20

преди 12 години

И какво му е "международното" на межународния съд в Хага? Кой го е легитимирал да бъде такъв? Колкото Федералния резерв на САЩ е "федерален", толкова и съдът е "межуднароден". Просто западните страни си лепват подобни високопарни имена на институциите, с които оправдават намесата си в суверенността на други държави. А извън легитимността, как така предишния режим беше репресивен, а сегашния не? Къде са сега сеещите бомбена демокрация? АБСОЛЮТНА ИСТИНА

19

Анонимен

преди 12 години

И какво му е "международното" на межународния съд в Хага? Кой го е легитимирал да бъде такъв? Колкото Федералния резерв на САЩ е "федерален", толкова и съдът е "межуднароден". Просто западните страни си лепват подобни високопарни имена на институциите, с които оправдават намесата си в суверенността на други държави. А извън легитимността, как така предишния режим беше репресивен, а сегашния не? Къде са сега сеещите бомбена демокрация?

18

Анонимен

преди 12 години

Бъркаш го с друг син на Кадафи. Сейф ал Ислам имаше благотворителна организация, участваше в международни проекти "Зелена планета", организираше по целия свят изложби със свои картини и антични предмети от Либия и т.н. Друг е въпроса че покрай мъжете с много пари има и много красавици, но така е в цял свят.

17

Анонимен

преди 12 години

до 18 Прав си, обаче "новите" никога няма да могат да предложат такъв стандарт на народа на Либия.

16

Нобеловата награда

преди 12 години

Обамата трябва веднага да върне Нобеловата награда за мир. Защото той е същият убиец в Ирак, Пакистан, Афганистан и Либия, както и предшествениците му. Нали обеща да изтегли войската от Ирак и Афганистан? Нали обеща на закрие незаконния затвор в Гуантанамо? Само лъжи! С лъжи дойде и с лъжи ще си отиде!

15

по същия начин

преди 12 години

Няма разлика между стария и новия режим в Либия! Новите по същия начин тероризират населението.

14

Анонимен

преди 12 години

След като мине съдът на времето, фамилията Кадафи ще бъде национален символ.

13

Анонимен

преди 12 години

естествено че няма да бъде предаден в Хага......да го съдят 5 г. и да жевее в луксозен затвор,да си го съдят в Либия.

12

АЗ

преди 12 години

Гледайте филмите zeitgeist.Там е описано как се прави преврат в чужда държава.при това само с няколко милиона долара.

11

Иван до No 3

преди 12 години

Пич, виж си източниците - никога не е казвал, че е щял "да удави в кръв "нашествениците(собствения си народ) и целия свят". Напротив, в началото на т.нар. либийски 'протести' (разбирай въоръжени до зъби, брадясали ислямисти-фундаменталисти) започнаха в Бенгази, той излезе по националната им телевизия и каза: Хора, всички либийци, внимавайте, тези действиа могат да предизвикат в цялата страна да се лее много кръв.. май прав излезе, за жалост..

10

до 1

преди 12 години

Такова му е , каквото си го е заслужил . Същият този принц от приказките , за когото говориш си позволяваше да се държи като неандерталец току - що излязъл от пещерата в европейските хотели , да пребива жените си и удря персонала . И целият му приказен живот е воден на гърба и за сметка на народа му . Хората заслужават справедливост !

9

Сейф

преди 12 години

Мачкай,Башар !

8

Анонимен

преди 12 години

САЩ и НАТО не признават международния съд в Хага и техните генерали и политици не могат да бъдат съдени за милионите загинали цивилни и военните престъпления в Либия, Ирак и Афганистан.

7

аман

преди 12 години

много , много нещо, тука е писал, брейй.

6

Анонимен

преди 12 години

а ся нато пак да удари-за да пази правата на човека!да ,ама нееееее,вече човешките права се спазват,хехе

5

Анонимен

преди 12 години

Разбирам ви задоволството, но ако ще сме цивилизован европейци, то нека не се изказваме така. Ако има м/у народен съд, и младши Кадафи е искан от м/ународен трибунал, то трябва да бъде изпратен точно там.

4

Анонимен

преди 12 години

Скоро е реда и на другия *** башар.

3

Анонимен

преди 12 години

Ако не ме лъже паметта,лицето на снимката(бих го нарекъл и с друго име,съответстващо на една друга анатомична част от тялото,но доброто възпитание ме спира) щеше "да удави в кръв "нашествениците(собствения си народ) и целия свят".Е,дойде време за справедлива присъда за безбройните убийства и гаврите със собствения си народ.Сега не е толкова курназ и не се пени до посиняване.

2

Пешо

преди 12 години

Синът на Кадафи, който бе гласен за наследник на баща си, също така страдал от проблеми със зъбите, но нямал достъп до стоматолог.Не така не е хубаво пуснете му боксьор щом нямате стоматолог!

1

2

преди 12 години

Дали кво му е в главата на тоя човек...Кадафи е бил на власт 42 години, а той цял живот е живял е бил принц.....и то не като Принц Хари(само с представителни функции),а като принц в приказките....Четох,че е харчил по 1.5 милиона долара на ден,имал е най красивите жени на света,най бързите коли,живял е в най хубавите къщи...И сега всичко свършва....И до живот ше го еват и ше го бият....