90

"Хейтър"?

преди 12 години

#134, я ми кажи за какво му е на Божков да го килва тоз?

89

ВГД

преди 12 години

За Божков що никой не говори?!

88

milata

преди 12 години

ne go sravnyvaite s bg.mutri.tuk i da iska6 biznes da pravi6 vinagi 6te se nameri 4e na nykoi mu pre4i6.jalko za mom4eto.poklon.bog da mu prosti.

87

поета

преди 12 години

Борбата е безмилостно жестока.Борбата както казват, е епична.Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз.Какво тук значи някаква си личност! Разстрел, и след разстрела - червеи.Това е толкоз просто и логично.

86

108, 109, 112

преди 12 години

Ей такива като вас *** мръсни, треа да бъдат изселени от тая държава!

85

Анонимен

преди 12 години

Не виждам с какво пречи на еврофутбол. Не приема официално залози, не е регистриран като букмейкър за България. Обикновено кадърните хора, не носят над 50хил. лв в джоба, не се замесват в нелегална дейност и не участват във всякакви залагания на измислени мачове.А това как неможем да му стъпим на малкия пръст, ми напомня на това как мижитурки са живели на неговия гръб и са се чувствали успяли. А тези които немогат да пишат на български, ги съжаля. Полуграмотните индивиди не могат да ме засегнат

84

priqtel

преди 12 години

ei smeshni hora ,sprete da pishete gluposti ,za 4ovek kogoto ne poznavate .Za tova tazi darjava e v tova polojenie zashtoto kogato edin kadaren 4ovek i umen tragne da pravi neshto i se e dosetil kak moje da izkarva pari ,mishkite kato vas mu zavijdat i go pluvat .drebni dushici ste i takiva shte si ostanete .nemojete da mu stapite na malkiq prast na dancho s vashite mozaci zakarneli .prodaljavaite da zavijdate i da mizeruvate .tova zaslujavate

83

Ангел

преди 12 години

Еврофутбол стоят зад това покушение.Повече от ястно е.Как така вече 15 години нямат конкурент или ако се появи,бързо изчезва.Това е втория които се осмели да застане на пътя на мутрата Божков и съдружниците му от Гърция.

82

"Хейтър"?

преди 12 години

Да, това е интересен въпрос. В онлайн сайт за залози, ако си заложил на някой мач и спечелиш, парите ти се првеждат към акаунта след от 5 минути, до 1 час. Ако решиш да теглиш са в банковата ти сметка след 3-4 работни дни. Как точно въпросния е улеснявал изплащането? Като Дядо Коледа, за една нощ обикаля всички заложили и им пуска парите през комините?

81

Анонимен

преди 12 години

Как така е улеснявал изплащането? Имаш сметка и ти превеждат или си ги взимаш на Изи пей. Просто е много тъпо да правиш интервю и да незнаеш какво да питаш и как да обориш събеседника си! Улеснявал изплащането, *** смеха........................Да той сигурно е улеснявал плащането, но не на онлайн системата.

80

Анонимен

преди 12 години

Как може да сме толкова скапан и долен народ , Някои хора видяха че интелигенти и умни хора почнаха да изкарват пари и веднага го премахват , полицията прикрива случая а тъпите медии почват да внушават на хората ,че човека е бил крадец , мафиот , хазартен бос и какъв ли не *** и убеждават хората че си е получил заслуженото и ние започваме да вярваме в това вместо да се замислим че прикриват цялата истина !

79

"Хейтър"?

преди 12 години

По ми мирише да са замесени я някой заплодител на фолкпевици, я някой овчакупелски шут ....

78

"Хейтър"?

преди 12 години

#107, ясно ти е, че никой няма да тръгне да разследва черепа, нали? То е ясно, че си е за затвора, ама то кой ли не е ....А специално в този случай, надали има пръст. "Еврофутбол" загива постепенно, но причината не са такива, като застреляния, а самото черепче, което се стиска да даде хубави коефициенти и съответно бива изместен от гиганти, като спортингбет, бет365 и т.н., които няма как да застреля. Така че, баш за този случай не го търсете него. По-скоро заради уреждане на мачове ще да е.

77

1234

преди 12 години

Някой е използвал момента със случващото се в "държавата" (т.е. закриването на пунктовете му). Прекалено лекомислено е да се обвинява конкуренцията! ;)

76

112

преди 12 години

ти понеже си много компетентен по случея и знаеш всичко я ми кажи от кой е откраднал нещо и кога не си е платил данъците , аз работя в такъв пунк и мога да ти кажа че никои не е докаран на сила и никои не е принуден да залага и да си опитва късмета , всеки го прави по собствено желание , и това за данаците са пълни глупости , никой няма да го пропусне да не плаща данъци , но явно в теб има типичната за булгарсия народ злоба и завист и трябва да я покажеш . Почивай в мир Данчо !

75

До 108

преди 12 години

Абе ей ***, ти колко пъти ще си копи-пейстнеш тези тъпотии. Кой обслужваш всъщност с тия коментари, а?

74

До 109

преди 12 години

***! Дано и ти и всички които защитаваш да си намерите майстора скоро.

73

....

преди 12 години

До ном.86 и всички други - да, наистина, защо в нито една медия не изкочи и 1 предположение за единствения заинтересован онлайн залозите да спрат???!!!???? Последните 2 години, еврофутбол затвориха хиляди франчайз офиси, залаганията през тях паднаха с 70% и единственото от което се издържат е еврошанс / топките.Нали уж всички медии са независими? Защо се пишат/говорят глупости за ужилване на клиенти ?!?, а не се впуснат в разследване на черепите, кокалите и другите около тях?Щото нямат топки!!

72

?

преди 12 години

Аве, конкурентите някой заподозря ли ги?Ух милите милиционери.. то ги е напекло пролетното слънце и слънчасаха..Ама ние нали сме бдителни граждани на най прекрасната страна.. викам си не може да не ги подсетим тия милиционери.Те милите са преуморени от това да бранят и пазят правдата.. за това да им помогнем.. подсказвайки им за още една версия за това УБИЙСТВО:- Конкуренция .. мили милиционери.. конкуренцията може да е мотив за това.. особено имайки предвид кой му е конкурент.

71

!

преди 12 години

Отдавна е ясно че ЦвЦв е лекето в това правителство.. това нещо не би могло да се случи на метри от МВР освен ако е.. планирано в това ведомство.. или освен ако шефа му е пълен некадърник