4

Def

преди 12 години

Кюретата от 2000 години пълнят празните кратуни на овчиците / или както ги наричат те миряните/, вкарват някакви прости канони, а те си блажат ли блажат. ЦЪРКВАТА е нанесла такава вреда на човечеството, да не говорим в какъв застой го е държала.

3

Ястреб С*

преди 12 години

Монахинята е направила нещо, което религията и забранява, но пак религията е виновна! Ако всички хора имаха здрава логика, нямаше да има атеисти, ако атеистите имаха логика, нямаше да има подобни коментари!

2

гурбетчия

преди 12 години

Християните удариха ножа на мюсулманите , в надпреварата коя е по-глупава религия ! Ако питате мене и двете религии са както глупави така и ненужни ! Представяте ли си и това го правят хора вярващи в Бог / Аллах / ,учещи вас последователите да бъдете добри и покорни ,да не крадете ,да не се карате с хората ,да не правите секс с друг освен със съпруг /съпруга/,а да не говорим,че ако правите групов секс ще ви пратят на кладата ! "БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ"!!!

1

Анонимен

преди 12 години

от поп и монахиня - какво да очакваш ? освен...да служи на себе си....да папка,да педофилства,да пълни гуша....мухлясала институция!