181

ФАШИСТ

преди 12 години

Шопите не са софиянци - *** от България са СТОЛИЧАНИ !

180

взе да минава ..

преди 12 години

времето и скоро тия крадци и престъпници ще си отдъхнат ... кражбите ще продължават .... и материала бойко ще приказва още тъпотии .. а 'мерките от понеделник' така и няма да ги видим .... лицемерие докато отшуми убийството на човека от държавните *** .... после тихо тихо същата простотия

179

jeronimo

преди 12 години

Как не ви е срам ?А колко агънца бяха отнети от майките им и бяха зверски изклани ?

178

NN

преди 12 години

Кучета ще има, докато в общината са сегашните управници.Изградили са могъща схема за източване на средства за лични облаги.Схемата може да съществува само ако има кучета.

177

krasi

преди 12 години

Той, професорът като по-възпитан си отиде ....

176

яве

преди 12 години

Изненадаа, шЪ си подам оставката ама мема да си идааа! Скрих ли ви шайбата ;)

175

viden

преди 12 години

bg narod izbira kmet i politzai da upravlyava naselenoto myasto, da ima dobar red, higiena, krasota da jiveyat horata v radost i stastie! bg narod dava na kmet i na politzai golyami zaplati.... kmet i politzai ne pravi dobar red..... nakazanie za mesten kmet i za politzai - golyama globa ot lichnite im pari ili direktno v zatvora za 1 godina..... bg narod i bg budjet ne e napravil prestaplenie i bg narod ne zaslujava nakazanie..... mestniya kmet i mestniya politzai da ima strogo nakazani!

174

Провинциалист

преди 12 години

Кво само пишете по форумите, *** софиянци? Трепете бе, трепете кучетата и ще си решите проблема бързо-бързо. Ния у провинцията тъй праим и хич не питаме ни правителство, ни кучезащитници.

173

ФАШИСТ

преди 12 години

софийските ***, грижа на софийските *** - не занимавайте България с вашите *** !

172

лъвица

преди 12 години

Ами да си ходят заедно...

171

Анонимен

преди 12 години

FANDUKOVA...TI SI EDNA NESHTASTNICA!!!IDI SI!!!

170

x

преди 12 години

Постановки от селски вечеринки. Вие нямате доблест. Какво трябва да стане за да поемете отговорност и да се изметете, това което стана с професора е недопустимо. Ако домашно куче ухапе човек съдят стопанина, когато бездомно убие човек кого съдят?

169

Анонимен

преди 12 години

Bojadjiiska ti si za sud!!!!!!Ako sme normalna durjava dosega da si arestuvana!Dano da stane tova!!

168

DO DR.FANDUKOVA

преди 12 години

DR.FANDUKOVA, VINATA E BILA OB6TA? TOVA E PODIGRAVKA S DANUCITE KOITO PLA6TAME!ZA6TO GI PLA6TAME? I SEGA KOI 6TE PLATI OBE6TETENIETO ZA UBITIQ PROFESOR.ZA6TOTO TOVA E UBIISTVO!!! PARITE 6TE SE VZEMAT OT BUDJETA T.E. NA6ITE PARI. ZA MEN E VINOVNA SKAPANATA KMETICA. 3 GODIINI LIJE ZADNUILA NA BORISOV A SOFIQ ZAPRILI4NA NA MRUSEN I IZOSTAVEN ARABSKI GRAD. I SEGA NQMA DA SE NAPRAVI NI6TO.POMNETE!! OT KU4ETATA SE IZDURJAT STOTICI HORA I PARITE SE KRADAT! KOI 6TE NAPRAVI REVIZIQ NA EKORAVNOVESIE?

167

народа

преди 12 години

ОТ ТУК ПРИ КМЕТУВАНЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ МИНА КАТО ДИРЕКТОР И МИНИСТЪРА НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВКучешката мафия, която години наред топи столичния бюджет без никакви резултати, е продукт на Стефан Софиянски. продължена от Бойко Борисов и Фандъкова. Още по време на неговото управление структурата "Екоравновесие" и подчинената й администрация са мъртвородени по подобие на здравната каса и са обречени да губят парите на софиянци, пише в. "Всеки ден". Структурите са създадени от Софиянски и хората му така, че пътят на парите се проследява трудно и те потъват безследно в джобовете на природозащитници менте. "Това са милиони всяка година", коментират работещи в приюта в "Сеславци" пред всекидневника. Всички се грижат от години за животните и са наясно със схемите на властта, но всяко следващо управление се оказва безсилно да реши проблемите, защото са в самата законова рамка.От години хилядите бездомни кучета, които скитат по улиците, служат за нагушване с общински пари на редица хитри играчи от псевдоприродозащитни организации, както и от шефове на фирма "Екоравновесие".По 280 лева плаща общината за кастрация, ваксиниране и обезпаразитяване на кучетата. Много странно къде отиват тези пари, които годишно се изчисляват на милиони.Защото всеки може да направи следната сметка: кастрация при ветеринар струва 40 лева за мъжко и 60 лева за женско, обезпаразитяване вътрешно и външно струва 1015 лева, ваксинирането пък срещу бяс струва 30 лева.Общо 110 лева максимум. Доброволци, които се грижат за четириноги в приюта в Сеславци, разкриват, че екипите на "Екоравновесие" много често прибират кучетата за ден-два, не ги кастрират, а след това връщат глутниците в съвсем различни квартали.До момента Йорданка Фандъкова е уволнила двама шефове на "Екоравновесие", но не успява да се справи с проблема.Един от начините "Екоравновесие" да се спасява от проверки е, като сключва договори с псевдоекоорганизации, които уж гарантират, че всичко в приютите е нормално. Те пък получават възможността да прибират пари от германски организации за защита на бездомните кучета по разни програми и проекти.Вместо обаче тези пари да отиват по предназначение, те се гушват от лъжливи еколози, както и от ръководството на "Екоравновесие".

166

ops

преди 12 години

Дано ги нахапят и тях някои кученца, да видят дали е хубаво!

165

народа

преди 12 години

Остра критика срещу земеделския министър Мирослав Найденов отправи вчера международният експерт по работа с бездомни кучета Натали Клинге. В писмо до министър Найденов и кмета на София Йорданка Фандъкова Клинге изтъкна огорчението си от зле свършената работа по проблема с бездомните кучета. Холандката консултира както министерството, така и Столичната община по въпроса и е обучавала управляващите два пъти - през 2010 г. и 2011 г.В писмото си тя казва, че българските власти не са взели под внимание никаква част от предоставената им от обучаващите информация и насоки. Натали Клинге цитира уверенията на министър Найденов пред Брюксел, че ще работи по ръководството на Световната здравна организация, с неправителствения сектор и т.н. "Тази позиция обаче днес е чужда на земеделския министър", пише още експертката.Клинге пита защо българските власти обвиняват неправителствените организации за собствения си провал. Като експерт тя оценява слабо работата на министерството и общините и ги обвинява, че са похарчили огромни средства от джоба на данъкоплатците за некачествена работа.Клинге, която е съветник на най-прочутата в работата си по кастрационна програма румънска фондация има зад гърба си години опит. Съветваната от нея FPCC е постигнала 90% намаляване на популацията от безстопанствени кучета в рамките на 5 години работа в северозападна Румъния. Нейната главна препоръка е България да създаде национална стратегия и координиран план за ударна повсевместна кастрация.

164

mhm

преди 12 години

Защото е гузна затова не я пуска

163

Мария

преди 12 години

Да си ходят и двете най-добре! Да вземат и Мирославчо с тях!!!!!!!!!

162

jdkj

преди 12 години

да провери метрото че го карат шлосери а лъжат че са машенисти да ги уволняват корумпетата допуснали това също и помошник машинисти а не по изискване само машенисти с 5 години стаж