37

Демокрация

преди 12 години

Това е демокрацията,еб*т се на по 12,13 и се мислят за големите хора.Тая демокрация съсипва хората още от малки им промиват мозъка.

36

Типичен разговор :)

преди 12 години

Той: Малка сиТя: Аа знаеш ли кви *** правя,а? Не съм малка!Той: Това не те прави голяма,малка си.Тя: Ако знаеше каква *** съм нямаше да говориш така!

35

Анонимен

преди 12 години

До 19 не си прав брат.Излъгал си детето си!Всички знаем,че дядо Коледа съществува.

34

до 34

преди 12 години

да, затова гинеколозите са ужасени, че има епидемия на папилома вирус сред тийновете, защото сте много умни и всичко знаете.

33

qze

преди 12 години

Какво да говориш с днешният тийнейджър..то да те е страх да не те накълца на парчета, да не те пребие или напсува. Той ще си извади цигарката, марихуанката и ще ти каже колко много знае за секса (от прното в замунда), за нещата от живота и че е голям пич/пичка. То е нещо страшно. Неграмотни идиотчета, които са едно ЗАГУБЕНО ПОКОЛЕНИЕ с изключително малки изключения, които просто генетично са ок заради по-свестни родители или възпитание

32

мале колко глупави

преди 12 години

хора посещават този сайт ! Като виждам колко плюса сте сложили на един от най-тъпите коментари 28 ,разбирам защо нацията ни е в това положение ,*** народ-слаба държава !Значи според вас ,ако на едно дете на 4г. му обясните как стават децата ,тогава то като стане на 15 г. не иска да прави секс ,а ако му кажете ,че децата щъркела ги носи ,то като стане на 15г. започва да прави секс?! Мале каква тъпотия ! Че нали това дете докато стане на 15г. така или иначе в училище ги научава тези неща !

31

Овчар с бастун

преди 12 години

трябва да знаят поне как да продухват тръбата. другото е хамалска работа.

30

Жони

преди 12 години

хаха по едно време, по радио Витоша въртяха следния разговор:-"Докторе дъщеря ми е на 13, да говоря ли с нея вече за секс?"-"Еми поговорете, ще научите много интересни неща!":)

29

без дрехи

преди 12 години

Как да говорим с тийнейджъра за секс? Първо го освободете от дрехите!

28

mlad6ito

преди 12 години

daje as kato napravix sefteto na 13 me beshe sram zashtoto nai dobria mi priatel oshte na 11 beshe pravil sex i az se 4ystwax izostanal

27

Вики ти не си добре

преди 12 години

въпреки ,че си голяма ! И кво искаш да кажеш ,че като обясня на дъщеря ми още като е на 4г. как се правят деца , тя като стане на 14г. няма да води полов живот ако се чувства готова за това! Направо си ненормална! това дали един тинейджйр на 14-15г. ще води полов живот не зависи от щъркелите за които са му разправяли когато е бил на 4г. , а зависи от това дали се чувства физически и психически готов за това ! Поздрави от Германия , от *** !

26

Вики

преди 12 години

Ами като ви е срам и ви е неудобно, и щъркелите ви се струва разумно обяснение, после на вас се сърдете когато започнат да водят полов живот на 14! Ако не бяха книгите, никога нямаше да разбера какво е цикъл и какво е секс, какво е полова система и т.н. Стига вече с този комунистически начин на възпитание! Не е срамно един млад човек да се познава, за да се предпазва в бъдеще и да бъде по-отговорен! Помнете че от вас зависи какъв човек ще порасне детето ви! Не е от влиянието на климата!

25

Пак безумния

преди 12 години

Какви тинейджъри бе хора? Моя син е на 5 и вече ме пита за секса. Телевизията ги облъчва от ей такива.

24

mlad6ito

преди 12 години

abe vie v koi vek se namirate? dneshnite deca na max 10 godinki weche znaqt si4ko zashtoto si4ko sa 4eli i GLEDALI v neta kakvo ima da gowori maika my ili bashta mu s lapeto to znae vsi4ko, celiq svqt e v djoba my s tiq nowi telefoni . az napravix sefteto na 13 godini tiq oshte se 4ydqt kak da goworili s decata si...boje

23

Анонимен

преди 12 години

ако е тинейджър вече знае всичко няма какво да се обяснява.Обясненията трябва да са между 5-8г. възраст. Над 10 в зависимост от развитието си децата сами научават както намерят иначе.

22

Анонимен

преди 12 години

Как се говорили...при тинейджърките те ще говорят за секса на родителя !

21

до тинейджър 22

преди 12 години

Е не си прав бе мойто момче ! Не е ли по-хубаво *** да ти обясни как да правиш секс и как преди секс трябва да оближеш п... на гаджето си ?! Дори може да ти каже точно къде като ближеш може да й е по-готино на гаджето ти ,и така направо ще й спечелиш сърцето ,с помощта на знанията ,които си получил от мама ! Все пак ти е майка , няма да те лъже я !

20

Тийнейджър

преди 12 години

Боже ,ще слушамаз някакви си да ми разправят за секса.... Като че ли съм паднал от Марс и нямам достъп до Гугъл и какво ли още не...

19

...

преди 12 години

Има изчерпателни и леко написани книжки точно с тази цел. Подаряваш му такава и нямаш грижи.

18

Chikatilo

преди 12 години

Ще заведа малкия на *** веднага щом навърши 10...така сам ще разбере всичко за секса :)