35

Третият

преди 12 години

Интересите на "всички хора" са да има гора, за да има вода и въздух защото и до тях вече ще опрем както я караме. Но това трябва да се разбере от временно властващите и навлеме да се намесят, докато не е станало късно. Тогава и тези, които тук пишат, без да мислят като някакви си "аватари-и" може да разберат какво ще загубят зарад интересите на "перачите на пари" от малки полузакъсали банки и от лобистите, които им правят "улеснения за бизнеса" на гърба на всичи останали и на бъдещите поколения.

34

За шистовия газ

преди 12 години

им бяха ушили униформи и направили специални плакати, сега като гледам добре аранжираната брадва в кутия ,пак някой подпалва фитила, когато му кажат и за каквото му кажат. Щом плащат , ще протестират,едни и същи физиономии в няколко града последователно и наивняци или хитри нагаждачи.Къде бяха когато горяха горите и ги изнасяха към определена страна от определена партия.

33

ДО 38

преди 12 години

И като събориш правителството какво ще правиш,ти ли ще ни управляваш?

32

Радо

преди 12 години

"От премиера очакваме да вземе правилното решение и да защити интересите на всички българи граждани" Вие *** ли сте ? Това няма как да стане дори и на теория, никога не може всички интереси да са защитени ;)

31

30 февроари

преди 12 години

"От премиера очакваме да вземе правилното решение и да защити интересите на всички българи граждани", обяви *** Тончева от WWF !!! Божееееееее тези хора не са нормални ,абре от Марс ли падат не мога да разбера ,какви интереси на българските граждани какви пет лева!!?? То е от ясно по-ясно какво става ,а за интересите на българските граждани на 30 февруари само дето незнам коя година.

30

Професора

преди 12 години

Тайно се надявам тези природозащитници да използват брадвите и да щурмуват парламента,осъществявайки преврат.Но стига мечти живеем в държавата на мутро-милиционерите.

29

До 31 Шишо

преди 12 години

"Поп и ДУПЕДАТ едно и също. Попа е парламентЬор пред господ. А дупедата пред кой?"Пред световния Ционизъм!

28

Ivo

преди 12 години

Za tezi deto zashtitavate pumiqrite vi pojelavam cqla glutnica da vi go otpere ot zad,zashtoto drugiq variqnt ne vi go pojelavam.Bog da prosti na profesora i na (prirodo zashtitnicite)

27

Шишо

преди 12 години

Поп и ДУПЕДАТ едно и също. Попа е парламентЬор пред господ. А дупедата пред кой.

26

Холмс

преди 12 години

Вярно бе. Не съм го прочел внимателно.

25

до Холмс (27)

преди 12 години

Брадвите за депутатите ще бъдат символичи (хартиени), гений.

24

Анонимен

преди 12 години

Тия "природозащитници" май *** са ги правили.СекирЧЕТО е техен патент.

23

Холмс

преди 12 години

Нямали пари природозащитниците? Знаете ли колко струва тази брадва, а 240?

22

Българин

преди 12 години

И да не забравяме, че като дойде на власт, ББ заяви, че ще спре корупционната практика със заменките на гори. Но не си спомням да са предприели някакви подобни стъпки, даже напротив.Така че промяната трябва да започне все някога. Нека тя започне СЕГА...

21

Българин

преди 12 години

Виж сега... 20 години сме най-пропадналата и бедна държава в Европа. Това означава ли, че трябва да се примирим и нищо да не правим, за да променим нещата.Нали все отнякъде трябва да се почне, нещо трябва да се промени. И по-добре сега, отколкото никога. Освен това мога да ти кажа, че по време на Тройната коалиция сигурно е имало над 20-30 простеста - за Странджа, за Рила, за Иракли. И да не забравяме, че като дойде на власт, ББ заяви, че ще спре корупционната практика със заменките на гори. Но

20

аватар

преди 12 години

Природозащитници,къде бяхте по време на тройната коалиция/когато правеха заменките/,а и още по рано когато беше Иван Костов на власт и продаваше дървесината в чужбина,ами сега се сетихте че гората има пролеми ?????? Колко фиданки сте залесили през този демократичен преход ???? Май всико правите с цел комерсия,платени клакьори не ви е срам !!!!

19

Анонимен

преди 12 години

Призовавам всички във коментарите канете близки и познати ,въобще колкото се може повече хора да се съберем на националния протест на 17.04.2012 г. Крайно време е да им поискаме сметка на цялата управляваща напаст за безобразията през тези 22 години,да си потърсим правата и да се опитаме да променим поне и драстично нещо в тази държава. Сега е момента да излезем от своите домове и да покажем ,че не само Гърци,Испанци,Румънци и т,н. могат да протестират.

18

Sasho

преди 12 години

Само като прочетох "Десетки природозащитници донесо предиобед брадва пред Министерския съвет" и се отказах да чета нататък.КАК СА ВИ ВЗЕЛИ НА РАБОТА, ДРАГИ ЖУРНАЛИСТИ ?!

17

Анонимен

преди 12 години

Не може брадве, може топор заедно с боен чук!

16

,,LARI,,

преди 12 години

DEKLARIRAIITE MILIONITE.UTREPKI.NA GARBA NA NARODA UNISHTOJEN.***.NARODNO VASTANIE.