55

mila34

преди 12 години

Министърът много хладноклъвно приема ситуацията и решението му , да не влиза в полемика с опонантите си, със сигурност е най-разумното, което може да направи. Опозицията разчита единствено на това, че последните седмици се натрупа напрежение около работата на Министерството на земеделието и храните, а това, което се слува в момента, са последните възможности да се направи сензация на база на вече дискутирани теми.

54

КРАДЦИ И НЕ ИМ ПУКА

преди 12 години

АМИ ХАЙДЕ НАЙ-СЕТНЕ, ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА. ДА СЕ УСПОКОЯТ НЕЩАТА, КРАДЕЦО И ЛЪЖЕЦО НЕДНИ. МИРО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЛЪЖЕЦ И ОТКРОВЕН МОШЕНИК В ГЕРБАВОТО ПРАВИТЕЛСТВО.А КОЛКО Е *** И НЕКАДЪРЕН - НЕАМ ДУМИ. ТИЯ НАГЛИ *** ЗНАЯТ САМО ЕДНО - ДА КРАДАТ И МЕДИЙНИТЕ *** ДА ИМ ЗАМАЗВАТ ОСРАНОТО. ***.

53

Анонимен

преди 12 години

Миро, ако се съмняваш в граматиката обаждай се. Ще ти помогнем в написването на оставката.

52

C.CVETANOV

преди 12 години

Ami dai e be MIRO taka ste miriasat malko i moze da ne iskat moiata

51

Анонимен

преди 12 години

нагъл прст и *** *** който умственно и физически е толкова обременен ч едва ли може да осъзнае магнитъта на простотията и жалкото си съществуване

50

Анонимен

преди 12 години

Всеки ден вършиш глупости, затова я искат. Ти не можа с една Калинка да се справиш, искаш земеделието да оправиш. Като си явен некадърник и не можеш да си намериш екип, просто си ходи. За съжаление ще дойде следващият по-голям от тебе ..... Всички ли умни българи емигрираха, та и 30-годишни министри си имаме.

49

Анонимен

преди 12 години

То не само червените ти искат оставката, но и всички хора от бранша, без шепата *** дето се правят, че са част от него, а са едни най-обикновени крадци. Давай я и да се приключва с тази мъка, че по времето на ония *** беше зле, ама ти почваш не само да ги настигаш, ами и да ги надминаваш. Всички в бранша се радваха, че се махнаха ***, ама какво стана, дойдоха Калинките, които са по зле от тях, че ония поне вършеха по нещо, колкото и да крадяха, а сега всичко буксува.

48

Според

преди 12 години

проучване на НЦИОМ, двамата министри от правителството на ББ с най-висок рейтинг са М.Найденов и Цветан Цветанов.Кохортата червени драскачи няма да имат удоволствието да им приемат оставката:))))))))

47

НМ(народна милиция)

преди 12 години

Щом ти искат оставката подавай я.Така ще си отдъхнем от грозната ти дебела мутра.

46

Анонимен

преди 12 години

Ами не те ли е срам да стоиш?

45

Anonimen

преди 12 години

Звучи ми като-ама, моля другарко, пак ме обиждат...

44

Анонимен

преди 12 години

Доког ще те чакаме

43

Д-ра

преди 12 години

Ми подай я бе що се оплакваш? Като я подадеш няма да ти я искат повече!

42

лъвица

преди 12 години

Ами спри да се дъниш и поработи малко....

41

Анонимен

преди 12 години

"Всеки ден ми искат оставката"!Ами като си некадърен-заслужаваш си я!

40

1212

преди 12 години

ми *** мръсен,хората не го искат той се радва за това.да не стане така да те закарат на някой плаж да се поопечеш малко и тогава да се усетиш що да чинеш.

39

Анонимен

преди 12 години

Ами хайде какво чакаш.

38

Ха ха хааааа

преди 12 години

А кои бяха тези бсп? Олицетворението на корупция мафия и дс,с мазни лидери и умиращ електорат

37

ирландско месо

преди 12 години

Относно 20 год.ирландско говеждо месо, всички ветеринари и бившия министър на земеделието Нихат Кабил знаят истината, той и затова уволни М.Найденов като главен секретар На НВМС, тъй като от неговия факс и с неговия подпис беше пуснато разрешетелното за внос на месото и заедно с верните му авери сега шефове в Агенцията по храните - д-р Василев и д-р Бащавелов прибраха тлъсти комисионни.

36

муню

преди 12 години

ейййй мамин златен,хитър си като мъжки маймун.....