25

Анонимен

преди 12 години

До 26. Не знам кой е охлюф ;-)) а бе ти си много смотан бе ;-)) ми във всяко едно село все има някой който да продава бе идйот.... Че и обижда Земи се застреляй по добре че такива готованковци като тебе..

24

krasimira slavceva

преди 12 години

ГЕРБ е мутро-мафия.до кога ще търпим.

23

до 22

преди 12 години

ами кажи къде,бе охлюФФФ да си купим и ние,или е само за герберасти там?

22

ясно

преди 12 години

Конфискували са ги ,за да си ги занесат в къщи, проверяващите не са свикнали да си плащат нищо от джоба.

21

Анонимен

преди 12 години

До чарли. За кой анонимен говориш??? Аз за първи път не виждам глупаво изказване

20

чарли

преди 12 години

Анонимен много си ***.

19

Анонимен

преди 12 години

до НФБ. Явно не знаеш къде да търсиш. ако ти трябва цяло агне обикаляш по селата...Ние така правим вече 5-а година. напарво от кошарата човека ти го преготвя за има няма 2 часа

18

Анонимен

преди 12 години

Бе то и на БАБА ми кузунака няма етикет и произход ама по вкусен не съм и опитвал.

17

Анонимен

преди 12 години

Евалата на коментар 15. Когато купувам агнешко (само по празници ) винаги гледам тзи "с неясния произход" защото във всички вериги са от нова зеландия пътували по 1 месец.....те са с ясен произход и са мн годни..

16

Анонимен

преди 12 години

До *** Малка поправка, държавният служител разчита на глобите които налага, тъй като после ще има бонусчета....

15

Rampage

преди 12 години

По принцип съм забелязал, че козунаците бягат по бавно от агнетата... Защо са хванали само 10 кила - не знам...

14

мами

преди 12 години

Разбрах напълно че тази държава разчита само на глоби и данъци .Тези хора д0ерарат последните ризи от гърба ни . Няма чужди инвеститори народа безработен болен .Всеки ден измислят по нещо да тормозат хората. Тази нова министърка на здрравеопазването и тя само за санкции говори дойде с много надежди тежката артилерия нищо няма да направи въоздух под наляганел

13

Анонимен

преди 12 години

към 12 Господине, нали за това има проверяващи ; дай личната карта и ако нещо е измамил или има нередно нещо в писанито ;; кооооонфискация голяма глоба и ще забрави думато пазар. закони и стрикно спазване. в германия пред мен полицая уби испуснато куче защото бездомни няма. за 8г. интензивно движение по пътищата на германия само това видях и те го убиха.

12

Анонимен

преди 12 години

Ако видите във с. Виноградец въздрастен човек на 92г. да кара колело -велосипед това е моя баща които цял живот е пил само червено ВИНО. маика ми каза ; две три години не съм го виждала да пие вода НОникога не се напиваше

11

до 11

преди 12 години

Има собственици ,които излизат на пазара ,само веднъж годишно /за 2-3-дни/,например сега е време за агнешко/става на въпрос за частни лица/,така че за тях какви са законите.....?

10

do 8

преди 12 години

Братле ,....."фъф" Бг се ЗЛОУПОТРЕБЯВА С ВСИЧКО ,така че "собственикът" на етикета ще напише на КОМШИЯТА СИ адреса ........,не стаА!

9

Анонимен

преди 12 години

собственик които продава спокоино продукцията си ще има стимол за в бедеще да произвежда по качествена стока и така ще има между произведителите надпревара за по добро и то ще е и евтино. защото това което се продава по селата е много по качествено от магазините; пример ; виното в селата е 3лв. кабарне мерло а в маг. е 8лв. и не струва.

8

rossen.kulov

преди 12 години

daite gi na men, az shte gi unishtoja s kiselo mlqko i bira :D

7

Анонимен

преди 12 години

На запад ако искаш ще си готвиш вкъщи и ще го продаваш... !!! Преди време даваха една преуспяла българка в Англия, която е готвила вкъщи си и е продавала яденето и от това е стигнала да развива кетъринг бизнес и пак всичко от дома и излиза. Това в България не би се случило, Миро Ирландеца веднага ще извика Цецковите хора да сложат белезници на такъв човек.

6

Анонимен

преди 12 години

аз мисля че които е собственик на каквато и да е продукция може спокоино да я продава като на табелка си напише адреса и ако има нещо нередно глобата да е голяма.така цените ще паднат защото нема да има прекопвачи.