29

автоубиец

преди 12 години

това си е чисто и просто помилване на престъпника

28

someone

преди 12 години

Срам и позор!

27

кочина

преди 12 години

А Ставийски? За него законите не важат ли?

26

Анонимен

преди 12 години

*** в расо, адски мъки за вас

25

Кубадински

преди 12 години

Лишаване от свобода от 1 до 3 години и глоба от 1000 до 10 000 лева предвиждат двата законопроекта за промени в Наказателния кодекс, свързани с насилието и убийството на животни. Няма кой да лобира за хората не разбрахте ли !!!!

24

съдия Лазарова

преди 12 години

Г-жо Лазарова, с изразеното ваше мнение и произнесената от вас присъда не смятате ли, че родителите на убитата 20- годишна Лора Казанлиева,чийто убиец вие практически го оправдахте, може би вече са ви пожелали и вашето дете да загине при автопроизшествие заради простотията на водач на МПС или безразсъден моторист. Не е хуманно, безсърдечно е, но друг начин да ви се втълпи поне малко разум в главата и чувство за справедливост просто няма. Такива като вас се радват на вниманието на престъпниците и техни деца също стават престъпници като онзи син на прокурор от СГП, който при среднощна гонка уби хора. Ако смятате, че ще убедите в своята правота родителите на невинни младежи и девойки ,загинали нелепо заради безразсъдството на хора, на които нещо им хлопа, мнооого се лъжете!Просто ставате неволен съучастник на престъпника, отнел човешки живот.

23

Варненец

преди 12 години

Моторист през юли 2011 г. летейки със скорост 113 км/ч , удари и уби на място пешеходкката Л.Казанлиева на пешеходна пътека във Варна. Съдийката А. Лазарова от Варненския окръжен съд преди дни одобри споразумението, изготвено от прокуратурата, за присъда от 2 години условно с 4 години изпитателен срок за убийството Споразумението предизвика масови протести, насочени срещу условните присъди за причинена смърт при катастрофа, както и срещу прилагането на такива споразумения при ПТП със смъртни случаи. Ама льольовците с червени и черни раса си затвориха ушите и очите.Съдия Лазарова публикува статия в сп.Правен свят, в която най-нагло заяви: Реших делото по съвест и закон, така, както решавам всички свои дела С тази фраза тя буквално се надсмя над хората, които очакваха тежка присъда за моториста..Халал да ви е ,г-жо Лазарова; заради такива присъди, издавани от съдии като вас ЕК смята определено съдебната власт за неефективна и нежелаеща да се реформира, а правоохранителните и правораздавателните органи - за мафиотизирани. Ама вие си продължавайте да съдите въз основа на морала и справедливостта и в ясно от юридическа гледна точка престъпление да одобрявате предварителното споразумение между прокурора и престъпника! И какво ви помогна

22

Разярен

преди 12 години

"Подсъдимият признава изцяло фактическите обстоятелства по повдигнатото му обвинение, поради което наложеното му наказание от три години затвор е намалено с една трета", уточниха от съдебния пресцентър. Г-да съдии, вие не разсъждавате като нормални хора, а да ме прости Господ, като някакви си ***! !.Къде ще ходи подсъдимият да не признае вината си? Карал е пиян МПС и то пиян като пън, с 2,36 промила алкохол в кръвта - това е първото му и то много голямо нарушение; 2.В пияно ъсстояние Е УБИЛ ЧОВЕК, а не куче котка, кокошка! 3. Вие човешкият живот, отнет при отежняващи вината обстоятелства пиян-залян водач на МПС на 2 г.затвор ли го оценявате?! Ега ти майните! Ами нека тогава убие 10 човека, та да го вкарате в затвора за 10-12 години! То бива съдийска наглост и безочие, ама вашето превишава всякакви граници! Един живот 2 г.затвор! Както я карате, след 10-ина години ще останете в тая скапана заради вас БГ: вие, *** и престъпниците,защото в чужбина *** и техните първи братовчеди не са им нужни!

21

Анонимен

преди 12 години

Две години за един човешки живот от пловдивския съд.. това е напредък, преди няколко години даваха по 4 години за 4-*** убити.. понеже "не можело повече" тъй като щом убиеца се признае за виновен може да получи присъда максимум до минималната придвидена от закона, независимо колко човека е убил.. и 400 да убие, ако си признае не може да получи повече от 5 години.. това е простотията на българските закони..

20

Анонимен

преди 12 години

е друго си е да те хванат с неколко джойнта!

19

mmm

преди 12 години

zna4i ako se napia i blasna hiakpoi 2 godihi ako go ybia s pistolet 15 he razbiram

18

I

преди 12 години

На тоя съдия ако беше не дай си боже някой негов близък 2 години ли щеше да иска -палячовци и хората чакат справедливост от такива смешници във власт.

17

Иван

преди 12 години

Пиян шофьор-умишлено убийство!!!Толкова е просто решението.Но корумпираните управляващи не са съгласни да има закони и да се спазват.

16

doc. N. K.

преди 12 години

Българският съд е престъпна организация, която е напълно в услуга на убийците! Не ви ли е срам бе, ***?!!! Толкова ли определихте че струва човешкият живот в България - 2 години?!!! Пожелавам на всички ви ваши близки също да бъдат убити на пътя! Проклети да сте!

15

9860

преди 12 години

А Максим кънкьора ...?

14

Орел

преди 12 години

Значи,ако убиеш съзнателно човек с оръжие,наказанието е 15 години.Ако се напиеш съзнателно и убиеш човек на пътя -наказание 2 години !?!?!? Нямаме правосъдие !!! Само корумпирани *** ...

13

аз

преди 12 години

а на един приятел му искат 5-15 ефективна за това, че си купил "весели работи" втф?

12

чушка

преди 12 години

В първия момент си помислих - 'горкия човек. на всеки шофьор може да се случи'. И видях, че е карал пиян. Заслужава ДОЖИВОТЕН затвор, защото това си е чисто съзнателно убийство. Никаква милост не трябва да има за пияните шофьори.

11

нона

преди 12 години

съдебно споразумение - признаваш вина и ти благодарят с най-лекото възможно наказание - кой ли въведе това?!?

10

_

преди 12 години

Значи ако убиеш човек, докато си пиян зад волана получаваш ЦЕЛИ 2 години в затвора, защото е признал, че е виновен?! Това не е ограничаване на престъпността, а поощряване.