31

ИК

преди 12 години

От изявленията на ДПС, СДС и ДСБ е ясно не са важни интересите на България,по важно е какво щеим кажат американците.Не говоря конкретно за АЕЦ Беляне.За 2 години в порламента нямаше нищо важно да подкрепят ГЕРБ.Но когато става въпрос за шистов газ и АЕЦ подкрепят интересите на американците.

30

бай-Али

преди 12 години

да'н са луди,нали ще увиснат като прани *** и нема парламент после,нема кибапчита,нема лимузини със лампички,нема аванта,нема кражби и продажби

29

Анонимен

преди 12 години

БСП намериха за какво да искат вот на недоверие, заради недоклатената руска централа освен руската агентура в България, никой друг няма да си мръдне пръста.

28

restol

преди 12 години

Немате ли се членове да си играете бе ***?! Седнали и дращат. Като че ли някой ви чете.... :)))

27

Анонимен

преди 12 години

СДС = ДСБДПС = СДС = ДСБ

26

дядо

преди 12 години

като ви чета ми се струва че не ви се нрави демокрациятаама защо бе хора - както казваше един старец от махалатаабе то хубаво ама много продължи бепреди демокрацията българия беше в първите 30 страни по качество на животама нямаше демокрациясега ими излишък от демокрация но сме на 150 място по качество на живот и по богатствоне виждам начин да станем по -богати а само по демократичние българино нали сам си го избращо ревеш всички са ти кривикрив си ти защото вървиш след тъпотата си

25

Арменец

преди 12 години

Премиерът объркал Дамаск с Бейрут в АрменияВтори гаф пред международна аудитория правят българските управляващи в последната седмица. Вчера в Армения премиерът Бойко Борисов е объркал сирийската столица Дамаск с ливанската Бейрут. Това е станало след среща с арменския премиер Тигран Саргсян."Споделихме и тревогите си, които имаме за Сирия, защото за българските журналисти казвам, те - арменците, имат доста голяма общност в Бейрут", казал Борисов, цитиран от бТВ. След като му дали знак от делегацията, че е сбъркал, премиерът отвърнал с въпрос "Аз какво казах?". После се поправил и обяснил, че освен в Дамаск, Сирия, арменците имат голяма общност и в Ливан, в Бейрут.Миналата седмица президентът Росен Плевнелиев първо обърка Чехия с Полша, а сетне нарече държавата Чехословакия при среща с чешкия президент Вацлав Клаус.

24

попа

преди 12 години

няма да пиша глупости / ама едно ще ви кажа след 2=3г 1 kw=0.45ст/ честито

23

Анонимен

преди 12 години

МаЛтинчо, куче краставо, ти екзекутира синята идея и унищожи СДС с твоята лакейщина пред Костов!

22

Анонимен

преди 12 години

Костовото слугинче Мартинчо, след като закри СДС, сега с големия си плювалник се пише енергиен експерт - нещо което не е за неговата празна кратуна.

21

Анонимен

преди 12 години

Сините да се застрелят най-добре. Щом помагат на Бойко това заслужават.

20

Анонимен

преди 12 години

Това означава, че СДС и ДСБ гласуват вот на доверие на ГЕРБ и стават престъпници като ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 12 години

За СДС този мандат е последен. Мартинчо, стига ги засилва по наклона, те са набрали достатъчно скорост.

18

do 19

преди 12 години

Пич, сините по Костово време бяха супер, в сравнение с червените преди тях по Жан Виденово, когато се разсипа държавата. Някога съм гласувал за Костов и за тогава си беше най-доброто. Но към момента сините са едни продажни мекерета, които се чудят как да си вдигнат рейтинга и опитват с някакви популистки тъпизми, на които вече и бабите от женския пазар не се връзват. А рейтинга им неслучайно е такъв смешен - хората не са толкова ***, повярвай. Както и червените бабички разбраха кви са БСП

17

Спонги

преди 12 години

"Сините катов идят, че се прави нещо, веднага надигат популистки глас защо не е повече. Те като управляваха всичко само поскъпваше и 5 пари не даваха."Когато сините управлядаха цените не се качваха, а запблатите растяха. Този ченгиджийски рефрен не ти ли омръзна. цените скочиха при Сакскобурготски и продължиха да растят при тройната ламя.

16

Stas

преди 12 години

Седесар съм бил, но именно тия са продажниците на синята идея, които винаги са крепяли комунистите и *** им.

15

Berta

преди 12 години

Най-доброто от всичко е, че се усеща краят на последното комунистичесо управление, подкрепяно от сини комунисти и фалшиви псевдонационалисти-атакисти. Все една година ще ги изтърпим.

14

Анонимен

преди 12 години

Тия пък СДС какви бяха

13

Анонимен

преди 12 години

Тия *** от СДС, които са една каруца заедно с коня и повече едва ли ще влязат в парламента, още не проумяват, че от тях нищо абсолютно не зависи.

12

социалист

преди 12 години

Че то червените седесари да не подкрепят гербавите комунисти някой съмнявал ли се е. Заедно са си градили през живковизма светлото бъдеще към комунизъма-идиотизъма и са крепяли милицонерщината.