11

Перо

преди 12 години

Хюндай и КИА също започнаха да правят хубави автомобили, но пак бих избрал Мерцедес пред тях...Същото е и със Самсунг и Сони...Всяка цена има своето обяснение. Няма как 3D телевизор за 1000 лева да е еквивалентен като качество с такъв за 2000 лева, ама *** му обяснявай на ***, който си мисли, че за 1000 лева е купил най-доброто, а останалите са се прецакали :-)

10

Анонимен

преди 12 години

9Имам Самсунг и съм доволен. 3D е идеално, телевизора е изпипан е до край. Конкуренцията е жестока и от това печелим само ние - потребителите.

9

Техномаркет консулт

преди 12 години

Ясно е, че всичко вече се произвежда в Китай и вече никога няма да има желязна японска техника, но не отписвайте SONY или Panasonic с лека ръка! При телевизорите и музикалните продукти все още държат най-високо качество, вярно, малко по-скъпи са от корейските LG и Samsung, но качеството си има цена, сравнете един 3D телевизор на SONY и LG например - BRAVIA-та си е класа отвсякъде, всичко е изпипано до последният детайл, като започнете oт 3D очилата и се стигне до качеството на дисплея!

8

АС

преди 12 години

Сони си е качество, каквото и да говорите! През 1992 година си купих черна техника на Сони - телевизор, видео и музикална уредба. През 2003 реших да сменя техниката с по-модерна, въпреки, че работеше безотказно и този път се доверих на Самсунг. Моите уважения, но телевизорът ми се развали на втората година - дефект в матрица, който не се покрива от гаранцията, а DVD то ми забива при почти всички дискове, които не са "оригинални"... Смених телевизора със Sony Bravia - Sony си е Sony!

7

Анонимен

преди 12 години

да бяха отворили някой завод тука в БГ...път щяхме да им направим..заплати по 400 евро и лепват на телевизора "маде ин ЕУ"...ама не...да фалират

6

Недоволен

преди 12 години

Сони БЕШЕ име. Скоро поглеждал ли си какво произвеждат? "Реномираните" им лаптопи Vaio са с дисплей Chung Hai или нещо подобно. За какво качество си говорим като едва издържат гаранционния си срок?

5

Анонимен

преди 12 години

Проблемът на СОНИ е,че държат много високи цени и корейците предлагат също много добра техника на много по-добри цени.Иначе СОНИ е ИМЕ,което е безспорно!

4

Анонимен

преди 12 години

Див капитализъм!

3

Анонимен

преди 12 години

Така е,от зор да се конкурират с Апъл сега ще фалират. Истината е,че никой не може да се мери с американците!

2

VDCH

преди 12 години

1, Чел съм, че японците сами са си въвели някакви абсурдни изисквания за качество и безопасност, които не могат да изпълнят. Ти сигурно по-добре разбираш щом като си работил в този бизнес. То май затова цялтата им икономика е на този хал и дългат им и 200 % от БВП

1

Разбира се!

преди 12 години

Все повече хора осъзнават, че Сони лежи на стара слава и от одавна не произвежда добрите и качествени продукти, които произвеждаше. Казвам го като човек сервизирал електроника на Сони.