30

Анонимен

преди 12 години

Всички шефове са гадни и всяка работа е гадна - ама е далеч по-гадно да седиш безработен в къщи без пукната стотинка. Изпитано е!

29

Анонимен

преди 12 години

А аз нямам такъв проблем. Да не повярваш, ама случих на хора! Казвам хора, защото работя в семейна фирма и съответно всичките са ми шефове. Обаче като ви чета коментарите хем ме напушва смях, хем ми става мъчно като се замисля при какви условия сте принудени да работите. Ужас! Знам какво е, защото в предишната ми работа имахме едно такова чудо... добре, че не ми беше пряк шеф, ама беше началник човешки ресурси, та качествено успяваше да отрови живота на всички! Питайте някой от Кремиквоци. :-))

28

анонимен

преди 12 години

помага и като му кажеш - шефе, ама аз толкова много те харесвам ти си велики после сядаш и си гледаш кефа

27

олеле

преди 12 години

и като плюеш в кафето му, преди да му го поднесеш с усмивка, също помага денят ми да е прекрасен. цял ден се хиля

26

Идейка

преди 12 години

Английска сол в сутрешното кафе на шефа много помага. Ще е мирен поне до края на деня, щото а е викнал, а е оцапал гащите. Пък и ще ви освобождава от присъствието си, защото поне 5 пъти ще си пудри носа :)

25

xxl

преди 12 години

Ако имам такъв шеф ще ми е ясно, че е парашутист и нищо не е постигнал със знание и можене.Ако ме нагрубява и обижда няма какво да ме спре някоя вечер във входа на жилището му да изяде някой винкел тапициран с нов вестник. Като си има проблем с нервите, хората не са му виновни. В последно време много шефове се изживяват като феодали. И е така щото има кой да им търпи капризите.

24

Анонимен

преди 12 години

Във БГ , рядко има някой свестен шеф,предвид особеностите на българския характер.Повечето се вземат много насериозно , мислят се за вечни и богоизбрани.Помията е пълна.

23

Анонимен

преди 12 години

Пичове, всяка фирма трябва да си наеме шеф *** ако няма наличен. Прави се с цел да има кого да мразят всички и да се обединят. Викат му модерен тийм бийлдинг :)

22

sstoianov

преди 12 години

Началник ли е -джам да яде и кръв да пикае.Пожелавайте те му САМО голяма заплата да получава и пенсия да не дочака.Поднесете му цветя и си мислете че сте му на погребението ще ви олекне поне за мига

21

sstoianov

преди 12 години

;много е важно да направите трезва и реална преценка на казусите които сте решили и не са по кефа на шефа.неговите нерви да са вашия коректив.ситуации различни, но вие най -добре познавате отвътре нещата.ако искате да сте плазмодий му угаждайте и на черното викайте бяло,ако ли искате да вършите работа е свършете но не очаквайте да ви похвалят.училище за началници няма.всеки над тебе се правни на такъв и лошото е че някой го е направил.отгледани *** много.

20

Анонимен

преди 12 години

хаха. Какво да правите ли? Биеш му един шамар и напускаш. Няма по-голям шеф от мен.

19

спонсор на МВР

преди 12 години

Какво да правите, ако имате тираничен шеф? Пожарникаря ли имате предвид?

18

закопайте го

преди 12 години

Какво да правите, ако имате тираничен шеф? Застреляйте го и го закопайте!

17

Анонимен

преди 12 години

ми те всички са такива, особено като дойде време да плащат заплати, чак кудкудякат от бяс, за да не питаме защо са малки заплатите! бившата ми шефка щеше да спечели оскар за имитиране на гняв! иначе 15 е прав, къде да си търси друга работа човек, ако е и на възраст?

16

ана

преди 12 години

няма оправия

15

един

преди 12 години

добрече аз нямам такива проблеми

14

:)

преди 12 години

А с тираничното гадже /съпруг/ какво да правим?

13

Анонимен

преди 12 години

Абе стига с това ще си намеря друга работа! Ами ако си харесвам работата? Ами ако не е толкова лесно да си намеря друга? И като на следващата работа пак изкараш късмет с някой ***? И тогава какво- пак ще напуснеш ли? И докога така? От личен опит мога да кажа, че където и да съм работил, винаги, ама винаги, се е намирал поне един *** на ръководна позиция. Имам чувството, че тия фирми им облекчават данъците за това че наемат ***...

12

с.

преди 12 години

Реалността си я правиш ти!Ако се оставяш да те мачкат и си страхлив *** ще живееш зле!Повечето шефове са уникално *** и комплексирани *** и ако усетят,че някой поддава моментално започват да го правят на калинка за да си избиват многобройните комплекси!

11

Улавия

преди 12 години

Добре давате съвети вие, ама забравяте че "На теория и практика е едно, а в реалността - съвсем друго"