9

Анонимен

преди 12 години

аз пък се надявам, като го преместят в големия град, да започнат демонстрациите в негова защита,

8

Анонимен

преди 12 години

Ще му резнат зелаката..а в Хага щяха да го влачат с години... той за това иска да го съдят там ,иска да се спаси от смъртна присъда..гада.

7

Анонимен

преди 12 години

Елементарно е защо онези не искат да го дават.Защото съда в Хага ще го осъди на нещо като домашен затвор.Тоя е милиардер ще си купи някое имение и ще си живурка дълго и щастливо до края на живота си потопен в неземен лукс.И това след като са го осъдили забележете-хахах звучи като виц ама е истина.А ония в Либия го искат мъртъв и най-вероятно ще го видят такъв.Лично на мен не ми пука.Би било правилно да го убият щом народа му така иска.Или нее нека поседи още 20-30 години в някои техен затвор.

6

Патриот

преди 12 години

Основния мотив Международния съд в Хага да иска да го съди е не заради справедлив процес, а това, че за десет години този съд е похарчил милиарди евро за съществуването си, а има само една осъдителна присъда. Но иначе могат да критикуват Българския съд, който не че не е бавен и корумпиран, но в сравнение с тях си е цвете. Просто предлог да не ни приемат в Шенген, което не ни и трябва! Трябва ни икономика, производство, но за това те ни пречат!

5

someone

преди 12 години

Гаранция, че ще го обесят за да не може един ден да застане начело на страната и да търси възмездие...

4

до 3

преди 12 години

мутрата му не е талибанска, защото именно талибаните го заловиха и убиха баща му и братята му

3

Анонимен

преди 12 години

Само като му видиш талибанската мутра ти идва да го застреляш в челото...

2

Саладин

преди 12 години

За тоя присъдата е ясна.Ще увисне на някое дърво

1

цулейман

преди 12 години

зайде момчето. язък.