28

До 33-ти

преди 12 години

Виж филмите Зловещите сенки на Chemtrails и What in the World are they Spraying

27

Анонимен

преди 12 години

Брутен вътрешен секеджем на усдтата на ООН ЕВРОСЪЮЗА И СЕКАКВА ДЕГЕНЕРЯСАЛА КОРПОРАТИВНА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ***

26

Анонимен

преди 12 години

Гугълнах Кемтрейлс - резултат: Пълни глупости!

25

Томас

преди 12 години

Преди малко пръскаха в русе - а тези с простотиите за щастието просто подготвят новия световен ред, който обаче Господ Исус Христос ще унищожи. Потърсете филма - Знакът на Звяра 2004 това подготвят.

24

До traba

преди 12 години

Всички, които не знаят що е кемтрейлс да потърсят инфо в нета и сега ако излязат на улицата и вдигнат очите си към небето няма да могат да видят късче синьо небе, а ще видят как цяла БГ е покрита с химична пелена, създадена от хиляди полети на кемтрейлс- танкерите! Те идват от Турция, там се пълнят с всичките отрови. Не го забравяйте! Всичко се диша, разболява ни и ни отравя! А ние стоим като овце и спим, те ни тровят ние се съгласяваме!?!? Жалко, твърде жалко! За всичко сме такива заспали!

23

Анонимен

преди 12 години

Демокрацията води до депресии !

22

Улавия

преди 12 години

Всъщност най-щастливите деца са именно в бедните държави. Вземете например едно дете от Куба или Пуерто Рико и едно от Великобритания.Кубинчето/Пуерториканчето не яде чипс и хамбургери (комунизъм, кво да прайш), играе по цял ден навън и танцува салса на площада с другите деца.Британчето от малко почва със стреса в училище, какви оценки ще изкара, в какъв колеж ще го приемат и когато стане на 20 вече пие хапчета за сърце и против нервно разстройство. Е кой да е по-щастлив?

21

Иванов

преди 12 години

Преди да знаеш какво е щаствие, преди да можеш да го дефинираш, как можеш да говориш за него? Каква е разликата между щастието и радостта например? Щастието е good flow of life. Като си имаш къщичка, колко ще и се радваш? Седмица, две. Ако в кифлата си не си свободен и спокоен и силен, и слон да имаш - няма да помогне.

20

А. и Б.Стругатски

преди 12 години

"Пикник край пътя" -щастие всекиму даром и никой да не бъде пренебрегнат.Тези хора, обаче са решили, че имат чиста съвест и ще го играят "Сталкер"-и, обявявайки човечеството за враг на самото себе си .Плагиати.

19

Анонимен

преди 12 години

До хората слагащи минуси на коментара за кемтрейлс в света и БГ! Вие *** ли сте, глупави ли сте или сте платени драскачи? М-ра на транспорта през 2011 г. отговори в предаването Хрътките: "Това са регулярни полети на NATO, на височина 6-8 км". Истината е, че тези самолети летят на много по-ниска височина 2-3 км. Техните следи не са нормални следи contrails, които се получават на голяма височина и ОСТАВАТ НА НЕБЕТО С ЧАСОВЕ. Какво е съдържанието на кемтрейлс: наночастици алуминий(силно канцерогенен), вируси, бактерии, бариев оксид, диетилен бромид, влакна Morgelons, мукоплазма и др. Целите на кемтрейлса са: депопулация на населението на Земята и редуцирането му до 500 000 000, контрол над мислите и възприятията, чрез моделиране на различни чувства посредством генератора HAARP, насаждане на ГМО(доказано канцерогенни), чрез повишаване на киселинността на почвата от алумимний - Monsanto вече са патентовали през 2009г. "съвсем случайно" ГМО устойчиви на алуминий, избиване на пчелите, промяна на климата и промяна на електр. свойства на Земята. Всичко това е против човека и се нарича ГЕНОЦИД, неуважаеми! И вие се съгласявате с това и слагате минуси? Що за хора сте?

18

Петкова

преди 12 години

Поредните левичарски глупости. Няма как да си свободен човек в развита социална система, където трябва задължително да си щастлив. От всичките им мерки резултатът ще бъде все по-голяма власт на държавата, цензура дори и над мисълта (сакън, да не си нещастен) и общество, в което хората нямат възможност да вземат сами решения за себе си и семейството си, а само ще ходят в предначертаните за тях пътища. Не, благодаря. Искаме да сме свободни хора, а не да ни отглеждат за деца и данъци.

17

Българин

преди 12 години

Не знам как ще стане това - нали всеки е щастлив по своему - как да се съчетаят противоположните представи за щастие?Пример: Белият човек иска да си има имотец, къщичка, градинка, дето никой да не му пипа. Гнусният *** (по необясними причини и той се води човек) е щастлив само като краде и паразитира... е, как да се съчетаят двете?

16

Анонимен

преди 12 години

Индипендънт: Във Великобритания се икономисва от храната за учениците03 април 2012 | 04:42 | Агенция "Фокус"Начало / Европейски съюзЛондон. Училищните порции от храна в британските училища намаляват и децата се оставят да гладуват, предупредиха родители и учители. В редица училища в цялата страна се съобщава, че размерът на порциите се намалява заради икономии на разходи. Този факт предизвиква особена загриженост с оглед на нарастващия броя на учениците, за които училищният обяд е единствената топла храна за деня, пише Индипендънт.Това разкритие на Асоциацията на учителите и преподавателите бе потвърдено от обединенията на родителите, които посочват, че това се превръща във все по-голям проблем. Данните на училищните ръководства сочат, че броят на децата, получаващи безплатна храна в училище е скочил с 43 хиляди през периода 2010-2011 г. като е достигнал 1 055 000 ученици. Агенцията отбелязва че подобен факт би бил основен стимул за повишаването на брутното вътрешно щастие!

15

Анонимен

преди 12 години

Това са глупости за отвличане на вниманието на хората от истинските проблеми. ООН да вземе да се занимае с пръскането на кемтрейлс по света и в БГ, който от сутринта рано е покрил небето, да каже кои са тези *** които вършат явен геноцид над човечеството! Но мълчат и се правят, че го няма. Ние като народ(а не ***) трябва да искаме инфо от нашите управляващи какво става за Бога, защо допускате това нещо? Предатели ли сте, отцеубийци ли сте, какви сте? Българина спили, спи робския си сън.

14

Анонимен

преди 12 години

А световната банка и мвф дават кредити на ниски проценти за придобивката на брутно вътрешно щастие:))) от друга страна се предвижда увеличение на данък "щастие" и санкции от Вашингтон за недостатъчно външно проявяване на вътрешното щаститие. ООН отбелязва повишаване на брутното вътрешно щастие особено в страните където са разположени американски бази, американски компаний за нефт и шистов газ и др. демократични фактори.

13

Анонимен

преди 12 години

допълнение към номер 14а още по-малко бойко борисов :Д

12

Анонимен

преди 12 години

Васе съжалявам те, защото си хейтър. А живота е хубав и парите не са основен фактор.

11

Улавия

преди 12 години

Физическият контрол над хората е почти на 100% в действие. Сега остава да започнат да контролират чувствата и емоциите. И мисленето.И тогава Велкоме ту дъ NWO. Незнам що сайта реже уелкъм на английски като се напише.

10

Анонимен

преди 12 години

Пал левичарски глупости!

9

Анонимен

преди 12 години

За хората които се чувстват нещастни препоръчвам книгата на Михаел Енде. Цитат: "Но времето е живот. А животът живее в сърцето. Затова колкото повече хората го пестяха, толкова по-малко имаха."