163

асасас

преди 11 години

затвор за Фандъкова

162

Анимус

преди 12 години

Искам да попитам,защо квартали като Драгалевци трябва да плащат по високи данъци? Като няма канализация,пътищата зимно време не се почистват дупки зеят по половин метър,има само един рейс и тн. Но данъците са за категория лукс.

161

Предложение

преди 12 години

Вместо да се занимава с преливане от пусто в празно и да се чуди как да вдигне на хората данъците, по-добре да се заеме с ремонта на пътищата и тротоарите в града и да ликвидира понятието "улично куче". Вече стана нетърпимо човек да живее в София. Не град, а ад под небето - коли, задръствания, мръсотия, народ, дупки...А тя се занимава с разчертаване на картата!

160

Реалист

преди 12 години

Справедливото решение за зонирате изисква по-скъпата зона да има по-малко площ и по-малко жилища, от по-евтината зона. ГЕРБ всъщност прави обратното - прехвърля в по-скъпи зони от по-евтините и ако това продължи и в бъдеще, може да се окаже, че в края на мандата на Фандъкова от ГЕРБ, половин София ще е в най-скъпата зона, една четвърт в втората по скъпотия зона и т.н. Недай си боже ГЕРБ да спечели и следващите кметски избори, то накрая ще останат само *** гета извън 1-ва зона.

159

Реалист

преди 12 години

Зад красивите герберастки фрази на Фандъкова се крие нещо много просто - ГЕРБ повишават данъците в София! Преместването на даден квартал или район в по-скъпа зона,увеличава данъка,а това преместване се прикрива с манипулация.Близо до метрото - разбирай няма къде да паркираш и по-голямо задръстване,се представя като огромен плюс.При това винаги презонирането е в една посока - новата зона е по-скъпа от старата.Би трябвало с закон да се определи какъв процент от площта на София попада в всяка зона.

158

zz

преди 12 години

Чиновник, спокойно не сте само вие - и тези преди вас не остават по-назад.

157

zz

преди 12 години

Май нещо си в грешка мой човек. Ние - неграмотните ви избираме вас - "можещите",така че не говори глупости.То даже последно време май вече и от нас не зависи ама ...Вие сте съвременният вариант на Алековия герой - Ристо - мърливото селянче, дошло от бедното село (в което няма нищо лошо), извадил късмет, образовал се, забогатял и станал от Ристо Белокровчанина - Христофор Белокровский, самодоволен *** забравил майка, баща и родина. Но тук има една разлика - вие не сте и образовани.

156

123

преди 12 години

"За нас по-важно е доверието им, отколкото 100 лева повече в общинската хазна". Тия хора за *** ли ни взимат не мога да разбера. Кого заблуждават??? Такова безочие не съществува абсолютно никъде по света.

155

НОВ НАЧИН

преди 12 години

ТОВА НОВО ПРЕЗОНИРАНЕ Е НОВ НАЧИН ДА СЕ ВДИГНАТ ДАНЪЦИТЕ. МИНАЛАТА ГОДИНА УЖ СЕ ВРАЗУМИХА И ОТМЕНИХА ПО -ВИСОКИТЕ ДАНЪЦИ. ТОВА ОБАЧЕ БЕШЕ ЗАРАДИ ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ. СЕГА КАСТРИРАНАТА *** ФАНДЪКОВА ОТНОВО ИСКА НОВИ ДАНЪЦИ. ДАСКАЛИЦЕ НЕ ТИ ЛИ ТЕЖИ НА СЪВЕСТТА СМЪРТТА НА ПРОФЕСОРА, КАКВО НАПРАВИ ТИ И ПРЕДИШНИЯ КМЕТ-МУТРАТА ЗА БОРБАТА С КУЧЕТАТА, ОПРАВИХТЕ ЛИ ДУПКИТЕ ПО УЛИЦИТЕ- ОТГОВОРА Е ЕДНОЗНАЧНО НЕЕЕЕ. ПРЕДЛАГАМ НА СОФИЯНЦИ ДА НЕ УЧАСТВАМЕ В ПОЧИСТВАНЕТО НА СОФИЯ КАТО ОТГОВОР НА ГРОБАРИТЕ

154

Мърша ли сме или не?

преди 12 години

Фандъкова и общинарите да се заведат в Малинова долина и да се оставят там за няколко часа! Има още достатъчно кучета на свобода. Нека тя да ги разпознае агресивни ли са или не. Ако сме граждани, няма да позволим отново да се харчат наши пари- сега за къщички с двор за ***! Гениална идея в тази криза, беднотия и мизерия!

153

Оставка

преди 12 години

Фандъкова веднага да си подаде оставката заради смъртта на професора! Ако е почтен човек, досега да го е направила.

152

Анонимен

преди 12 години

Всеки народ си заслужава управниците!

151

до 176

преди 12 години

Яко рамо си дал ... Но стадото не може само да се дой, стриже и коли. Трябва да се пасе и пази от вълците. Тази учителка, изстреляна на този пост благодарение на много "личните" си връзки с Борисов, датиращи още от времето на учителската стачка си е чисто подставено лице на управляващиЯ, пази гърба на Бойко в столицата. Време е да си го кажем. Няма накъде да се повишават данъците, преки и коствени, спрете, улицата ни зове!!!

150

НФБ

преди 12 години

ако е за 100лв да взема да ги даря на общината от моята заплата...но тук става дума за 300 000 жилища по минимум 100лв горница или----30 милиона минимум а по разчети на общината за 50-60 милиона допълнителни пари!!

149

Анонимен

преди 12 години

"Какво да очакваме от една учителка по-руски?"Ани по руски не знам, ама от учителка по български, математика, че и философия и всичко дето е важно, може да очаквате двойка, съдейки по какви ги пишете тука.

148

oleg

преди 12 години

тези които постоянно плюват че този е виновен онзи е виновен да не правят и хвърлят навсякъде *** тогава софия ще е чиста виновни са хората не управниците за мръсната столица тези улични кучета ние ги храниме по улиците не управниците

147

Помияр

преди 12 години

Фандъкова - в Малинова долина!

146

гого

преди 12 години

*** даскалице, изчезвай си в някое селско даскало да учиш *** на азбуката. За кметица не ставаш! Никога София не е била по-зле! Кучетата ти изядоха професора, ти зони ще ми правиш!!!!!!

145

Анонимен

преди 12 години

вместо да презонира,фъндупкопомиярова да си свърши НАЛЕЖАЩАТА работа-***,дупки улични дилъри,мръсотия и прочие

144

Анонимен

преди 12 години

Оказа се,че *** - *** назначава на високи постове!