150

Черепаха

преди 12 години

Този са го убили, защото не са могли да се справят по "законен" начин с него. Толкова полицейски проверки на бизнеса му без да го осъдят, не ще да е случайно. Като се знае, че полицията в България е инструмент на мафията за разправа с конкуренцията е ясно, че убийството му е последен и успешен, за съжаление, опит да се отстрани конкурента на Черепа. Днес по националното радиот слушам какъв опасен престъпник бил Йордан Динев, което е още едно доказателство, че най-вероятно бизнеса му е легален.

149

истината

преди 12 години

Искате ли да ви кажа кои са го убили. Невероятни мафиоти, които седят зад еврофутбол и които са абсолютно недосегаемо в годините на прехода. Малко ме е страх, могат ли да ме засекат по Ай Пи. Иначе веднага ги казвам. Доста *** парчета са тези, но са несметно богати.

148

Анонимен

преди 12 години

Чудя се защо ги наричат бизнесмени? Какво общо имат с бизнеса тези измамници и мафиоти. Далеч по точно е да ги наричат просто мошеници или далавераджии.

147

Зайко Дудъл

преди 12 години

Като гледам какво става напоследък, май са им открили ловния сезон?

146

planetwin365

преди 12 години

Всички сте бълхи и можете да давате мнението си в такива анонимни форуми.Участието на "еврофудбол" в това пъклено дело е очевидно но Божков не е от основните акционери.Там има нови босове свързани с казина .Проверете и тогава пишете.Наричам ви бълхи защото ви е страх да кажете това което мислите на площадите за да не ви стъпчат, а се криете по форумите и пишете глупости!!!

145

чичо Тиквичка

преди 12 години

Да помогна малко на следствието. Данчо дължи пари на някого. Или взети на заем, за да играе хазарт, или е измамил някого при игрите. Загубата за семейството е голяма, но за обществото-не. Един негодник и безделник по-малко.

144

Анонимен

преди 12 години

Еврофутбол не търпят конкуренция.Кога ли ще ги видя и те да лежат в локва кръв

143

Хан Крум

преди 12 години

Докога ще наричате хазартните босове, търговците на наркотици, контрабандистите, трафикантите на оръжие и *** - "бизнесмени" ???Тоя си е заслужил оловото. Сигурен съм, че е разплакал много хора. Както е живял - така е и умрял. Никой не е безсмъртен и който го забрави му се напомня по подобен начин.

142

Анонимен

преди 12 години

още едно поръчково убийство, за съжаление поредното и за съжаление поредното неразкрито

141

Harmony

преди 12 години

Изпуснах едно - го,другите и те бързат сигурно.Аре стига му внимание на този,няма време

140

ланс линк

преди 12 години

сигурно е бил сътрудник на кварталния за да работи не обезбокояван от властта усетили са го какво стана нали нямаше организирана престъпност бих повярвал че няма такава ако разследването се води на живо по тв а щом са знаели за незаконната му дейност защо не са го арестували или само приказки

139

mhm

преди 12 години

Факт е, че се стопява нацията ни с всеки изминал ден.....другото е само празни приказки!

138

Хмм да

преди 12 години

Бизнесмен си,в това няма нищо лошо,лошото е че се самозабравят,смятайки,че техните подчинени са някакви ***-за съжаление?!

137

Harmony

преди 12 години

Убиецът е жена,само жена може да те застреля на улицата.Да превърнат в биомаса,да помогне на растенията

136

Анонимен

преди 12 години

кога ли ще пострада и някой невинен човечец покрай тея разчиствания на сметки ...и докога полицията ще регистрира само, без да се напъва да събира доказателства ?то няма празно, всяка седмица, че понякога и по няколко на седмица подобни случки и всичките "регистрирани и добре познати", човек остава с чувството, че нарочно не ги арестуват, за да се избият на спокойствие

135

Анонимен

преди 12 години

Застреляха мутра от нерегламентирания хазартен бизнес, дето на практика са полулегални...Букмейкър...

134

Ангел

преди 12 години

Този човек е бил главен мениджър на Скай Спорт 356 и управляваните от нея букмейкърски пунктове Плент Уин 365.Които се явяват конкурент на монополиста Еврофутбол.Еврофутбол вече 15 години са монополисти на пазара със спортните залози и явно искат да си останат такива.Много очевиден и ясен мотив.Дано държавата се намеси адекватно

133

Роднински

преди 12 години

Дългата ръка на свата на Софиянски

132

засегнат

преди 12 години

живеем в най-смешната държава

131

Анонимен

преди 12 години

pora4ka na bojkov 6toto mu sasipa evrofutbol