37

Анонимен

преди 12 години

в Сибир, я - щото според Едгар Кейси тази област ще бъде най-малко засегната от предстоящите катаклизми

36

дядо Иван

преди 12 години

Най-добре да я преместят на Босфора!

35

Анонимен

преди 12 години

До Константин - Колко хубаво си пишеш, сълзица сега ще махна. Обаче забравяш, че тази Сибир не донесе на руските хора нищо, за това, че студена война се завърши и спечелила тази война не Русия. Руските хора особенно в Сибир живеят всека година по лошо и по лошо. За това и пият спирт, че не виждат никаква светлина във живота си. Ти също пийне още малко и още измисли нещо за своя народ и за метали и диаманти за него. Не се обиждай аз съм също като ти всичко правя за да остане нещо и на руски хора

34

Константин

преди 12 години

Сибир е най-богатата област на света и най малко населената. Този който владее Lenalend (както пише англичанинът МакИндер) владее светът. Освояването на Сибир е стратегическа цел на Руската Федерация. Гори, Пресна вода, Чернозем, Пшеница, Селско Стопанство, Мех, Нефт, Газ, Черни, Цветни и Редки Метали, Диаманти.НО най-главното са ХОРАТА, които се стремят напред.Аз съм руснак-сибиряк, човек който се горди със своята страна, своят народ, своята Вяра.Аз вярвам в Русия, Велика и Непобедима.

33

Сокол

преди 12 години

Преместете се чак в Магадан с цялото население алкохолици и крадци и оставете европейската част на европейците!И без това нищо хубаво не е произлязло от Русия, поне Европа да намаже малко земя за пшеница!:)

32

Анонимен

преди 12 години

Ако може и цяла Русия да иде на Луната, ще ни е много по-добре!

31

Анонимен

преди 12 години

А президент и премиер ще станат чукчи - щото и чукчите имат повече акъл от Медвепутя :)

30

Анонимен

преди 12 години

Аз прочетох някаква извадка от цялото мнение.На такива новини не обръщам внимание и не ги мисля.

29

Анонимен

преди 12 години

Ето това на снимката е чист татарин, а до него недоразумението Медведев в тесните раменца, класическо гейче...

28

Найденов

преди 12 години

КАКВА БЛАГОДАТНА ТЕМА ЗА РУСОФОБИТЕ !! Е СЕГА ЩЕ СЕ ЗАНИЖАТ ДЪЛБОКОУМНИ,ГЕНИАЛНИ И ПОТРЕСАВАЩИ КОМЕНТАРИ НА ЗАСТАРЯВАЩИ КОМПЛЕКСАРИ!!!

27

АНОНИМЕН

преди 12 години

Предложението е разумно. Русия е азиатска страна и столицата й трябва да е в Азия.

26

уежаль довно

преди 12 години

русские неостановили уежать из Росии, какимто проблемь ест но никто для етого неговорить.

25

До 18

преди 12 години

Поредният *** си ти. Шойгу е изключителен спец и организатор и не случайно толкова години ръководи едно много трудно министерство - МЧС. Между другото с личната протекция на Шойгу изцяло е била обезпечена логистиката на БЪЛГАРСКА експедиция в Алтай.

24

Анонимен

преди 12 години

Eгати неграмотниците! "Южносибирският град Тува..." Аме, муньовци, Тува е РЕПУБЛИКА. Тя е субект в състава на РФ. Била е независима държава, първата обявила война на Хитлерова Германия. Едно време филателистите събираха тувинските триъгълни пощенски марки. Ама трябва да де знае!

23

Киркорчо

преди 12 години

В Московска област има голями залежи на подземен торф, които горят вече всяко лято 45 години наред. И ни кой не може да догася този огън. През лято в Москва хора не могат да дишат, във въздух има много пушеци. Така , когато нашият пожарникарче беше в Москва и срещна с Путин, Путин пита как сигурно мога да решим тази проблема - Борисов казва -"Главни пожарникар трябва да бъде кмет на Московия и веднага реши тази проблема. Ето го - всичко стана, как той се казал!

22

Анонимен

преди 12 години

Най-добре в Чукотка. Много обичам вицове за чукчи. :-)))

21

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям! Колкото са по-далеко от Европа, толкова по-добре! Жалко само, че тази прекрасна идея, не е хрумнала още на Сталин! Колко по-хубав щеше да е животът. Еххх! Размечтах се.

20

Анонимен

преди 12 години

Така така , че утре ако падне компартята в Китай и настане и там демокрация , като плъзнат първото нещо което ще првземат е Сибир , но и ние европейците да му мислиме , мюсулманите ще бъдат само закачка.

19

Анонимен

преди 12 години

"Шойгу е роден в южносибирския град Тува"Тува не е град, а е република в състава на Руската федерация!

18

Анонимен

преди 12 години

1 Солунци5:2,9"Защото знаете много добре, че денят на Йехова идва точно като крадец през нощта...защото Бог ни избра не за да изпитаме неговия гняв, а да придобием спасение чрез нашия Господар Исус Христос."Господстването на Русия в миналото е било предсказано в Библията още преди 2000г.,изпълнило се е, но ще се изпълни и присъдата на Бога спрямо всичкото зло, което се върши по земята.