13

didi

преди 11 години

na men mi zakasniava ve4e 5 den,imam gi vsi4ki simptomi napravix si dnes test,no beshe otricatelen,vazmojno li e testa da ne e ot4el

12

jen

преди 12 години

Пуснете анкета - колко зле е напоследък сайта:) След като видите резултата ще получите голям брой от гореизброените симптоми!

11

анализатор

преди 12 години

Това статия за ограмотяване на *** ли е? :)

10

не бе

преди 12 години

не съм бременна :) просто ми се спи

9

whatever

преди 12 години

Имала съм всички изборени симптоми и не бях бременна. И то не веднъж. Смешният автор с неизживяна мечта да бъде доктор - не се напъвай, няма да те бъде.

8

бременна

преди 12 години

някои от признаците ги имам, слава богу не ми се гади и повръща. кажете ми обаче как да се справя с нервността. казват, че всичко се отразява на бебето, а не знам как да се настроя само на положителна вълна.

7

ттт

преди 12 години

Първите четири признака ги имам. Довечера ще кажа радостната вест на съпругата си.

6

анонимна

преди 12 години

Глупости на търкалета, особено това за матката! Как за две седмици ще нарасне толкова, че вече да притиска пикочния мехур??? Това става чак към края на бременността. Баси, с колко дезинформация ни заливат само, и ако нямаш акъл да помислиш малко... на зле отиваш.

5

Анонимен

преди 12 години

предпазните средства предпазват 98 пъти и след това идват нерност, гадене и повръщане

4

of

преди 12 години

Баси тъпата статия.....имам чувството, че е насочена към една определена "малцинствена" група в България на която не и се дават 2-3 лв за тест(ако изобщо са чували за него), та на доктор да отидат. Аз като мъж бих казал, че посочените признаци описват бременност поне 2-3 месец....дотогава ако ще стои и да се чуди дали е бременна жената, хич не ми я говори ;)

3

С.Станишев

преди 12 години

Аз пък ивах шест признака за бременност.

2

Анонимен

преди 12 години

Май съм бременен :/

1

VASILISQNISGERMANI

преди 12 години

PODUT KOREM I RITANE OT VATRE....SASCHTO E PRIZNAK...