26

bai To6o

преди 12 години

trea se po4ne ot Todor Jivkovo vreme do dne6ni dni , za6toto Todor Jivkov e u4itela na sega6nite kradci i prestapnici

25

maraba

преди 12 години

vsi4ki tezi predateli sa na elitni mesta v momenta ami sega........ot DS se o4avashe da sa posledovateli na BOTEV iLEVSKI za nasho vreme ami te zloupotrebiha NIAKOI razbirase i sega kvo she gi .....ne viarvam.

24

Анонимен

преди 12 години

да видим кво ще "изровят" - като всяко подобно нещо, ден до пладне, с всякакви средства ще се печели "електорат", то ясно

23

Стършел

преди 12 години

Всичко е за отвличане на вниманието за да се занимават медиите със всичко друго но не и с това, което става в държават в момента. Всички давностни срокове за търсене на каквато и да е отговорност от кредитните милионери отдавна изтекоха. От 1997 до 2001 г. Кой не управлява? ОДС с пълно мнозинство. И какво направиха? НИЩО.

22

Анонимен

преди 12 години

Как може да се оплаквате от такива новини?? Един да хванат пак е кяр. Пък "нещасник" като иска да си страда да си страда, и господ не може да го нарпави щастлив най-вероятно.

21

нещастник

преди 12 години

България е десетата най-нещастна страна в света, сочи Доклад за щастието, поръчан от ООН. По-нещастни от българите са само гражданите на Танзания, Зимбабве, Ирак, Пакистан, Руанда, Етиопия, Грузия, Индия и Украйна

20

Томас

преди 12 години

не спряха да занимават хората с простотии

19

НФБ

преди 12 години

някой не е съгласен с мен...много хубаво но къде е проблема..не виждам факти с които да ме оборва!лошо ли е че искам да се разследва как цветелинка е станала милионернека се разследва и за станигей и за всички други бизнесмени и политици днешни и минали..как брата на п стоянов днана собственик на Телевизиядебата е отворен за всичкиняма само дон боко там да застанат и червени и сини и зелени и жърти...палитрата е пълна с мошеници...

18

Ivan Grozni

преди 12 години

Ами ще има ... за някои ... дето не са си плaтили навреме... защо чак сега.. кой знaе какво е било окрадено и потулено... ще излене че има там някви... колкто хората да видят че прехода е бил ОК... е има 2-3ма от там тръгват "слуховете"... а децата им вече са по дипломацията, вътрешната политика и едрия бизнес... слава на БКП(СДС,ДСБ,НДСВ,ГЕРБ,Атака,ДПС,БЗНС,ВМРО,РЗС...).... конграчулейшън...

17

Анонимен

преди 12 години

Крадецът вика: дръжте крадеца. Точно в СДС/ДСБ са най-голямите крадци за последните 23 години демокрация и пазарна икономика. Не пиша прехода, защото прехода завърши практически още през 1990 година, а през 1991 беше оформен и юридически с приемането на сегашната Конституция. След прехода от 1990-1991 години, имаме демокрация и пазарна икономика, а най-голямите крадци станаха подрипвашите по площадите демократи.

16

Анонимен

преди 12 години

отново се *** с българина.Идоти нали вие ги направихте тези кредитни милионери.

15

А??? Ъ????

преди 12 години

Мене ми е по-интересно как ***-*** се оказаха реститути на имоти в центъра на София???????

14

dan

преди 12 години

защо не изровят и картончето на ДНЕС.БГ

13

ххх

преди 12 години

то се е видяло, че конфискации няма да има... С картончета или без, тези дето окрадоха народа за последните 23 години са ясни- общо взето ВСИЧКИ, били покрай властта. Това ,което може и ТРЯБВА народът да направи е да ги отстрани чрез гласът си. Сънародници! , НЕ гласувайте за никой, който вече се е изцапал с власт! Трябва да се даде път на млади и чисти хора, за предпочитане на някоя гражданска организация която ще защитава народът, не монополистите.СТИГА с дърти комунисти сменящи цвета си !!!

12

Алов

преди 12 години

И като намерят картончетата заднитечасти с тях ще си избършат. Даите ми и на мен милиони еи така на кредит на вечно доверие ,а после ако искате по кабелната пишете че сам гей,*** и квото си искате..Все ще ми е тая тогава.

11

Прах в очите

преди 12 години

Кредитните милионери с картончета по-ли са виновни от тези без? Други не кредитни милионери забогатели от крадене,както *** по-невинни ли са?!Защо *** не подеме инициатива за ревизия за последните 22 години-кой как?!!Знаем защо,в същност!

10

Анонимен

преди 12 години

Те сега ще цъфне и И.Лостов

9

Анонимен

преди 12 години

И като ровят какво ще направят , а ????? Сигурно ще им вземат милионите ли ?????

8

Анонимен

преди 12 години

Абе, днеска много скучно откъм новини :(((

7

Анонимен

преди 12 години

Нека да разследват и да конфискуват и реститутите от СДСДСБ и ГЕРБ. Политиката на поскъпване на имотите в София ги направи милиардери. А кредитните милионери са най-много в ГЕРБ, НДСВ и СДСДСБ. Справка: Цветелина Бориславова-Бойкоборисова, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Росен Плевнелиев, Искра Фидосова, Симеон Сакскобурготски и др.