26

Росен

преди 12 години

Честно казано мисля че отказът му е до голяма степен заради това че участието там е безплатно.А до колко Джони е обвързан с пънка това е дълга тема, все пак М.Макларън събира групата за да избута 1 изгряваща звезда на сцената на алтернативната музика.А симбиозата представляваща пънк в тая банда е бил и си остава само Сид той е бил 1 метафора и въплъщение на съвремието си.Дързък и циничен с вид на оголен кабел и жаден за слава.

25

Анонимен

преди 12 години

Браво! Независимо, че се снима в реклами за масло. Истината е, че "обикновените" лондончани въобще не искат да чуят за олимпиадата. Специални ВИП алеи по пътищата, блокиращи трафика за над половин час, тлъсти котараци, разкарващи се с мерцове из един от най-бедните квартали, закъснения на метрото с часове... Да не говорим, че никой не обръща внимание на протестите срещу определени спортни площадки, унищожаващи зелени площи. Протестиращите биват съдени по бърза процедура... Демокрация???????

24

sevtus

преди 12 години

ето, това никога не може да бъде кресливия жабок Мик:)

23

sevtus

преди 12 години

И какво сега 30, да кажем на черното бяло и да откажем да признаем, че Ролингс Стоунс и Металика са влезли в най-ултракомерсиалния мейнстрийм на съвременната музикална сцена?! От рок и блус не знам дали си имам представа, но със сигурност разпознавам истинския, чистия, безкомпромисния и силно иронизиращ системата бунт от мазната симбиоза между музика и власт, въплътена в бай Мик;)

22

Анонимен

преди 12 години

Преиграват всеки има нужда от кинти, А тоя дето наричаа Джагър крякаща жаба, явно няма никво понятие от рок и блус музика, какти и некъ псевдо megadeth дето псува metallica. Не може да си фен на megadeth и да псуваш 80-ските албуми на metallica. Той Mustaine зарови томахавката, ама некви задръстени фенове още плюят..

21

do 24 hellboi

преди 12 години

Еми все пак и на Джонито му трябва някой паунд да живее. А и той не е истинското лице на бунта в групата- това е бил Сид Вишъс, лека му пръст

20

sevtus

преди 12 години

helboy, тук говорим за нещо много повече. Съвременната Олимпиада с нейната прекрасна фасада, добре излъскана и лустросана от големите мултинационални корпорации-спонсори и покровителствана от политическия елит, със спортисти - герои, които трябва да покажат връзката между съвременните спортни идоли и "благотворната" корпоративно-политическа конюнктура, е един от най-важните идеологически инструменти в ръцете на онези, които се опитват да ни убедят, че сегашната политическа, социална и икономическа среда води към неизчерпаем прогрес.Това е като къщите на Потьмкин.Прекрасни отвън, но отвътре воняща реалност..За това отказът на група като Пистълс е важен символичен жест, който дава ясен и категоричен израз на все още недобре оформеното чувство за гняв, което масите изпитват!

19

До 17

преди 12 години

Отпусни малко, чичка!Естествено, че да се кланяш на ориенталска култура е регрес и че е по-добре да слушаш блудкаво денс техно отколкото да хвърляш гюбеци на чалга. Бубулечкъ-чкъ-чкъ или води ме в някоя кварталнааа кръчмааа яко , а? WTF?

18

sevtus

преди 12 години

Браво на Секс Пистълс!Да се приеме участие на такова политкоректно събитие, каквото са напудрените съвременни спортни прояви воглаве с Олимпиадите е срамно за всеки, който някъде някога се е считал за бунтар! Страхотно кроше в муцуната на съвременната капиталистическа система. За разлика от онази крякаща жаба Мик Джагър, който се скъса да се прегръща с Бил Клинтън и всички възможни представители на съвремениия елит и продължава да има нахалството, че бил някакво лошо момче - лошо момче за пред публиката, но издуващо бузки пред когото трябва;). Или пък вечната мерудия на всяка манджа Боно,който с добре премерените си участия в какви ли не псевдоинициативи за мира, за глада, за дрън-дрън, трупа комерсов имидж, а в същото време никога не е споменал и думичка против същата тази система, която ражда глада и войната - няма по-отвратителен пример за конформистко присъствие на сцената от тези два примера...

17

helboi

преди 12 години

Хайде сега феновете на Pistols да кажат защо, ако не за кинти Джони-то снима реклами за краве масло в Англия, и взе участие в реалитито I am a celebrity - Get me out of Here.

16

Джохн Х

преди 12 години

Е от кога олимпийските игри са срамно и петнящо събитие? Главното им е май бунт и революции да има :)

15

Писна ми от вас, ей!

преди 12 години

Браво на Sex Pistols. Чалгараците с махмурлук, привлечени от думата Sex, въобще да не се опитват да фокусират новината, а да заминават по разните снимки от конкурси!

14

ppp

преди 12 години

GG Allin е човека :)

13

до нм. 5

преди 12 години

Българин преди всичко това е състояние на духа.. и истинските такива не се подлагат на психо-терапия със "Кале" "бронз" и болни звуци издавани от болни хора..

12

хипобирец

преди 12 години

Пънко нема да умре. Пък и да умре - квото е - тва е... И да не е това - няма значение...

11

Анонимен

преди 12 години

Sex Pistols заедно с The Clash, Ramones, Misfits и други ме оформиха като личност. Естествено Контрол и Хиподил too.Много се радвам, че не съм от чалга поколението, което изживява първи любовни трепети и първи целувки на Азис, Ивана и подобните им и единствената им цел ви живота е да имат по-хубав телефон от "приятелите" си. Нещо липсва духа в момента, а може би се лъжа.

10

браво бе!

преди 12 години

ми правилно - първо ги забраняват, после ги канят да покажат колко е велика Англия - поклон!

9

ХАХА за №8

преди 12 години

Май ракията и салатката са закъсняли за закуска,а?Как изабщо си позволяваш да сравняваш една легенда, като SEX PISTOLS с държаните курв*ляци , които пеят по кръчми и ги шиб*т мазници да им плащат бездарната музика и кич.ти си ***

8

Анонимен

преди 12 години

PUNK IS NO DEAD PUNK IS NO DEAD PUNK IS NO DEAD PUNK IS NO DEAD PUNK IS NO DEAD PUNK IS NO DEAD PUNK IS NO DEAD PUNK IS NO DEAD

7

Анонимен

преди 12 години

Спокойно, до закриване дори няма да се стигне...