22

куцуз

преди 12 години

Па ни един *** не се е опържил с тия кабели,уви!

21

до

преди 12 години

"чшшш, МВР-то... поне нещо вдянахте ли в тея у...ви глави!??...Карайте ги тия тримата, обвинение в тероризъм... какво ги бавите такива не разбирам, аз ли съм *** нещо, не знам ..."Сигурно ще да е последното. А може и да не си ***, а просто необразован. Защото, ако беше - щеше вероятно да знаеш че "МВР"-то не съди и не повдига обвинения. Това прави съдът, респективно прокуратурата.От "МВР"-то зависи фактически да издири и задържи извършителите.

20

Анонимен

преди 12 години

***,кучета и ГЕРБ - вън от България...

19

Възмутен

преди 12 години

А защо не пишете, че и тримата задържани са ***? За да им накърните "правата и законните интереси" ли!?!

18

хитллер

преди 12 години

***, на бас!!!

17

anonimen

преди 12 години

Ami MVR Ministara da gi pokani v Parlamenta a Iskra Fidosova da gi vkljci v listite za sledvastia Parlament

16

varg

преди 12 години

Това си е тероризъм.

15

Анонимен

преди 12 години

i sq kvo 6te gi pravite be napravo vav pandelata i to za mnogo po dalgo vreme

14

варна

преди 12 години

Само сравнете това което виждате на снимката със следното youtube/watch?v=8skXT5NQzC !!!

13

българско човечество

преди 12 години

*** не са раса, а етнос. а в България - социално и административно-наказателно привилегирован етнос.....за сметка на българското човечество, разбира се. Не стига че търпим безнаказаността на престъпленията им, неспазването на законите и нормите за обществено поведение от тази група хора и че плащаме безплатните за тях ток, вода и медицинско обслужване, ами и някакви полуграмотни фарисейчета, не научили значението на елементарни думи, ще ни вменяват чувство за вина.

12

rm

преди 12 години

чшшш, МВР-то, колко учения имахте от щатите тук, поне нещо вдянахте ли в тея у...ви глави!??Карайте ги тия тримата, обвинение в тероризъм, директна заплаха за национална инфраструктура с потенциал за жертви и директно доживот в затвора, какво ги бавите такива не разбирам, аз ли съм *** нещо, не знам ...

11

Анонимен

преди 12 години

проблемът е, че *** от затвор не се плаши, даже зимно време се мъчта да влязат там, изхода е един - интеграция ...упс...изпуснал съм думичката представката ДЕЗ преди тази дума ...

10

До 10 от 6.Настоявам

преди 12 години

за такова правосъдие дори и ако крадците са от друг етнос.Тук е важно да се преценят последствията от кражбата ,а не етноса на крадците.Едва на второ място идва проблемът,състоящ се в това, че хора от точно определено малцинство правят големи пакости, без да помислят какво може да причинят с деянията си.И като вземат парите след продажбата на откраднатото, какво правят? Купуват си алкохол и нещо за ядене, което ще се излапа още същата вечер.А колко струва поправката на това, което са повредили?

9

do VANKATA

преди 12 години

За какво да се срамувам? Аз не съм расист.

8

МАнгуст

преди 12 години

Яко

7

VANKATA

преди 12 години

до Prase от какво да ни е срам бе ,*** нечовекоподобна...???(((

6

Анонимен

преди 12 години

Я-Я-Я-Я-Я, ТОВА ДА НЕ БИ ДА СА ДИСКРИМИНИРАНИ РОМИ !!! ПУСНЕТЕ ГИ ДА ИНТЕГРИРАМЕ !!!

5

Prase

преди 12 години

Виждам много cа расистки коментари тук. Не e ли ви срам?

4

ВЕРОЯТНО

преди 12 години

След кратък разпит задържаните са пуснати. Жицата е отнета както и част от инструментите.

3

По същество, това е

преди 12 години

терористичен акт, независимо как го осмислят крадците. Присъдата за тероризъм следва да е доживотна.Ако някоя от предишните им криминални изяви е от същия вид и е имала подобни последици, тогава е редно тези тримата да бъдат съдени по военновременни закони.По време на война е целесъобразно и налагането на смъртно наказание.Ако само веднъж се приложи правосъдие по такава схема, да видим дали други *** ще си позволят да направят такава беля, само за да пийнат и да се налапат, а ние да плащаме!