8

Анонимен

преди 12 години

ченгетата да носят - близалки бонбонки шоколадчета презервативи лубриканти . да правят кафе и *** . белезниците да са гумени и с розови пухкета . а пистолетите водни - тогава няма да има престъпност - дал предложението гл . *** БОРИС ВЕЛЧЕВ

7

анонимен

преди 12 години

Какво си пиина бе Боре? И да си купиш самобръсначка, че ми приличаш на герой от турска сапунка.

6

old smuggler

преди 12 години

по очите ти познавам , че си на твърдо.....и да правиш подобни изказвания?

5

faust

преди 12 години

Баш бандита тръгнал да обяснява на ченгетата....аре, че си смешен а

4

sostin

преди 12 години

До кога този мазен пияница ще ни обяснява така нагло колко трябва да с ме мили с престъпниците? До кога ще ни оясняват ,че човек с подрозрения за одвличания, трафик на хора, наркотици , грабейи , палежи , изнасилвания тряфбва да се гали с перце? До кога всички гадове ще имат права а нормалните хора ще будат мачкани? До кога ще гледаме циркове с хора , които са едни от най-големите престъпници и в следващия момент в ареста почват да припадат, да се напикават , да ги боли всичко и тн? До кога ???

3

Анонимен

преди 12 години

Одупването е станало национална черта на българина. Браво господа!.....

2

Старшина Ушев

преди 12 години

Абе незнам дали ченгетата ще се дупят,ама бандитите ще дупят все повече и повече така наречените "обикновени граждани".Мислите ли,че ченгетата ще си дават много зор да противодействат на престъпниците,като законодателите им връзват ръцете непрекъснато.Досега се бореха с престъпността с почти голи ръце,а сега и те са вързани.Бандитите да минат да почерпят Вучков и Велчев-главните виновници за този *** закон,който им дава право да правят каквото си искат и да не бъдат докосвани с пръст от МВР.

1

Ivan Grozni

преди 12 години

Мнагалите и досега спукават от бой ченегетат.. сега нарпаво като видят *** и ченегето да се дупи...