135

Rado

преди 12 години

bravo, mnogo dobre, ministre!pokajete na bg maje i na bg jeni, daite na kompetentni hora da opitat! kak sposobnite i rabotlivite bg kakvo mogat da pravyat i da se radvat na truda si?mnogo se radvam za vas i vi jelaya veseli velikdenski praznitzi, kakto i na vsichki hristiyani v bg!

134

анонимен

преди 12 години

От много лъжи чак брадата ти се зачервява

133

Гинка

преди 12 години

Яйцата паднали с 10 ст.в София, но не и в другите градове

132

varnenec

преди 12 години

Яйцата ще вземат от Б.Б а млякото от Искра Фидосова

131

рири

преди 12 години

най-добре вземи си отиди на село , и не давай акъл на хората, че и на теб са ти преброени дните като министър......съсипа се да говори глупости- то не бяха Стари планини, щастливи кокошки, щастливи яйца , щастливи прасета и сега като капак - месети си козунаци.Ами ела ми го омеси защото съм до 19ч на работа всеки ден и може и по Великден да съм на работа.Не трябва ли да се търси начин да се улесни домакинята , а той *** тръгнал да ми казва-месете си.Баба ми едно време си го е месила.

130

33

преди 12 години

Може ли един за мене да умесиш???????????????????

129

М

преди 12 години

"Като не можем да си свършим работата и да регулираме цените (на каквото и да е), най-добре вие си правете козунаци и си отглеждайте картофи и кокошки!"До това е сведена работата на министрите днес. Да дават акъл какво да направят хората, за да преодолеят резултатите от кракоклатенето им.

128

Коко

преди 12 години

Ти не казвай на хората какво да правят, вземи си подай оставката , че от няколко дена куп глупости наговори, много си просто бе момченце, бива ли пък чак толкова, кой ви даде тези дипломи.

127

mila34

преди 12 години

Съвсем очаквано усилията на министър Найденов да нормализира цените предеи празниците дадоха положителни резултати, не може да се отрече,че работата му по въпроса беше много интензивна и целенасочена. Преди празника цените ще влязат в нормални рамки, а домакините ще се обогатят с някоя нова рецепта.

126

ТКЗС

преди 12 години

Как му отива тая шапка.Меси козунака,Земеделецо!

125

Анонимен

преди 12 години

Тукущо се върнах от магазина,но не в България.Купих:12 яйца 1.05 евро,агнешкото струва 8.60 евро килото,но го мразя за това си купих риба,зехтин 1.80 евро,банани 0.98 сентима,ягоди 2.65 евро килото и т.н.Сирене и кашкавал пак са по евтини,като кашкавала е отлежал и е страхотен. А нашите пауни ще си месят козунак сами.Защо се излагат,това не го разбирам?Вместо да се скрият защото се оакаха отвсякъде те непрекъснато са под обективите.Защо нищо не казват за заплатите в България или за пенсиите?

124

Gost

преди 12 години

ООО ГОРКОТО!!!Е няма ли си жена да му го меси......... козунака! Поредната човешка драма, така се разчувствах.....

123

Анонимен

преди 12 години

тоя ще меси питка от тиква..мммммммммм чудна е

122

afrikaneca

преди 12 години

ami snesi si i iaicata be ada6!!!!!

121

АНОНИМЕН

преди 12 години

Кога ще го опитаме?

120

с шистов газ

преди 12 години

Ще си меся козунака с шистов газ, похвали се земеделец 1

119

Гражданин

преди 12 години

Браво на Мършичката - ще си меси козунака, ще си снася сам евтини яйца, че и сам ще си ги изяжда :))) Абе, откъде го е довлякъл Доган тоя *** Миро...... :D

118

Бръм

преди 12 години

Томасе, разбрахме вече, че си спец по козунаците. Хайде, твоят не се ли изпече, я *** го нагледай и остави хората да си недоволстват срещу цените. Всеки празник се превръща в обирджийство от търгашите. И е простотия министъра вместо да вземе мерки, за да регулира пазара, да дава акъл да си месим козунак.

117

Томас

преди 12 години

124Като изчисляваме трябва да казваме истината - и кое е дето трябва да се купи в цяла опаковка - кое - олиото ли - олиото се ползва за всичко и се купува винаги - кое прясното мляко ли - Че човек ако няма 2 лв в джоба си за тези продукти ще си купи ли козунак от магазина - с кои пари ще го купи? И друго - къде в купен козунак някой е виждал ром и орехи???

116

Скалата

преди 12 години

Ама и на козунаците требват яйца Г-н Министър!