232

НУРХАН ОТ КЪРДЖАЛИ

преди 12 години

Всички вече разбраха, че Доган е просто един доносник и безсрамник, който 40 години се подиграва с българските турци, 20 като агент, 20 като "спасител" ! Догане, заради тази ДС политика издишаш вече ! На другите избори ще разбереш за какво ти говоря ! Ръководството на ДПС благодарение на теб е пълно с доносници на ДС, заради които пострадаха много обикновени хора. Единствено Касим Дал не беше доносник на ДС и побързахте да го изключите за да може да продължите с лицемерните си физономии да лъжате хората по време на възпоменателните митинги.Какво си мислиш, че пак ще продължаваме да гласуваме за теб и Христо Бисеров ли ?

231

Анонимен

преди 12 години

Прилича а нова ченгеджииска акция в полза на ГЕРБ.Вече е играно.Взимаме гласове от опозицията -после 4 год - съюзник в парламента.

230

Пръмовица??!?!

преди 12 години

Че Барозу я изгони след ,като разбра ,че се облажва по 200 хилки на месец от борда на Париба ...............само че в КГБекапестан не го съобщиха понеже медиите бълват контролирана кремлинска пропаганда и чалга..........

229

Анонимен

преди 12 години

Голяма част от участниците в това политико-мафиотско приключение габонска сделка са живи и здрави, радват се на завидно благоразположение и политически комфорт, но все ми се струва, че кандидат-президентшата Кунева-Пръмова трябва да разкаже за: воаяжа до Габон и свършената работа, екзотичната компания, да ни осветли дали пък не са и платени едни пари за нищоправенето, дължи ли се несменяемостта и` в админисрацията на МС/Луканов, Попов, Беров, Филип Димитров, Жан Виденов, Иван Костов/ и на потайностите от добива на тропическа дървесина, а накрая да си напъне паметта и да си припомни за ДС, за статуса на кандидат-агент Дали пък?... Сега тази благородна дама твърди, че ще прави кампания по американски тертип, щяла да ходи при хората, от врата на врата, ще агитира дори двама души да я повикат.

228

polq

преди 12 години

кОЙ ЩЕ избере комунистката предателка Пръмова, после предала и царя? Кой е този луд човек да застане зад жена, за д която стоят съмнителни олигархични пари и чужди интереси - та нали точно Кунева, или по-точно Пръмова, бастиса реакторите в Козлодуй предварително и лобира за Белене в ущърб на държавата

227

соня

преди 12 години

Кунева изобщо не я виждам - та тя е супер неуспешен политик, кой измисли, че става за нещо? Да се пита тя откъде взима пари и как се финансира сдружението й

226

самната

преди 12 години

не знам защо Кунева има такъв рейтинг, но тя не заслужава определено да влиза в парламента. Явно добри олигархически пари седят зад нея

225

Нора

преди 12 години

Просто българският народ винаги е гласувал не с разум, а на пук на старото управление. Вместо да изберем читави личности, с чисто минало, сякаш нарочно даваме зелена светлина на най-калпавите, чиято политика е да ни подхвърлят трохи. Но на кого правим лошо? Ако изберем отново Герб и те влязат в коалиция с Кунева ще стане страшно. И Бойко, и Пръмова защитават интересите на група монополисти, а ние сме овцете, които с гласовете си им даваме свободата да ни тъпчат.

224

симеон

преди 12 години

ех, тази Кунева, отде другарката Пръмова намери сили политика да прави, та тя е доказан нищоправец. Кой й даде пари - чувам, че зад нея стоят опарите на изгонения милионер Иво Прокопиев, източил навремето Общинска банка.

223

Кокона Новоселска

преди 12 години

Доган, Яне и Волен са си аут, като последните двама въобще може и да не влязат в следващия парламент. Относно Кунева не знам колко трябва да е отчаян българския избирател, за да предпочете нея като алтернатива, имайки предвид за кого работи. Напъните й на всяка цена да е в политиката не са случайни.

222

мони

преди 12 години

явно проектът на Прокопиев - Кунева работи, макар и задкулисно, щом народът се е вързал на Кунева - Пръмова, която нищо не свърши, освен да ни зароби с непоносими условия по АЕЦ Белене

221

Щас.ив

преди 12 години

Б,аво Няма опасност да се .ишим от бат Бойко Ще се живее щас.иво и п,и,одосъоб,азно на въздух и водаД,уга,ю Бо,исов - б.агода,им.С.ед като .иквиди,аме кучетата,ста,щите и бо.ните няма да имаме повече п,об.еми, това е ,абота за една зима и Тя идва.

220

Лонсдейл

преди 12 години

изглежда много хора се лъжат по привидно примерния вид на Кунева, а и факта че е била еврокомисар допълва положителния ѝ образ. Това е само фасада, зад Кунева стоят комунистически интереси, които се надяват чрез нея да успеят да се наложат в политиката. Хора, отворете си очите!

219

Анонимен

преди 12 години

ЧЕТЕТЕ 241!!! КУНЕВА ЛИ ВИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ? ПОНЕ В МОМЕНТА - НЕ! 30% ВСЕ ОЩЕ СА ВЛЮБЕНИ В БОРИСОВ!!! СЕГА КАТО СЕ ПРЕБОРИ И С КУЧЕТАТА, ПРОЦЕНТИТЕ СИГУРНО ЩЕ СТАНАТ 40! А АКО ВИ ПОДХВЪРЛИ НЯКОЯ ТРОХИЧКА В НАВЕЧЕРИЕТО НА ИЗБОРИТЕ КАТО 0,03% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДЕТСКИТЕ - 51% ИЗБОРЕН РЕЗУЛТАТ ЗА ГЕРБ! Е, НЯМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ НА СВЕТА!

218

Анонимен

преди 12 години

30,7% ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СА ПЪЛНИ ДЕБИЛИНЕ ИСКАМ ДА ВЯРВАМ, ЧЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТОЛКОВА ГЛУПАВ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

217

mima

преди 12 години

Кунева е предателски проект с пари на Иво Прокопиев, доказаният измамник. как може да се вярва на тази жена, облсужваща олигархически интереси?

216

koko

преди 12 години

Първанов е ясен, че трупа недоверие, той е от старата щкола дискредитирани отдавна политици, чудя се обаче защо Меглена Кунева - Пръмова трупа всенародна любов, та тя предаде компартията, пристана на царя, после предаде България като ни зароби с АЕЦ Белене, а сега предаде и царя и тръгна сама да драпа за кокала.

215

Денерис

преди 12 години

Недоверието към Първанов ще продължи да спада. Само стойте и гледайте. Никой вече не се лъже на приказките на бивши протежета на ДС.

214

perfektnata_burq

преди 12 години

повишеното внимание е манипулирано! за мене това е стъкмистика! не може партии като ДПС и Синята коалиция да са толкова назад в проучването, освен ако статистиката не е нагласена

213

idiot_

преди 12 години

Не разбирам повишеното доверие в Меглена Кунева? Защо? Кой я лобира така сериозно? То няма причина въобще тя да бъде лобирана? След членството й в НДСВ и тогавашната й позиция, не мисля, че остана един човек в България, който може да повярва на лъжите и манипулациите които тази жена постоянно прави. Колкото до дилемата Станишев-Първанов, чудя се дядо Гоце къде е тръгнал пак да става НЯКОЙ си, след като акциите му са паднали много през тези 8 години като президент?