко к'во чекаш

194

...

преди 12 години

Баси и флекса!Нали е брониран автомобил?!?

193

ЕКС ЧЕНГЕ

преди 12 години

Кой му дава право да се отклонява от маршрита-движението се извършва по магистрала и първостепенен път да да ...

192

Анонимен

преди 12 години

максимално се кефя да се види тези инкасатори все едни дядковци от милицийта и военните с много опит вземат си пенсийките и са готови за 250 лв. да работят и заемат на тренирани млади хора работата сега от спестените заплати ще ги дадат накуп за 20 години напред на собствениците на парите пожелавам да се пооспокоят да пият студена водица и като се стопли времето да ходят боси по пясъка за релаксация времето ще ги излекува а взелите парите да си ги харчат с кеф по *** и баровe

191

До ББ и ЦЦ

преди 12 години

Господа в рамките на седмица две станахме свидетели на какви ли не престъпления, от пладнешки обири и убийства до кучешки ужаси. Може ли да попитам как ВИе защитавате свободата на нас гражданите и гласоподавателите. Как да сме сигурни, че както си вървим няма да ни изядат глутница кучета, или че някой няма да ни наръга за 1 телефон и 20 лева. Нека веднъж завинаги да се престане да се обвиняват трети лица за Ваши действия/бездействия. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ДА ПОЕМЕТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕЩО.

190

Анонимен

преди 12 години

SAS ZDRAVE DA SI GI AAR4AT :d XHAHXA napravo da otlitat za Malaga ahahaha

189

4

преди 12 години

Като чета коментарите и каква ВСЕНАРОДНА любов блика и залива управляващите, мисля че е ясно какво ще се случи на следващите избори! А Цвъцко по-добре да млъкне и да стягат куфарите, щото май целите им за следващите избори ще са да не влязат в затвора!!!

188

киноман

преди 12 години

Сега, като ги хванат, ще се окаже, че са снимали поредния епизод на "Отплата".

187

Анонимен

преди 12 години

България над всичко!

186

ганев

преди 12 години

хората се опаричиха,а ние ще платим и за тях !!!