55

това със сиренето

преди 5 години

не мога да си го представя. Иначе рецептите са добри, а до писалите, че излизал по-скъпо, явно сте мъже. Имате ли представа колко козунака излизат от 2 кг брашно и останалите продукти? 5-6 броя, и са вкусни, а не като подсладения хляб по магазините.

54

Ивелина

преди 12 години

Ако оставим настрана политическите дебати, искам да ви кажа че рецептата, която е предложена е наистина много сполучлива (имам предвид първата). Козунака стана превъзходен!

53

тъпчо

преди 12 години

Да беше само Найденов...Ами то тиквата е на чело - *** му с ***!

52

мили

преди 12 години

Козунакът стана супер.Благодаря на господин министър,че дори се е ангажирал с козунаците.Препоръчвам рецептата.А за правителството че не мисли за народа това е вярно.Категорична съм по този въпрос.Нито за младите мислят нито за пенсионерите.Младите да заминават ,а пенсионерите да измират, това е тяхната максима.Защо във всички европейски държави се раздадоха бонуси за великден работещи пенсионери,само за българите няма,само за българите има криза.Господин Борисов това е геноцид....

51

Мнение

преди 12 години

Вчера изпробвах първата рецепта - половин доза,получиха се много вкусни козунаци,които се теглят на конци.Очаквах да е сполучлива,но сега се радвам ,че имам на разположение професионална рецепта.Забравили са да кажат къде се слага прясното мляко,освен малката част към маята.Благодаря за рецептата и я препоръчвам на тези,които са решили вкъщи да замирише на топъл козунак.

50

Truth_Hurts

преди 12 години

Този *** Найденов системно се подиграва с народа! Предлагам на домакините да се издоим, да снесем по една *** яйца, да смелим брашно от домашно отгледаната на терасата пшеница, и запретваме ръкави да месим козунаци :)

49

mila34

преди 12 години

Със сигурност ще пробвам една от рецептите, разбира се, че не е лесна работа, но ако човек има желание няма как да не се получи. Благодарение на усилията на министър Мирослав Найденов цените на продуктите са нормализирани и съставките за козунака са съвсем достъпни. Примерът, който дава Министъра, е много положителен, дано повече хора да го последват, а не постоянно да недоволстват.

48

Мими

преди 12 години

Мирооооо, толкова си нагъл, че как грам не усещаш как се присмиваш и подиграваш на тоя народ, дето се сложи на власт!

47

анонимен

преди 12 години

Не лоша идеята.А кокошките-те "щастливи" ли ще са???

46

иво

преди 12 години

Това е добра идея.А може ли да ми каже как да отглждам прасенца и агнета на балкона.Естествено ,картофи,лук,домати и !!!!!

45

българка

преди 12 години

Очаквайте транспортния министър да ни призове да ходим пеша-хем по-евтино, хем по-здравословно, а президента- да караме на свещи-по-енергийно ефективно

44

българка

преди 12 години

Във фалирала Гърция раздадоха великденски бонуси, а нашия зем.министър ни съветва да месиме, че да ни е евтино.И това ако не е наглост!

43

Ivan Grozni

преди 12 години

След 65+ години комунизъм - скоро ще си шиете дрехи, ще си садите картофи, ще си гелдате кокошки, абе пълно самозадовлаяване... совен данъците нали теса 100 поцента за грабене от БКП(БСП,СДС,ДСБ,НДСВ,ГЕРБ,ДПС,Атака,РЗС,БЗНС,ВМРО)...

42

666

преди 12 години

2 кг. брашно, 10 яйца....Още тук вече е надхвърлена сумата за купешки козунак.Фирми и козунаци и цени - колкото щеше, остава всеки да си хареса цената и вкуса.

41

Анонимен

преди 12 години

да излезе и каже колко пари открадна като шеф на екоравновесие а не да се прави на шут.да каже и колко му броиха за контрабандата на ирландското месо като глевен секретар на нвмс.да каже сега колко му броиха мутрите за да разреши строителството във пампорово и боровец.

40

Бай Село

преди 12 години

Миро стига с тия музовирски тарикатлъци !

39

ВАГНЕР

преди 12 години

КРАДЦИТЕ ЧЕРВЕНИ ПАК НЕДОВОЛСТВАТ

38

баба Вуна

преди 12 години

*** като ***

37

леля Гена

преди 12 години

По тъпо правителство сме нямали

36

Анонимен

преди 12 години

Миро, че е луд - луд е, но още по жалки *** са журналистите които като *** се въртят около него и ни заливат с всички негови простотии, сякаш това са новини