121

Stanbo

преди 12 години

Що за безумие! Проблемите идват от хората, НЕ ОТ ЖИВОТНИТЕ. Вижте около жилищните блокове. Прилича и е сметище... Ял, ял, недоял и хоп през прозореца! Да нахраним бедните животни... Пък после пак те са виновни. Ако имате домашен любимец, проявете отговорност и не го пропъждайте на улицата, грижете се за възпитанието му. Кметът явно се е разпоредил навсякъде да има табелки "Забранено за кучета", а кой ще научи бездомните кучета да четат? Махнете ***, кучетата сами ще се махнат. Смешници!

120

cc

преди 12 години

110 leva!?!???Хора спрете се бе!!!!!!!!!!!!!!!!

119

бай Промо

преди 12 години

Столичните кучета не трябва да бъдат извозвани до Пловдив, а по-скоро до Ханой ... където да влязат в менюто на ресторантите.Какви са тези 6 млн за реконструкция и модернизация на приют. На 'природозащитниците' трябва да им се изпращат всички сметки от болниците за лечение от кучешка тения, за имунизации срещу тетанус, от хирургически интервенции при шиене и третиране на рани от ухапвания от кучета, болнични за временна нетрудоспособност и всички природозащитници да бъдат вързани с GPS към НАП.

118

Анонимен

преди 12 години

г-н тотев в пловдив има работници роби в фирма бамех рекорд

117

Анонимен

преди 12 години

днес преди обед във фирма бамекс - леарна се случи жестока злополука за която никой не съобщава работник бе смазан от кран технически неизправен при никаква техническа безопасност за персонала собственика е трифон гидиков от карлово същшят от 1 януари не е плащал заплати на работниците работниците са истински роби без работни дрехи без вода за пиене храна и всичко зо тяхната категория труд хора идете и вижте истински роби

116

Ана от Нимия

преди 12 години

"Ако от София бъдат доведени към 10 000 кучета, това са 1 милион лева", пресметна кметът на Пловдив Иван Тотев. Страхотен бизнес. Значи, ако от София им доведат 50 000 кучета, това са 5 милиона лева печалба! Ако им докарат 100 000 кучета - 10 милиона! Ехаа! Чак сега наистина ми просветна защо от Екоравновесие искат да има повече кучета в София. И вероятно ще се борят не Пловдив, а те да продължат да се "борят" с проблема. Става дума за милиони, братя и сестри, от нашите данъци.

115

ttt

преди 12 години

Neka da se otvoriat fermi za kuceta koito proizvezdat meso i go prodavat. Neka vsicki kuceta da se prodadat na tezi fermi, koito ot svoia strana ste praviat pecalba.

114

jasemi

преди 12 години

Преди малко в друг сайт,четох,че в София има проблеми с мръсотията и бездомните кучета още през 1926г.,така че нямате особен напредък!Горе-долу 100 години едно и също!Хората тябва да се променят,хората........

113

муцурунка

преди 12 години

Да и ти си прав Киркорчо,но аз говоря по принцип...той проблема не е от вчера....не добрата добрата стопанизация на животните е довело до това...и кои е виновника Ние-хората...и за всеки проблем било то за *** по улиците или за прегазените хора по ''Зебрите''....всичко опира до възпитанието на човека...какво му пречи на човек да си сложи хартийката от дъвката в джоба или да изчакаш Човекът да мине по ''Зебрата''или да се усмихнеш и да благодариш на човек,които ти прави път да минеш....

112

Анонимен

преди 12 години

сега кучетата ще протестират, защото им вземат софииското жителство

111

Тони

преди 12 години

Благодарим ви Пловдив,но моля ви не ни ги връщайте.По всичко личи,че вие знаете по-добре от нас как да се справите с бедомните ***,затова задръжте ги и действайте както си знаете.

110

Киркорчо

преди 12 години

Мицурунче мисля, че права си. Обаче дума става не за скъпи чистокръвни кучета със скъпи гердани, тях стопаните не исхвърлят от къщи, а ако някой от кучета през пролетта са исчезва то търсят тях и плаштат пари на хора, които го намерят.Става дума за диви кучета, които нападат на хора и се превръщат, като във Австралия във диви кучета ДИНГО.И скоро ще хранят със човешко, за това, че в *** храна няма.

109

муцурунка

преди 12 години

Не са виновни кучетата виновни са хората,които се отказват да се грижат за тях и така те остават без дом....нека да започнат първо да глобяват тия хора,са да се справят с бездомните кучета....когато удариш някои по джоба много бързо се учи как да спазва правилата...друга причина е и възпитанието!!!

108

Киркорчо

преди 12 години

Трябва да се отварят повече корейски ресторанти и няма никакви проблеми, нито едно диво кучето след няколко месеца. Кучешко месо прилича по вкус на агнешко и корейците много това обичат. Ако във България още има диви кучета и много и на тях никой не прави лов за да направи от тях храна,значи във България всичко е още наред. В други страни всеки ден показват по ТВ, как хора се хранят с кучешко месо, а от мех се правят шапки и обувка. И нямат никакви проблеми, освен да излови кучето, които няма.

107

Анонимен

преди 12 години

koi ste plati za transportiraneto na kuchetata ? Sega nashite deca li da hapqt?

106

petko

преди 12 години

dobre dosli sa,imame prekrasen ekarisaz!

105

Анонимен

преди 12 години

smart za 4etirinogite be va6ta mama!!!xorata roviat po konteinerite te za zverovete 6te har4at na6ite pari

104

Чибата

преди 12 години

Всяко убито или отровено куче спасява на страната ни много пари!Вземете се в ръце навън е вече тъмно и подходящо аз излизам!!!Ние да си ги избиеме пък те да си кастрират каквото си щат ако искат помежду си да се кастрират!

103

Томас

преди 12 години

що за идиотия - да носят *** от сф до пловдив за сметка на данъкоплатеца - стига идиотищини!!!!

102

Чибата

преди 12 години

Нещо против триченето та кучета? Май трябва да стане национален ритуал!