47

лимонад

преди 12 години

те парите които даваш за транспорт са едни и не могат вечно да се увеличават. да махнат акциза на горивата и да слагат камери да плащаме глоби като искат толкоз. то искат кравата да я доят и от опашката вече. не става така - мой. ще стане като с цигарите - ще фалират няколко институции заради намаленото потребление и ще се нормализират нещата но защо да стигаме до крайности. ..... така не се научиха че икономиката се гради на база на обороти и количества - не на непрестанно намаляне и на двете

46

Анонимен

преди 12 години

Поредната безсмислица. Нарушенията се правят не от незнание, а от чист джигитлък. Няма шофьор, който да не познава табелите с ограниченията на скоростта, да не знае какво е пешеходна пътека или двойна непрекъсната линия. И да, има катадажии, които не познават правилника.

45

Румяна

преди 12 години

Не е нормално да се санкционират само шофьорите.Активни участници в движението са и колоездачите,които карат без да са полагали изпит,без каска и светлоотразителна жилетка,но за тях няма никакви санкции.Пешеходците също не ги глобяват,или в краен 5 лв. Защо не се направи глоба 50лв. и за пешеходците, за да се научат да не пресичат където им падне.Крайно време е да има санкции за всички!

44

Анонимен

преди 12 години

Поредната глупост. 1.Какво значи "маловажно" нарушение??? ( звучи ми като "тате малко съм бременна"). 2. Каквито и наказания да измислят, не се ли изкорени корупцията в КАТ, файда = 0. 3. Тея дето "служа и пазя" - да им се забрани да спират за проверка на документи, иначе едната служба просто е излишна. Оп, ми те ако се направят тея неща никой няма да иска нито полицай да става, нито катаджия...

43

Стига глупости

преди 12 години

Три акта имам от КАТ. Двата съда ги отмени. За третия - ще видим какво ще стане. По логиката на този, *** катаджии които ми писаха НП трябва да идат на изпит за .... а сега де ?! За какво ? Те ЗДпП не познават, правилника не познават, как са станали пътни полицаи е мълна мистерия. Образовайте полицаите първо ! другото ще си дойде на мястото.

42

Анонимен

преди 12 години

Az imam edno predlejenie da gi napravq kato tuk vyv Finland kydeto sym az . Police imat vryzka sys danuchnite i tehniq NOI i kolkoto po golemi dohodi imash tolkova po golqma e globata za previshena skorost . Primerno chovek previshil skorosta s 20 km s dohod 2000 EURO ima akt 200 EURO a syshtiq s dohod 5000 ima akt 500 EURO taka shte se brykne po nadylboko v djobovete na bogatashite koito si mislqt che mogat vsichko .

41

Анонимен

преди 12 години

На тази паразитна институция и на другата до нея трябва да им с намери работа, че кофти .. нема пари, и PR-а трябва да си свърши работата. Смело ги заобикаляйте и не се подавайте на провокацийте им. Има да ги съдите до дупка извън РБ и да получите голями обещетения, а те няма да могат да си намерят работа.

40

mmm

преди 12 години

tozi mihistar e goliam axmak da proveri parvo sebesi kakva e razlikata v kategoriite A B C D kogato hiakoi te blashe ha pe6exodha pateka - haprimer-

39

сб

преди 12 години

Пълна конфискация на имуществото на всички управлявали ни през последните 21 години!!!!!!!!!!

38

мнение

преди 12 години

по съща логика може и на ония *** в псевдо-ПАРЛАМЕНТА да бъдат подлагани на проверовъчен за умствено развитие след като незнаеха съществото на формулата на H-2-0!!! значи половината са *** там, бе!?а по същата логика и БАС може да поиска и автомобилите в движение да са само германски до 3 години а шофьорите да са минали тест драйв при бившите КАТДАЖИИ ОТ БАС-пееерас)*** пълни в тая държава-парите са ФАКТОР 1 БЕ КАТАДЖИИ ОТ БАС!?!!ВИЕ СТЕ ПОДКУПНИ

37

Иво

преди 12 години

И депутатите задължиително

36

Анонимен

преди 12 години

бе вие за какви се мислите бе катили?

35

ККК

преди 12 години

Гн. Гаврилов, от няколко години живея отново в БГ, и с ръка на сърцето мога да кажа че по голяма глупост никой не е успял да измисли до сега!! Ако това нещо мине в парламента и бъде гласувано, аз ще съм първият човек който ще напусне тази страна!!

34

C.CVETANOV

преди 12 години

Parvo tez ot BAS da vzemat i da kazat kolko knizki sa prodali a sled tova da davat akal ili iskat oste da gushkat

33

азлк

преди 12 години

И паричките в инструкторите или приближена фирмичка ,айде сакън коя ще е следващата браншова организация да даде акъл ,че и тя да се облажи с дълбоки предложения за реформи.Мислете бързо, че хората ще си похарчат и последните пари .

32

анонимен

преди 12 години

Поредното малоумие, при тия бездарно поставени знаци и пропаднали пътища. Хората който си изкарват хляба с транспорт ще трябва да набутват повече пари за рушвети. А който го снимат ще се присъедини към огромната армия от безработни.

31

Гого от Варна

преди 12 години

Това го няма никъде по света. В Германия дори книжките не им подновяват на 10 години както у нас. Карат с документи издадени от ГДР! Ясно прозира намерението на инструкторите да си осигурят допълнителен бизнес и сигурни приходи. Дали пък МВР ще се откаже от своите, като се съгласи да намалеят глобите! НЕ СМЕ ОВЦЕ ЗА СТРИГАНЕ! М..КА ВИ АЛЧНИ К>>ЕЛЕТА!

30

анонимен

преди 12 години

ами тези от НСО трябва все да са все без книжка и на проверовачен

29

ми

преди 12 години

Интересно, по тази логика, сгафил министър или друг чиновник, трябва да го върнат обратно н института или университета?!?

28

Анонимен

преди 12 години

33 - Да, обаче не е ли кофти да те гепят тебе и да ти лепнат 500лв глоба, а другите да си нарушават безнаказано закона, просто защото си имал лош късмет? Трябва да се затегне контрола и да се намалят глобите. Така е справедливо, да се прилага закона на практика и всеки да си плаща чинно глобите, да бъдат посилни за плащане!