62

Анонимен

преди 12 години

и през следващия мандат ако спечелят ГЕРБ - Станишев и тройната коалиция ще са виновни.хихихихихиииииииии

61

Анонимен

преди 12 години

вдигат само пушилка!НИЩО НОВО!ГЕРБ гледат изборите друго не ги интересува!

60

Nemeca

преди 12 години

До 67 Ти така ли си правиш собственото мнение? На базата какво другия казва, че ти да напрчавиш обратното? От кое село си? Значи няма значение едно мнение правилно ли е или не? Или всяко едно мнение което не съвпада с твоето, е ляво мнение и трябва да се игнорира? Селоооо село, айде със злобичката и направо към краварника, че нещо не си си изринал торта...

59

Анонимен

преди 12 години

***, хайде у лево със злобичката :) щом недоволствате, значи държавата се движи в правилна посока, браво!

58

Fifii

преди 12 години

ТАЯ СМОТАНА ПРОСТА ***,ТРЯБВА ДА СЕ МАХА.ТЯ ИМА СЪЩИТЕ МУРАФЕТИ КАТО МУТРАТА-МУТРЕНСКИ.ИЗГОНЕТЕ ТАЯ ПРОСТА МИШКА БЕ ХОРА.

57

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Не , не напуска ::)))Когато две селянки по рождение , но и по МАНТАЛИТЕТ са се докопали до управлението на един град , като София , тогава какво очаквате ?? :)Със зъби и нокти посредствеността се държи за 'клона" :)Амбициозната посредственост съсипва България - от десетилетия :)Те просто така са 'възпитани" - със зъби и нокти - напред, без значение на качества , образование , Ентелект, знания , обща култура, професионализъм, гени , 'аристократизъм" , съвест , отговорност и т.н.ТЕЗИ понятия , в ценностаната им система - не присъстват..Две лелки от село, монтирани от Рапона, са 'перфектните" управляващи София :) Нито един , нито една софиянка не може да се мери - с "качествата" им..:)Селската наглост , хитрост , слугинаж пред началството- са "печелещите" карти :)Посредствеността - е за "предпочитане..:)Все пак ,посредствен е и началникът им ..)А и имаме традиции , в това отношение ...Какво тук значи ,изяден от кучета , някакъв си професор ??Нима такъв маловажен факт трябва да повлияе на кариерата на двете '"светила", управляващи София ??...

56

Анонимен

преди 12 години

Напуска, ама друг път. Фандъка сутринта заяви, че няма да и приеме оставката...

55

Анонимен

преди 12 години

тази "принципна" зам. кметица едва ли сама си е подала оставката. Най вероятно кукловодът от Банкя се е обадил, за да се тушира напрежението и нещата с далаверите в София да продължат по старому. Сега другарката Фандъкова 2-3 дни ще се прави че мисли и накрая ще реши с "огромна мъка" че трябва да и приеме оставката. Изобщо пълен гербаджийски цирк

54

Анонимен

преди 12 години

Защо понасят отговорността подчинените??!!??! Тъпата даскалка там за украса ли е сложена??? Що за практика ? Шефа сгафил , а наказан подчинения?? Къде е вината на кметицата? Поемат постта си уж с избори (колко са честни е друг въпрос) и стават бетон там! Каквото и да правят са невинни... Софиански с толкова мошеничества ,чист като сълза излезе от цялата работа ,че и пак се кандидатира...

53

joro

преди 12 години

Тази селска мома, която ако имаше грам съвест щеше да си подаде оставката, не приела оставката на Мария Бояджийска. Единственият верен ход на селската тарикатка е сега тя да поеме вината за националната трагедия.

52

малиииииии ....

преди 12 години

много *** и лицемери в София !!! Аз мисля, че бойко материала, фъндъкова и найденов трябва да се махат - първия е направил този престъпен закон, втората и за говорител не става даже, а найденов е баш престъпник - крадец и убиец .... още от Екоравновесие !! Да не се правят на загрижени !!

51

Анонимен

преди 12 години

А тази с перуката?Щастлива,че друга вместо нея изгоря!

50

Анонимен

преди 12 години

А Фандъкова и бойко какво чакат?Та не си подават оставката

49

Анонимен

преди 12 години

Тоя номенклатурчик Мирослав Найденов , освен че е внасял старо ирландско месо за нашего брата българина, е бил директор на общинската фирма "Екоравновесие" преди да стане министър. Така че вън от правителството с нахалната си физиономия !!!!!!!!!Откъде бе Бойко ги събираш, с конкурс сигурно само мошеници и некадърници ?!

48

Анонимен

преди 12 години

Какво нещо е ей...!!!Пак стиснаха за гушата човека дето върши работа в общината да даде оставка,а главния виновник се крие зад нея.Докога бе българи ще си трепем способните и после ще ги правим герои и ще им вдигаме паметници???

47

Шишо Бакшишо

преди 12 години

Фандъчката и тя да си подава оставката и да се връща в даскалото да преподава руски език!Кво ми се прай на "дръж ми шапката"...?

46

SIN PRIVARJENIK NA K

преди 12 години

Taz e bulkata deto sviri na kavala na BOKO POJARNATA.Nikoi ne moje da ya izgoni ,daje i ministarka shte stane.

45

Анонимен

преди 12 години

СЕЛСКАТА КРАСТАВА *** ФАНДЪКОВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТАМРЪСНА КРАДЛА, ЛЪЖКИНЯ И ИЗМАМНИЦА .

44

Анонимен

преди 12 години

izbivaite li4no psetata...ne im vervaite!!!!!!!!

43

Немец почти германец

преди 12 години

Осиновяваш 110 помияра и плащаш на приюта по 300.00 лв без ДДС за всяко или 33 000.00 лв за всичките.Отиваш в общината и плащаш по 35.00 лв данък за всеки *** или - 3 850.00 лвТова прави 36 850 лв общо.Пък после ако щеш и зад Германия ги изнасяй и печели.