105

npocTak

преди 12 години

nqma fair play. nqma myjka igra. samo simulacii i sydii ... sram me ot Barselona, sram me e ot svetovniq futbol ...

104

do c.

преди 12 години

***, за дузпата нещо да кажеш ? Ако на барса им дадат подобна дузпа какъв ВОЙ ще нададете ... За да е сигурно и картонче ... Ама едва ли ще видиш някой така да реве като теб снощи

103

Анонимен

преди 12 години

Цецо явно че ти е време да си пиеш хапчето!Аз съм фен на Барселона,но винаги съм недоволен от такъв мач,почти подарен.За съжаление Реал Мадрид е по добрия отбор ,но така е днес са едни утре други.Но поне играят футбол,а не като нашите балерини.

102

ЦЕЦО

преди 12 години

Всички фенове на бърцилонътъ са нещастни комплексари и нищо повече.Могат да бъдат изброени поне 20 ситуации за последните години, в който очевадно съдийте са подпирали "великия" отбор. И нито една в която да са свирили срещу тях.Всичко ще се върне обаче, защото светът е устроен така.Радвайте се мизерници на съдийските купи и победи и избивайте комплекси, защото монетата ще се обърне скоро и тогава всичко ще си дойде на мястото.

101

Анонимен

преди 12 години

Лечков ви го каза преди врвме,няма по голяма мафия от футболната.Незаслужени пари.Пране на пари.Никаква криза във футбола.Празити.

100

Анонимен

преди 12 години

BARCA IGRAE NAI-PROTIVNIAT FUTBOL ,KOITO SAM VIJDAL NIAKOGA ... DJUDJENCATA SI PODAVAT MILION PAS4ETA PREZ 2 METRA I SI MISLIAT , 4E IGRAIAT FUTBOL ...ABSOLIUTNI BOKLUCI...

99

Анонимен

преди 12 години

барса я подпират вече 10 гидини, то не беше челси, миналата година реал а бе......*** отбор с 11 джуджета

98

Анонимен

преди 12 години

Рекламата на Уницеф отива все по-отзад и все по-надолу..Бяха много благородни Барса, ама и те видяха малко слава, самозабравиха се и се превърнаха в поредната гнусна институция, интересуваща се само от печалби. Затова и феновете им станаха крайно нагли и ни убеждават, че всичко е честно и почетено. Нямам търпение да им го набутат големия, наглеци самозабравени

97

Пора

преди 12 години

Ей, фенчетата на челси и балета - за какви съдии говорите бре - я си погледнете собствените отбори - последната титла на челси спечелена след скандални съдийски подпирания; тази година в Испания няма мач на Реал на който съдията да не свири дузпи или червени картони и да ги бута повече от явно - я малко у лево!! Ние трябва да ревеме, не вие!!И фенчета на челси - гответе се за поредно отпадане; а МУУ знае какво го чака на финала - поредна загуба, 11 за последните 2 години...

96

az do 113

преди 12 години

аре успех с бенфика, че ако не се класирате всичките тези ревове ще станат много смешни !

95

с.

преди 12 години

Така ще се сгазите тоя сезон,че направо не е истина!Реал ще са с титлата,а на полуфинала БърцилонЪ ще бъдат злостно изпердашени от Челси!На 105 пак ще повторя да ми чете коментарите!В коментара си с номер 103 съвсем ясно казвам,че исках *** да продължат за да си отмъстят Челси!А дали ме е страх е смешен въпрос!Последния път каталунските *** с триста зора додрапаха до 1-1!От какво да ме е страх!?Смешници!

94

Go

преди 12 години

Само слепи хейтъри могат да не видят двете дузпи. Барса си би по всички правила.Кучетата вият, керванът гази.

93

Fuck offfff

преди 12 години

Да си е*е майката този който измисля такива заглавия, също и всички недоволни.BARCELONA ВИНАГИ No1 !!! (а останалите могат само да завиждат)

92

Анонимен

преди 12 години

ми те с двете дузпи и Локо Мездра щяха да бият.

91

До 107

преди 12 години

1072 1 Синковец ,по-правилно е така да се каже:Мъж влиза в спортен магазин и пита продавачката :- Имате ли екип на Манафчестер Грознайтед ?-На футболист или на съдия ?!?

90

az do 107

преди 12 години

мой, това е 5 или 6 подобен пост, мислиш ли че е смешно ?

89

Анонимен

преди 12 години

‎-Мъж влиза в спортен магазин и пита продавачката :- Имате ли екип на Барселона ?-На футболист или на съдия ?!?

88

аз

преди 12 години

заради ревльвци като теб се радвам, когато челси падат ... а са симпатичен отбор

87

аз

преди 12 години

*** е синът на баща тиВ лицето ли трябва да го удари, за да буде свирена дузпа ? Не го дърпа, така че да го събори чак може би ? Признай си че си фен на челси и ти се реве заради финала преди 3г. Ето сега ще има възможност за реванш. ТИ би трябвало да си най-щастливия, а ревеш. Страх ли те е ?

86

с.до 99

преди 12 години

За Бенфика не бери грижа!Ще бъдат отнесени!Челси играеха слабо защото бойкотираха АВБ!Сега обаче са мобилизирани и играят!Този сезон е последен шанс за Лампард,Тери,Дрогба и така нататък да вдигнат трофея и ще измрат на терена!Това,че са считани за аутсайдер само им помага!