363

Денислав

преди 12 години

Аз немога да разбера Партия Герб гледайте сега :Наскоро Борисов каза следното : Вие сте прости и аз съм *** затова така се разбираме ???Цветанов толерира *** етнос повече от нас това не е ли Дискриминация ???За да бъде обществото ни силно кое общество аз знам , че сме България още ???Направо немога да повярвам каква наглост има в тази партия и тези управници ужас ....!!!*** ги толерират повече от нас а ние да си ***. майк.та нали ???За нас привилегий няма СРАМ И ПОЗОР !!!

362

Анонимен

преди 12 години

На *** са им нужни жилища, апартаменти, цвъцко има няколко, да им ги дава на хората

361

Цвък

преди 12 години

Драги избиратели, към вас отговорността ни е огромна. А на българите съм им е... м......

360

Анонимен

преди 12 години

Цвеъанов - защитника и покровитела на ромите, аз се чудя що на крадене го избива, рашкови от катуниц аимат сума имоти и той да не остане по-назад

359

абе къде отидоха

преди 12 години

парите отпускани вече повече от 20г. от ЕС за *** ?! Ограбихте ги хората ,купихте си имоти в Маями и луксозни яхти ! Хората от ЕС ги пуснаха тези пари за *** ,за да им се построят жилища ,защото видяха ,че Бг. не отделя свои средства за тези хора ,въпреки че и те са Бг. граждани ! Но българите ограбиха дори и парите отпускани от ЕС ! Направо сте за Страсбург !

358

НФБ

преди 12 години

има 6 апартамента....да осинови 6 ромчета за да даде пример за интеграционната политика на Герб!само приказки не може ,,,искаме реални примери от управляващите!

357

питанка

преди 12 години

А отговорността към българите ? Тя къде е и каква е ?

356

Някой

преди 12 години

Имах предвид 470 (edi koi si)

355

Някой

преди 12 години

471 много добра идея да ви изселим от тук. А и няма да има кой да смърди по улиците и по обществения транспоерт.

354

edi koi si

преди 12 години

mi mn lesno se re6ava vaprosa s ***...6tom ne iskate *** v taz skapana balHria...mi ade gasuvaite zakon..zabranete v bg da jiveiat ***..ade de.....davaite.....

353

Анонимен

преди 12 години

Цветанов - вземи си ги всичките и отивай в африка да ставаш вожд.

352

интегриран

преди 12 години

Еййййййй как искам да дойде другото лято и да ви изритаме... Ще ти гледам после интегрираната мутра на пресконференцията как клепа с 5%, *** такова. За това ли те избрахме? Да говориш празни приказки и да поздравяваш чумата на народа. Софка в парламента я поканихте, Игнатов одобрява Азис - ***, може те точно да не правят зло, но са символ на тиранията по селата, която безнаказно се върши от въглените. Ден на паразитния живот няма ли да празнуват тези ***?

351

гражданка на РБ

преди 12 години

Именно ***/ромите трябва да се научат какво е отговорност, да са отговорни преди всичко към самите себе си! Аз не мога да бъда отговорна за хора, които не мислят и в 21 век масово се издържат като крадат и лъжат! Министър Цветанов е преди всичко безотговорен, никой не го е упълномощил да говори в множествено число от наше име и отново да им дава привилегията, че ромите не са отговорни за самите себе си, а - някой друг т.е. ние! Изключително глупаво изказване, вопиющо и антидържавно глупаво

350

Бай Мангал

преди 12 години

Айде батета , внасяйте си данъците , време няма !Чакам 13-то *** , да има за детски , метски , помощи там , бира , кебапчета , ракия и цигарки ! Айде , че и още къща ми обещахте ........ако не стане до есента в Страсберг ще ви съдим ! Да си засадите пак добре градините с чушки , домати , картофи , грозденце , за зимата леб да има ! И некое желязце ако имате !

349

da

преди 12 години

bg i trebe Arkan i ia sam pr1v u tigrite

348

Анонимен

преди 12 години

lele cvako i ot taq komisiq vzima kinti

347

Томас

преди 12 години

още по-голяма е отговорността ви към българите, които това племе краде и които ви издържат

346

Turkey

преди 12 години

Защо плюете не мие ясно. Като не гласувате другите ще решават съдбата ви. Чисто и просто.

345

Хектор

преди 12 години

Горко ще се каете,така да знаете.....

344

анонимен

преди 12 години

Г-н министър, а кой е отговорен за разбитото ми бунгало?