8

Burjakralar

преди 12 години

През 2005 г.-зимата, работех в кравеферма/обор/с 30 крави.Млякото се събираше във варел.В обора влизаха и стопанските кучета,които си лочеха от млякото.На сутринта млякото се откарваше с селската мандра.

7

Анонимен

преди 12 години

предпочитам да купувам директно от млекопроизводител. Такива все още се намират в селата около градовете. Киселото мляко си го правя в домашни условия. Връзва ми се 1.20 ст. на литър. Аз съм доволен. Млекопровоизводителя доволен. А на търгашите - прекупвачи им желая да се хванат за палците.

6

с.

преди 12 години

В цяла Европа храната е по-евтина!При доходи в пъти по-високи от Бантустана!Най-ниската средна работна заплата не само в ЕС,но и на Балканите е в България!Явно в предишния си живот съм бил голям грешник за да се родя в тая дупка!

5

....

преди 12 години

Не зная какви още драми назряват, но една драма е назряла и презряла - драмата с цената на труда, включително и този в минало време, пенсионерския. Драмата с невъзможното вече оцеляване. Както експресно се ликвидира от НС проблемът с АЕЦ "Белене", предлагам пак така експресно да се ликвидира от НС проблемът с българските пенсионери. Да ги има или не - ясно, не. АЕЦ е грешка на предишните, пенсионерите са също грешка на предишните. Да лапат - не налапали се ... Дайте сега драмата с млякото!

4

до 3

преди 12 години

И в Испания е толкова. Сигурно в България храната за животните е по-скъпа, знам ли.

3

anonimen

преди 12 години

Palen boikot na prekupvacite i ako iskat mliako plastat na momenta na raka inace niama da se opravite Gospoda proizvoditeli no samo ako ste zadruzni

2

Анонимен

преди 12 години

Млякото в Германия струва 60-70 цента, тука е 1 евро, хайде народе напрегни си мозъка и го измисли как тъй се получава, айде ти можеш!!!!!

1

Смут

преди 12 години

И аз като един производител на храна от животни не разбирам как може такова нещо Прекупвачите са *** и държавата не пази производителя а самия мутренпрекупвачНеможе да ми купуват 1кг мед за 4лв, а в магазина 1кг минава 12лв. ,на всичкото от горе няма нищо общо със истинския мед.Няква глюкозена бълвоч.