86

Анонимен

преди 12 години

Тотьо , много си *** ! За какво да си харчат гърците парите у нас , като при тях е по-евтино от тук бе льоман такъв !

85

Анонимен

преди 12 години

Тоя новоизпечен ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР на БЕХ М.Андонов го познавам много добре .Беше зам. главен счетоводител години наред и абслютно нищо не работеше.Добре , че беше главната / която с негова помощ е пенсионираха/ да оправя сметките на НЕК.Обаче е амбициозен и ***/ както всички гербаджии / и сега се падна на ***.Не мечтаеше дори да е на такав пост *** нещастен. Бореше се да стане главен счетоводител да повече мангизи.Явно БЕХ още е доста апетитен за да направят тоя *** негов щеф!!

84

IQ 146

преди 12 години

Можем ли да твърдим,че е корумпиран някой,ако СЕ ОТКАЗВА от проект,можещ да му донесе комисионни,не по-малки от 1млрд. на година,в продължение на 10-ина години?На всичкото отгоре, ако реализира проекта и открадне от народа си тези 10 млрд.,ще бъде със сигурност избран за втори мандат,защото 70% от народа одобрява БелеНЕ!Това е задача с понижена трудност!Ако някой на нея не може да отговори,марш при 70-те % ***, които ГОЦЭ и Станишко искат да използват, за да реализират ДАЛАВЕРАТА БелеНЕ!!!

83

Смях

преди 12 години

До 103чета коментарите тук,и всички са против ГЕРБ,е как тогава все печелят избори,нещо не схващам....-----------------------Елементарно Уотсън *** не пишат тук :) Тези Българи който си продават гласа също няма да ги срещнеш във ИНТЕРНЕТ !!!!! А членовете на купените избирателни комисии още по малко... А ииииииии да не забравя на депутатите ХАМАЛИ / мъкнещи чували / им е забранено да говорят от Цецо АПАРТАМЕНТО !!!!

82

Анонимен

преди 12 години

Тока за индустрия трябвало да е по-евтин от битовия !!! Искам да запитам : ако аз не мога да си платя тока у дома, това означава че ще вегетирам на дъното на съществуването и коя индустрия аз ще ползвам и коя индустрия мене ще ползва. Предложете ми следващия абсурд !

81

Анонимен

преди 12 години

чета коментарите тук,и всички са против ГЕРБ,е как тогава все печелят избори,нещо не схващам....

80

Анонимен

преди 12 години

Ако е вярно,че въпреки геноцида на който са подложили народа,управляващите имат най-висок рейтинг,значи в тази страна са останали само ***.

79

Анонимен

преди 12 години

Е,приятели гърците си извоюваха обратно и бонусите и заплатите.А ние спим дълбок непробуден сън.Затова не трябва да им завиждаме,а да ни бъдат за пример.Стоенето пред компютрите ,а вечер и до зори по чалготеките води единствено да деградация и от там до пълна мизерия.Станахме за смях и подигравки на цяла Европа.

78

bg

преди 12 години

abe za kakvo mi iztrihte komentara nikogo ne sum obidil.prosto kazvam tozi 4ovek da si 6ibne edin 6amar tova e.

77

Кирилов

преди 12 години

Г-н Младенов,най-големият абсурд е съществуването на вашето престъпно правителство,довело народа до просяшка тояга.

76

Анонимен

преди 12 години

Абе я кажи с какво се отопляват в западна Европа и какви заплати и пенсии получават.Колко още мислите,че народа може да понесе?Когато ни сравнявате с други страни трябва да знаете,че там щяха да ви избесят за такъв геноцид.Престанете да се гаврите с търпението на народа,защото то не е безкрайно.

75

Бай Ганю

преди 12 години

Тотъо гледаи си твоита паница!Там поне има бонуси за всички а тука от крадци като вас за никои нищо!

74

Анонимен

преди 12 години

Българи,сънародници....до кога ще търпим управлението на ГЕРБ........аз лично не мога повече...те се подиграват с нАС,и нашите деца...............

73

Гогата

преди 12 години

Тотю,чудиш се как една Гърция дава бонуси на гражданите си,а ние се чудим как една България,която била първенец по финансова дисциплина е замразила заплатите и пенсиите от 3.,а в същото време резервът се изпари.

72

гого

преди 12 години

Тотюю-ю-ю,не са абсурд бонусите на гърците,абсурд е вашата политика,която е геноцид към останалите да живеят в България,защото само държавните служители получават редовно заплати+бонуси+осигуровки и др.безплатни глезотии,за сметка на малкия и дребен семеен бизнес ,който ви пълни хазната без да остане нещо за собствениците, а останалите чакат всеки месец преводи от чужбина ,където работи поне един от семейството за да се оцелее някак ..грижите се само на *** да им е добре.

71

Анонимен

преди 12 години

Тотьо, не само тока за бита според вас е лукс, то да живееш тук е лукс, да умреш пък е суперлукс, знаеш ли колко български семейства взимат заеми за да погребат, макар и скромно мъртъвците си?

70

анонимен

преди 12 години

ЕХ ЧЕ ПРОСТОТИИИИИИИ.. абе Тотьо ..толкова пари взема българина от заплати ..че не са достатъчни за икономиката ни..щом на гърците се надяваш..и цяла Гърция да си харчи парите тук..пак ще са ви малко..лапането ви край нямаме бе човек..все ви се вижда малко и малко

69

Анонимен

преди 12 години

V KONSTITUCIQTA E ZAPISANO , 4E VSEKI IMA PRAVO NA RABOTA ,DOSTOINO ZAPLA6TANE I TN..KOE OT TEZI NE6TA POLU4AVAME OT DURJAVATA ILI NAI DOBRE DA PODADEM KOLEKTIVEN ISK...NALI7.6 MILIONA ISKA PRED STRAZBURG TOVA 6TE E NAPRAVO GOLQM MAITAP

68

777

преди 12 години

ТОТЮЮЮЮЮЮЮЮЮ! ТОТЮ И ОНИЯ *** АНДОНОВ, ДВАМАТА СТЕ ЗА РАЗТРЕЛ.КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО И ОТНЕМАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО, НА СЕМЕЙСТВАТА ВИ. ЗАРАДИ ГЕНОЦИД ,НАД СОБСТВЕНИЯТ СИ НАРОД .А ЗА ГЪРЦИТЕ ,ТЕ ПОНЕ СА ЕДИННИ, СРЕЩУ НОВИЯТ 3 РАЙХ .НАРЕЧЕН ,,ЕС,, СКРИТ ЗАД УЖ ,ДЕМОКРАТИЧНИ ПРАВИЛА ,НО ИНАЧЕ, СИ Е ВСЕ СТАРИЯ КОЛОНИАЛЕН ФЕОДАЛИЗЪМ. ЗАРОБВАЩ НАРОДИ ,ЧРЕЗ ДЪЛГ И РЪКОВОДЕН ОТ КОРПОКРАЦИЯТА. СЪСТОЯЩА СЕ ОТ ПСИХОПАТИ ВЪВ СРАВНЕНИЕ СЪС ,КОЯТО ХИТЛЕР ИЛИ СТАЛИН СА АНГЕЛИ НЕБЕСНИ.

67

Анонимен

преди 12 години

Що за наглост и малоумие???Да коментира какво дало правителството на "фалирала" Гърция.А какво даде правителството на пенсионерите за Великден на СТАБИЛНАТА БЪЛГАРИЯ??? ЕДИН ГОЛЯМ СРЕДЕН ПРЪСТ И КУПИЩА ГЛУПОСТИ ПО МЕДИИТЕ ВСЕКИ ДЕН!!!