122

Жена

преди 12 години

Ами като гледам тя къщичката съвсем скромна...само на 3 етажа. Хич не става за палат на "царе" и "царици"...Ама не може ли да им пишете имената на тези хора,без да ги титуловате и да се правите за посмещище ?! Значи да очакваме в скоро време преместване на етническия конфликт в Пловдив...

121

Анонимен

преди 12 години

днешно време всеки симпатизира на някой, Герб , бсп , дпс и т.н. а аз защо да не симпатизирам на онзи който си искам? Вече съм симпатизант на *** !

120

bizona

преди 12 години

#145 e strashno prav , e**ti na***nite m**gali

119

жив.

преди 12 години

абе стига ги титуловаѝте цар Киро и царица Костадинка ....това са си наи обикновени ***...царе сме имали ние Българите не сам чул *** да са имали държава още по малко царе хаха...

118

nemo

преди 12 години

На въпроса на АНОНИМЕН къде им е царството на *** отговора е ТУК в БГ щото сме подайгъзец българчетата............и всеки е за себеси...........и кво като обрали комшията или го опънали или пребили............нали не съм аз.

117

Националист

преди 12 години

Тази къща сигурно е построена легално и е с платени данъци и затова ще живеят в нея

116

зоро

преди 12 години

Абе някой знае ли какво пише в личните карти на ***?На народност - *** или българин?Щото аз мисля че България е ЕДНОЕТНИЧЕСКА държава и щом аз си плащам данъците и тока и ме съдят и глобяват като стъпя на криво...........то тъй трябва да е за всички.Май е много удобно да си ***..................хмммммммммм и аз ще се пиша от боята.

115

iker

преди 12 години

Абе каква царица и какъв цар бе мамка ви *** !

114

чичко

преди 12 години

Абе тая гад *** можеше и да е българин ,арменец ,турчин и всякакъв...........трябва да се съди по делата а не по етноса.Само някой да не помисли чи симпатизирам на *** ама като погледнеш реално си е така...........гадове има от всички ни.Ама и затвор трябва да има за всеки такъв елемент.

113

Анонимен

преди 12 години

"Съпругата на Рашков - Царица Костадинка" - абе другари ***, какви ги пишете бе? Къде е царството им на ***?

112

Анонимен

преди 12 години

E i kakvo ot tova.......................

111

Бо

преди 12 години

Веднага да се провери, дали имотът е законно построен и дали са му платени данък сгради и такса смет! Аз лично се съмнявам!

110

Анонимен

преди 12 години

не бе, тя си е царица за придворните си, нормално журналята да я наричат така. вие като сте били наборници сте си наричали висшестоящите по чин, същото е... крепостния журнал добре си слага титлата на началниците.

109

Анонимен

преди 12 години

dnes.bg- prislyga

108

Роко

преди 12 години

абе днес.бг, я кажете каква царица е тая на*рана *** бе !!!

107

Един Българин

преди 12 години

Като интервюирате изкуфели бабички и *** какво да ви кажат??? Защо не питате някой млад и образован човек?!! Цялата фамилия са за Анадола. Там знаят как да ги оправят!

106

Анонимен

преди 12 години

"Не сме имали проблеми с тях и мисля, че е политическа, отколкото реална заплаха, всичко е да ни настроят едни срещу други, - leleel пълна е тази държава с ***. И убийството беше политическо сигурно.Пак ще забравим и цигаите ще са най-добре!

105

Parcuc

преди 12 години

*** днес.бг пак ли започна да титулува...неам думи

104

Анонимен

преди 12 години

Никой не пита този"самозван цар" какъв му е бизнеса,с какви пари са купени тези имоти,платил ли е данък печалба,осигуровки и всички налози на тези имоти!?Никой няма да го пита,защото той е продукт на бкп и "изпра" почти милиард,откраднати от бкп от българския народ!Кучето си лае,бкп си печели и т.н.Нека тежи на съвестта на родоотстъпниците,ликвидирането на последната българска държава!

103

Анонимен

преди 12 години

Вече се чудя на глупоста на журналистите. Не може да пишеш царица Костадинка, това говори за твърде ограничен ум. Нямам думи.