9

Анонимен

преди 12 години

Ако Тиесто прави и ремиксира транс вие трябва да сте трамвай 22...може да се радвате на техното на тиесто ако може и това да го охарактеризира по някакъв начин

8

Анонимен

преди 12 години

retard-ите просто няма как да направят разликата м/у транс и ***, който продуцират хорицата днес. Транс все още има и винаги ще има, просто трябва да знаеш какво търсиш и къде. И за дървените философи по надолу - кога тиесто е правил транс, младежи? И ако наистина смятате така, както сте писаи - влизайте по уикипедиа ли, по гугъл ли - нз. но се образовайте малко преди да пишете каквото и да било.

7

Веселин

преди 12 години

Като толкова се кефите на "транс", трябва да сте чували за Гоа Индия? И произтичащия после като движение в електронната музика гоа транс и сайкаделик транс които вече замират като стилове. Но това наистина си беше транс в буквалния смисъл на думата за разлика то Тиесто и компания.

6

Анонимен

преди 12 години

Без коментар........ N1......

5

тиесто

преди 12 години

"именно той e големият център на транс стила в днешно време" Защо пишете глупости бе ***? Знаете един DJ и вече - центъра. Казвам само 1 име с което да започнете транс-обучението си и следващия път по-адекватна статия - ТИЕСТО

4

някой си

преди 12 години

Много е добър, знае какво прави и е в тази сфера доста отдавна, помогнал е на много млади таланти, някои е и попрецакал леко, но като цяло транс обществото и транса като цяло му дължат много. Само че трябва да му се чуят старите неща, защото наистина колкото по-насам във времето идваме, толкова повече трансът му става еднотипен и бозав, силно повлиян от mainstream-а в ЕДМ, особено през последните няколко години... Като цяло музиката му е мелодична, ритмична, повдигаща духа и настроението :)

3

ime

преди 12 години

Кви са тия гнусотий за наркомани бе?

2

Веселин

преди 12 години

Армин ван кой? .!. за балъците които си мислят, че тази боза е транс!

1

Иво

преди 12 години

Най-добрия DJ, за мен този човек знае какво е това хармония за разлика от много други негови колеги - джадаи