40

АНОНИМЕН

преди 12 години

Този от снимката прилича на политически селски офицер от 60-те години на миналия век.

39

rumen221

преди 12 години

1. Живеем ужким при капитализъм...2. Имаме ужким пазарна икономика, при това свръх-либерална...3. Живеем ужким в ЕС, където ужким имало свободно движение на стоки, капитали и работна сила...- НЯМАЛО ПАЗАР ЗА ТОК - ХА-ХА-ХА,Добре!!! НО ЗИМАТА ВНАСЯХМЕ ПО 400 Mw/дневно ОТ ФРЕНСКО-КУНЕВАТА АЕЦ-ЧЕРНА ВОДА!!! - ЗАЩО МЪЛЧАТ ЗА ТОВА ПАЛЯЧОВЦИТЕ ОТ ОДС, КОИТО ГО ТВЪРДЯХА(а икономиката ни дори не работи)- ТРАЙКОВ КАЖИ СИ!!!- ЗАДЪХВАМЕ СЕ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ЕДИН ГОЛЯМ ТЕЦ ДА СПРЕ И СТАВАМЕ ДИСКОТЕКА - ЕНЕРГОСИСТЕМАТА РАБОТИ БЕЗ РЕЗЕРВИ!!!(- Сталин се би без резерви пред Москва, Хитлер се би без резерви пред Берлин, Япония капитулира, когато им свършиха резервите)- ОЧЕВИДНО ЕНЕРГЕТИКАТА Е ПРЕД КАПИТУЛАЦИЯ!!!- Но ПИТАМ - Защо НЕК е ЗАДЪЛЖЕНА, да изкупува "вятърничевия" ток на 100%, за 25 години и на цена от 79 стотинки (без ДДС)... и да отказва ток от Козлодуй, струваща му 1.169ст И защо точно този ток се изнася, а ние купуваме скъпия!?!?!?- Защо изкупува тока от АМЕРИКАНСКИТЕ СПОНСОРИ НА СДС в Марица-Изток за 17,5 ст, а от Държавния ТЕЦ за 6,5 ст В СЪЩНОСТ ВЪГЛИЩАТА НИ СВЪРШВАТ СЛЕД 30 ГОДИНИ- Дори цената на тока от АЕЦ-Белене, да е 5.5 стотинки, което признава дори сребролюбеца Касчиев, тя пак е по-ниска от всички други Зелени и Въглеводородни източници на ел. енергия... - Приятели, ако бяха верни 1, 2, и 3 (по-горе), Козлодуй ще продава на 100% и не по 3,0ст. , КАКТО ГО ПРОДАВАМЕ НА ТУРЦИЯ, а по 8 стотинки, Белене ще продава на същата цена..., ПАЗАРНА ИКОНОМИКА е това..., а всички тецове, които не могат да се включат в тази "ценова игра", ще затворят или някои от тях ще останат, като Студен резерв... СПОНСОРИТЕ НА ОДС ЩЕ ИМ СПРАТ РУШВЕТА, Е, И КОСТОВ ГУБИ, НО БЪЛГАРИТЕ ПЕЧЕЛЯТ!!!Така ще изпълним и Евродирективата - Да намалим вредните емисии с 60%... Което ще направим всякак..., но САМО, ако го има Белене защото, ако го няма, до 10 години оставаме без ток..., ИКОНОМИКАТА НИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В КАМЕННАТА ЕРА, а по-точно ще го купуваме по 99 стотинки..., е, които можем да си го позволим де...

38

БАЧКАТОР

преди 12 години

Ми четири години защо БСП-то спахте та не го построихте АЕЦ Белене ?

37

До аватар

преди 12 години

Е да и да остане още по-мафиотската ГЕРБ, т. е. да не останат истински и можещи българи и апсолютно обезличаване на нацията.Това ли е целта?

36

аватар

преди 12 години

Дано и Господ да помага,тази партия БСП повече не бъде в парламента.Партията -мафия се мъчи да оцеле в седващите избори,дано народа се вразуми и ги унищожи !!!!!!

35

Анонимен

преди 12 години

ако ще го строи с партиини пари ОК, ама ако пак ще се дърпат пари от бюджета, и ще се делят между братушките и ловеца и хамстера..и така още 30 години..

34

Гоцю-Кръстника

преди 12 години

Браво другари!УРА......пак ще има ляб за нас!

33

Глас народен

преди 12 години

Докато не нахраним прасетата в Белене с тези все ще ни крадат.

32

Б С П

преди 12 години

Банда *** ***

31

бсп ще строи....

преди 12 години

аз ако спечеля изборите ще направя пенсиите по 1000 кинта, а минималната заплата 1500 . ще построя АЕЦ във всеки по-голям град и ще го захранвам не с уран, а с над милион излишни ***..... ееех, всичко мога да обещая като знам, че никои няма да гласува за мен...

30

Анонимен

преди 12 години

Още малко и Космодрум, метро до Москва, Кремиковци и други подобни. Няма да пиша нищо за Мармота, че горкия вече го заболя отзад.

29

Църо

преди 12 години

Ще строи... пръдльовци! Що не я построиха, като беха на власт? За едно е прав оня *** ББ - да я беха поне докарали до необратим етап! Сега, след като се ***, ще мият, ама е късно - ойде коньо у ряката!Аз бих ги избесил червените затова, че забатачиха Белене и дадоха на тоя шут възможност да затрие единственото нещо, което ни държеше по някакъв начин свързани с технологичния свят. Единственото ни останало експортно перо и коз на масата на енергийните играчи в региона и Европа. Сега - к^р!

28

Анонимен

преди 12 години

А вие защо не попитахте НАРОДА преди да подпишете Големия шлем?

27

Анонимен

преди 12 години

Ако БСП спечели изборите, с чии пари ще строи "Белене"? Не е ли късничко за реферндум или просто лаф да става...

26

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е тези динозаври да бъдат осъдени за огромните загуби по "братската дружба със СССР" !

25

Анонимен

преди 12 години

ако ЛЕВСКИ беше с ботуши, и БОТЕВ с каска ................................................

24

Анонимен

преди 12 години

Погледнете му само изражението:ПогледаПрисвитите устниКака само ни казва:Ах да ми паднете само-о-ооЩе видите от къде пи***т щастливите кокошки.

23

Много ясно

преди 12 години

Кашкаваладжиите им е мерак да ни направят губерния на ***.............ще спечелят те един среден

22

Анонимен

преди 12 години

Нали те я започнаха. Да бяха я завършили. Не ,че нямаме нужда ,ама в момента спекулират. Ако те пак спечелят ще видите как АЕЦ-а се превръща във всичко друго ама не и в АЕЦ

21

Анонимен

преди 12 години

"Референдума е хубаво нещо, ама аз да ги питам и тех от БСП, те преди да извадят този проект от прахта що не попитаха народа ???"Царут го извади, питай него. Ааа, забравих, той е в Мадрид и не го е*е за българските ***...