13

Анонимен

преди 12 години

Какво не ми харесвате коментара бе?! Една Олимпиада предполага точно това - нови работни места. Като сте толкоз чистички и разумни си стойте безработни или със смешни пари. Ако имате малко акъл ще кандидатствате в тези вериги за бързо хранене - ама то само с лежене не става, трябва и акъл. :)

12

тт

преди 12 години

живея на 15 мин от това местенце, за момента може само картофи да се сложат там, но се надявам, че ще го завършат по график:) Но като гледам, че Къти Сарк го оправят вече повече от 4 години .. важно е часовка да има и да се усвояват правилно данъците :)

11

Анонимен

преди 12 години

Това означава разкриване на нови работни места - оставете пак яденето на ***. Вие си бачкайте, пък нека издуханите дечица да пръскат по 20 евро за двоен чийзбургер с картофки и кола. :))) Монетата си има две страни в крайна сметка - за един сватба, за друг брадва.

10

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Никога не съм ял подобни ***, няма и да ям. Мазнотии не обичам, пък и не искам да пълня пеликанските гуши на капиталистите!

9

Анонимен

преди 12 години

Нека мислим социално.В нормалните страни фирми като макдоналдс осигуряват едни доста добри условия за живот дори и със стартовите си минимални заплати от 65-80 долара ДНЕВНО.И най-големите мизерници имат някакъв шанс да живеят нормално получавайки към 2 бона тукашна пара месечно.Обаче в БГ местните тарикати дет държат макдоналдс правят цените малко по-високи отколкото там а заплащането - пъти по-ниско.Тоест генерират по-високи печалби и не правят живота на никой хубав.Що ни викат Бантустан..?

8

Анонимен

преди 12 години

А кво мислите вие, тройката кебапчета или баниците които се продават по мърсните павилиони са много здравословни

7

Lulu

преди 12 години

Излишно се сатанизират тия храни. Ям фаст фуд поне веднъж на ден, но се движа достатъчно и нямам проблеми. Може би след години ще се обади някоя болежка, но никой не е вечно млад. И правилно отбелязаха никой не ви е спрял марулите. Просто трябва мярка във всичко, не *** обощения тип само простаците ядяли бургери

6

Анонимен

преди 12 години

Общо 1,75 млн. хапвания.... смятай точно толкова народ ще започне да има различни проблеми със здравето... да им е сладко. Аз си имам прасе, кокошки и крава и хич не ми пука за 1,75 млн. клиенти на болницата:)

5

AZ

преди 12 години

Еййй, голяма сте работа!Хем статия за здравословно хранене и бла, бла и хайде пак рекламна снимка на кока-кола.Аман от тия шитни! И спрете да ги рекламирате и то без пари!

4

Анонимен

преди 12 години

Аааа лошо няма нека си хапват.Никой не ги е спрял да ядат салата или сурови плодове нали така?Аз що не ям в Макдоналдс? Щото едно ядене там струва 10-20 лева.Я им направете заплатите колкото в България да ги видим Макдоналдс ли ще ядат?

3

Анонимен

преди 12 години

Само че на децата им е интересно и забавно и след години когато пораснат, те знаят вече - макдоналдс и кока-кола означава връщане към детството, когато са били щастсливи и за да върнат това щастие, трябва да боднат по едно бигмакче. Коварен маркетинг трик, който се набива в съзнанието на децата и оправията е трудна след това.

2

тина

преди 12 години

трябва да съм луда да ям и пия тези ***

1

АС

преди 12 години

Само простаци тъпчат децата си с ГМО бургери и Кола!