82

Някой

преди 12 години

И кво като свалите герб или който и да е ... каква ще е промяната? Кой ще управлява ...? Пак някой от останалите нещастници чакащи като хиени да се издъни правителството което е на власт .. и да заемат мястото му за да се налапат те :) Тъй ли не виждате че все се въртят едни и същи хиени ....

81

охооооо

преди 12 години

"НА КЪДЕ ЛЕТИМ ТАТЕ"-Ще си вдигате главата ааа.....ще гледате надолу само *** с говедата ви

80

CE

преди 12 години

Ориентирайте се към ходене пеша и с велосипед.Аз вече го направих.

79

7лв

преди 12 години

Защото иде края на бензиновите и дизелови двигатели. Всичко е много просто и ясно.

78

ii

преди 12 години

Аз не мога да разбера едно нещо за какво харчи държавата всичките тези пари които и плащаме.За 2011 - 16 милиарда (при БСП 2009 беше 20.9 милиарда), разликата от 5 миларда може да я обясните с успешната политика на ГЕРБ.Не мога да го разбера и това е. Навсякаде си плащам. Всички което предоставя държавата е платено. И каквото и да си купя, или каквато и услуга да ползвам си плащам не десятък (както е било под турско) а петятък.

77

БГ

преди 12 години

българска работа ....... Цената на петрола на международните пазари се понижи на фона на новините за възобновяване на преговорите между Иран и "шесторката". Стойността на майските фючърси на американски суров петрол тип Light Sweet на нюйоркската борса NYMEX се понижиха с 0,85 долара - до 102.46 долара за барел. Поевтиняха и майските фючърси на северноморски суров петрол тип Brent, търгувани на лондонската борса IСE - с 0,76 долара, до 122,67 долара за барел. Часове по-рано от офиса на евроком

76

у българия всичко е

преди 12 години

ВЪЗМОЖНО !

75

вангел

преди 12 години

от 1 год ви пиша: " БИНЗИНЯ Х7Л99ЛВ КИЛОТУ! Май че сванете накрая. И никъф иран не може да влияе на цените , щото само да си помисли да здръства пролва и ще бъде изтрит от земятя!

74

Анонимен

преди 12 години

Много си е реална. Продължавайте да ни подготвяте.

73

анонимен

преди 12 години

знаете ли къде се наммира ада?ада това е БЪЛГАРИЯ.

72

До предходния

преди 12 години

Так е и така ще бъде, все пак в САЩ нямат *** които да определят ставките на акциза и ДДС.

71

джон траволта

преди 12 години

споделям твоето мнение,аз съм твърдо за национален протест но не за горивата а за това което се случва в тази скана страна.какви са тея данъци,какви са тея цени на ток,какви са тея лихви по кредити,какви са тея заплати?на кой м е необходима магистрала като неможе да пътува по нея,на кой му трябва магистрала до морето,когато той немже да отиде на море понеже няма 2 лева за хляв.трябва всички задружно да се сполотим и да излезем на улиците и да си търсим правата.има ли министър осъден до сега?

70

Анонимен

преди 12 години

Цял ден повтарят по една телевизия какви били станали драстични ценитена бензина в САЩ - долар за литър ,което ще рече към 1,50 лв./литър.Направо живи да ги оревеш тия янки . Ами да заповядат да работят и дазареждат с български заплати по БГ бензиностанции бензин ,обложен севропейски акцизи и българско ДДС.Там държавните данъци на литър били около 11 % ,а тука в "европейски"*** - 45 %.Изобщо не се надявайте на нещо добро ,докато сме в тая ***-масонскаорганизация наречена ЕС.

69

Анонимен

преди 12 години

Naprtov napulno realna cena e 7.00 Leva za benzin.Daje e malka :-)

68

JJ

преди 12 години

Защо да не е реално , тъкмо с една минимална, ще може почти да се пълни резервоар на една малка кола!!! Какво му е лошото питам аз :)))

67

Анонимен

преди 12 години

Защо акциза на горивата е на европейско ниво, пък получаваме български заплати и то в лева ???-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Eто ти един примерен отговор- защото сте си направили скапана държава и твойте сънародници крадът като за последно десетилетия наред от чистачката до министър прецедателя всеки според възможностите си.Но за това виновни са винаги ДРУГИТЕ.

66

-

преди 12 години

Не е да не е стигала цената 150$ за барел, но тогава литър дизел беше 2.56лв, как сега за 120-130$ на барел плащаме повече ? Съмнявам се че ще ми отговорят честно на този въпрос и производители и министри.

65

Homer

преди 12 години

Погребват ни лека полека братя българи!Тъжно,но истина!

64

лъжци

преди 12 години

Тоя Андрей да не е брадчед на баба Ванга...хе,собствена на лукойла ще получи инфаркт от радост.

63

Анонимен

преди 12 години

до 66. Прятелю, нещо да не си объркал датата 17.03.2012 . ????днес сме 10.04.12