7

Ангуа

преди 12 години

Съдейки по това, че има хора, които и през пешеходна пътека минават като по Околовръстното, най-добре е преди всяка такава пътека да има и пешеходен светофар. По-добре шофьорът да изгуби две минути в чакане, отколкото да има трагедии.

6

M

преди 12 години

Стига освежаване и кърпене, че на хората им дойде до козирката от тези псевдодейности!!!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Остава и водачите да си припомнят какво е пешеходна пътека и защо е специално означена!

4

Анонимен

преди 12 години

"слагат й знаци"хахахахахахахахахаххахахахаххааххасамо на една от пътеките ли слагат знаци? :D:D:D:D

3

Анонимен

преди 12 години

Добре е да се направи подобно нещо, би било хубаво ако има и малко повече толерантност и повече водачи спират на тези пешеходни пътеки (тук трябва да се каже, че пешеходците често пресичат неправилно и опасно, като смятат, че водачите трябва да ги пазят - не са съвсем прави - но и не трябва да бъдат газени). А авторът на статията да си оправи подзаглавието. "Й"? "...слагат й пътни знаци" - като сгрешен съюз ?!!?? или може би като опит за "ѝ" (под ударение)?

2

Анонимен

преди 12 години

То маркировка по улиците няма, те за пешеходните пътеки се сетили. А велоалеите на Фандъчката от миналата година? Пълен майтап. В Младост 4 вижте алеите къде са и в какво състояние са. Но ленти се рязаха. А че няма ефект, голяма работа.

1

Анонимен

преди 12 години

Цялата държава е пълен фарс,нищо реално не се прави, напротив ,още повече се забатачвамв ,а на правителството - Бат'Бойко му дай само да се изявява като медийна звезда