20

M

преди 12 години

Стискаме палци! Дано се оправи

19

до 20

преди 12 години

Ами не си българин - вероятно си *** или турчин. Тук не става дума само за футбола като спорт. Става дума за един успял българин - успял да се докаже и извън България - прославил ни с нещо добро в Англия. Не само чужденците да ни знаят като джебчии и *** понеже ромските ни събратя такава представа за българите са създали в Европа. От българи като Стенли имаме нужда, за да можем да си изчистим имиджа пред Европа и да им докажем, че не сме долни крадливи *** за каквито ни мислят.

18

Бо

преди 12 години

Може да се оправи, а може и да не се оправи! По-добре да се оправи.

17

Анонимен

преди 12 години

Я сиктер, бе! Като не харесвам тъпия футбол и значело ,че не съм българин... бре! Това нито е спорт ,нито е здравословно! Изключително комерсиализирано и се въртят милиони точно като на легален мафиотски бизнес. Като сте толкова "загрижени" дайте му пари или задниците си... Много му пука на него какви глупости ги пишете по форумите. Да не мислите ,че е седнал да ги чете???? Това вашето е супер тъпизъм и лицемерие!

16

Един Българин

преди 12 години

Стилияне, дръж се ти си истински БЪЛГАРИН!!! Винаги си бил боец, за разлика от много други твои "колеги".

15

секретарицата

преди 12 години

До 16 : По-вече не пиши такива коментари, защото аз подкрепям Стенли, а ти да си гледаш работата . Какво значи " Аз и моето семейство не харесваме футбола"? Ти българин ли си или ***? какво значи "Писна ми от тоя Стилиян, да не е само той болен?". Ти докога ще пишеш такива нищо и никакви коментари, които не отговарят на истината? *** !!!!

14

Фрънц

преди 12 години

До коментара под мен:Скъпи ми ***, ти и цялото ти семейство сте едни смешковци, които живеят жалкия си мизерен живот в злоба и завист! И през ум да не ти минава повече да пишеш такива неща! Просто не искам и да ти обръщам повече внимание! Пожелавам все пак здраве на теб и цялото ти семейство...

13

Анонимен

преди 12 години

Не го подкрепям и не ми пука за някой си ритнитопковец! Ужасно ме дразни когато някой от мое име обявава нещо си! Какво значи " цяла България те подкрепя" ??? Аз и моето семейство също сме българи и НЕ харесвам футбола ,не го знам тоя и не виждам какво да му падрепям! Как така някой от мое име ще се прави на велик??? Писна ми вече от тоя Стилиан! Да не само той болен??? Стига вече лицемерие по сайтовете!

12

до 1

преди 12 години

Що за *** изчадия сте ти,и всички като теб,които се поставяте над Природата и Науката?!Ако ще и цялата Вселена да е с него,той няма нужда нито от нея,нито от вашите лицемерни съчувствия а единствено от най-близките си хора.Оставете го да се отдаде на спокойствие и уединение,да направи равносметка на живота си и приключи достойно дните си...

11

Lo$7

преди 12 години

Хах, ясно, не искал да обиждам, това е ясно надявам се :) Сори, ама от коментара ти нямаше как да се разбере ;)

10

Ani

преди 12 години

ДО ИВО: ПЪРВО СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ ПРАВИЛНО! ВТОРО - Безсмъртни хора няма! Но на Стан не му е времето сега!!! Както се вижда целият свят го подкрепя и обича, и има защо! Не ти пожелавам нито за част от секундата да си на негово място или на това на неговите близки! Стенли ще се оправи! Всички се молим за него! И не завиждайте, да има много болни хора, но няма нищо лошо да говорим за един от тях, защото той е идол. А на идиотчетата, които пишат глупости - не четете новините за него като сте АНТИ!

9

писна ми до 10

преди 12 години

Моя грешка, имах предвид мача с/у Арсенал. И не съм пич :)

8

Азис

преди 12 години

Защо ми слагате минуси лицемери такива, знам че ми завиждате, защото ме желаете, мен и моята 21 см. любовна змия.

7

Lo$7 до 4

преди 12 години

Пич, не знам за какво говориш, но на мача Вила и Челси публиката направи нещо уникално, в 19 минута публиката не спря да ръкопляска поне минута. На Стан и жена му очите им се напълниха със сълзи. Никой не го е карал да играе, не пиши глупости моля те. Успех на нашето момче и наистина медиите да спрат да му навлизат в личното пространство, да го оставят да си почива и той и жена му и когато сам реши, да даде изявление. Успех Стенли, ще се справиш!

6

Стена

преди 12 години

Стилян Петров е българин и мъжкар, нормално е останалите българи да го подкрепяме! Пожелавам на всички болни от рак да се излекуват. Нека да се държим като роднини, каквито всъщност сме.

5

Азис

преди 12 години

Тоя Алекс Маклийш какво лицемерничи и се преструва и той, колкото и да се прави няма да открие лекарство за рак. Така че да остави Стан на мира и да дойде да се позанимае с мен и моя 21 см. кремвирш, който е перфектен и за гледане и за пипане. Направи ми го Ники Георгиев. Освен това си имплантирах силикон в г.ъза и скоро смятам да си монтирам цици. Това са важните неща,другото са глупости и лицемерие

4

Анонимен

преди 12 години

Браво, стискайте палци на ритни-топкото, само той остана болен от рак в България, другите болни с по 200 лева на месец *** ги яли...промити мозъци!

3

иво

преди 12 години

най-вероятно ше омре

2

писна ми

преди 12 години

Само да кажа, че така загрижените мениджъри и директори на отбора за знаели за вероятността Стенли да е болен още в средата на миналата седмица, след направени изследвания на целия отбор. И въпреки това те го пускат да играе с/у Челси. Наистина Бог е бил с него на онзи мач, защото в това състояние да тичаш час и половина като луд е цяло чудо, че не е получил усложнения на момента.И наистина вече е време да уважим личното му пространство.Късмет Стенли.

1

19

преди 12 години

Стенли България е с теб човече!