27

Аз

преди 12 години

Това е защото там не пият и хапват, като у нас. Ние тука се изживяваме на масата, а те там в интернета :)

26

35

преди 12 години

На тия анонимни се света им крив. Много ме дразнят с тези грозни маски.

25

do 30

преди 12 години

Преди около 20 години Джордж Тенет-бивш шеф на ФБРбеше казал-"Аз вяряам,че в днешно време най важното оръжие е електронът".Така,че да се подценяват тези хора е недомислица.Най сигурният начин да загубиш е като подцениш противника си.А кой кого тероризира е друг въпрос.Истината е,че хора като тях разкриват и показват на света незаконните действия на правителства и корпорации.Ако не баха те досега да са ни смачкали със СОПА и ПИПА.И компютрите да са нищо повече от детски играчки!Аз им благодаря!

24

Анонимен

преди 12 години

Кои сте вие,за да тероризирате света и да раздавате правосъдие чрез незаконни действия,омраза и зло!И като сте голямата организация защо не сте с лидер и се криете като МИШОЦИ!МНОГО ВАЖНО ,ЧЕ ХАКВАТЕ ИНТЕРНЕТ!Една от поредните сбирщини-от наркомани и недорасли хакерчета!

23

Анонимен

преди 12 години

Браво на хората взимайте пример Борба до победа!

22

до 22

преди 12 години

В заводите на Америка за самолети всичко е китайци, не се чуди откъде знаят технологията.

21

Анонимен

преди 12 години

Я, на великата чайна и краднали малко секретни документи. Ми случва се. :) Нема се пуашите, те другарите са взели мерки, та в свободен Китай са поограничили малко интернето. Но то това е излишна мярка, доколкото около 1 милиард китайци карат с до максимум 3 долара на ден, та не им е много до високи технологии. :)

20

123

преди 12 години

А Китай нещо го позасърбя и си го премести в другия крачол.

19

Анонимен

преди 12 години

Откриват Америка с информацията че китайците знаят за американските военни самолети.Та те ги копират почти до самият детайл.Ракети,самолети,танкове,сателити разни там установки подводници всичко.Понякога имам чувството че самите американци им пускат тази информация.Просто за да знаят другите че имат сериозна военна техника и да не си правят планове за някакви атаки.

18

ФАШИСТ

преди 12 години

защо ли пък са ми приятели :)))) - истна е , от 5 години в мрежата се вписват като frends , няма как да е друго - идва новата ера на ФАШИСТ !!! :) не се плашете от мен - овчар съм и броя овцете :))))))))))

17

Anonymous

преди 12 години

Китай ке падне

16

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Уф, тези работят с китайска техника, ако великият китайски народ спре да работи за две седмици тези момченца ще се охълцат!А какво става със сайтовете на уса и нато, ACTA не е подписана от Китай, за разлика от кръвосмучещите ***? Или, може би, това са нашите ИТ "специалисти", които вече работят за АнЮ?

15

Анонимен

преди 12 години

В Китай поне има развитие, а ние тук затъваме...Качват се цените,партията ги сваля....

14

До 12 и другите

преди 12 години

Вие нямате ли друга работа, освен да хейтите бе! 12, ако не знаеш какво е Хактивист, това си е твой проблем. Но вземи се ограмоти малко, вместо да плюеш...

13

:)

преди 12 години

Pastebin откога е блог? Освен ако снипитите и code sharing-а не са блог...

12

7

преди 12 години

Нека да позная, тези хакнати сайтове не са били хоствани в Китай, нали. Защото иначе щяха да са много повече, но явно защитната стена на китайците не им е по зъбите :))) А иначе тези герои интернета щяха да спират :))))

11

Анонимен

преди 12 години

зле зле много зле

10

Анонимен

преди 12 години

Какво сте се заяли за заглавието ? Вижте текста "хактивист" :Д хасметче

9

bah

преди 12 години

ot 1 do 10 - da vi eva problemite..

8

Гошко

преди 12 години

Dnesbg, сменяйте дилъра бе пръчове!