10

Анонимен

преди 12 години

ТУК МОЖЕТЕ ДА СИ ИСКАРВАТЕ ОТ 10$ ДО 50$ НА ДЕН ЗАВИСИ ОТ ПОСТОЯНСТВОТО ВИ . УСПЕХ TIREDPROFESSOR

9

Анонимен

преди 12 години

Гочето е велик тренер! От ЦСКА сме му благодарни за титлите, както и подуенци са му благодарни за тяхните. Все пак Подуене има провинциален манталитет и няма да се измъкне от треасвището. ЦСКА е в криза, но ще излезе някои ден, докато подуенци нямат шанс.

8

ferd12

преди 12 години

Тази година левски ще гледа някоя стара купа.

7

Анонимен

преди 12 години

Така е! С тези футболисти и най-вече с тяхното отношение към играта който и да дойде нищо намо да се промени!!!

6

нн

преди 12 години

Един хванал Златната рибка и тя му казала, че може да му изпълни само едно желание. Нашият извадил снимка на жена си и поискал да стане като Бриджид Бардо на младини. Златната рибка погледнала грозилището и дала назад: "Не, не... дай нещо друго." Ами тогава, казал нашия човек, помогни на ФК "Левски"! Рибката помислила, помислила пък казала: "Абе, я дай снимката... Може и да направим нещо... "

5

6

преди 12 години

Алоу псевдофена, този човек беше много добър треньор и е донесъл две шампионски титли на Левски и една купа, да не говорим, че по негово време Левски е бил един от най-силните отбори в цялата си история. Само да ти напомня, че при него Левски отстранява Рейнджърс, което е един от най-големите успехе на отбора в международен план, а естесвено размазва и Панчаревци с най-голямия резултат в историята 7:1. Така че аре по-леко с подобни исказвания. А иначе Гочето както винаги е 1000% прав!

4

иво

преди 12 години

Всички буклуци започнаха да коментират ЛЕВСКИ.И този-също.

3

до 1

преди 12 години

взимайте го и ще се спасите от изпадане...

2

ЛЕВСКАР

преди 12 години

ОГРОМНИ УВАЖЕНИЯ КЪМ ГОНЗО, НО ГОНЗО НЕ БЕШЕ ФУТБОЛИСТ ОТ КЛАСА НИКЪДЕ КЪДЕТО Е ИГРАЛ, НЯКОЛКОТО РЕШАВАЩИ ГОЛА В ИНФАРКТНИ СИТУАЦИИ ЗА ЛЕВСКИ НЕ МУ ДАВАТ ПРАВО ДА СЪСИПВА ОТБОРА С НЕВЕЖЕСТВОТО СИ, ДОКАЗА ЧЕ НЕ СТРУВА И КАТО ТРЕНЬОР И МЕНЕДЖЪР 2-РИ СЕЗОН.

1

до 2

преди 12 години

Браво прасе, изгрухтя си здраво на поредната новина за Левски. Хайде сега марш да коментираш великото предстаяне на "убиеца на еврошампиони" срещу Спартак Плевен.