24

az

преди 12 години

тука е пълно с комплексари/ки

23

Анонимен

преди 12 години

"Споделянето между приятелки стимулира физическата активност "Клюкарите от днес.бг се опитват да принизят всички до тяхното ниво. Жена клюкарка за мен е *** (както и мъже-клюкарки)

22

дюля

преди 12 години

по принцип е доказано, че е много полезно за жените да си говорят на всякакви теми. действаме си като психоаналитици една на друга.

21

до курварите

преди 12 години

мъжете сте по-големи *** от жените, но много обичате да ги принизявате. явно само така може да се почуствате велики. разбира се, има и изключения, слава богу.

20

Анонимен

преди 12 години

jenite sa prekrasni i sa mnogo dashni samo da znaesh kak da si poiskash ne gi schitam za kyrvi prosto sa po emocionalni i mnogo chustvitelni .

19

muti

преди 12 години

"броя на партньорите си, размерите на половите органи на мъжете":))))) то члена все в устата им се върти :))))

18

ДЯДО

преди 12 години

БАБО МНОГО ИСКАМ ДА ТИ ИЗТЕГЛЯ ДРИПАТА...НА 64 СЪМ!

17

Баба

преди 12 години

Може да съм на 62г, ама много ми се прави секс,и го правя и си споделям с приятелки и съседки коя какво прави и как го лапка,много обичам

16

Анонимен

преди 12 години

днес бг, то поне да имаше нещо вярно в статиите ви, ама къде ти

15

@Бай Ганьо

преди 12 години

ти понеже си професор, най-много БКП да ти е дала някое звание по погрешка

14

Анонимен

преди 12 години

е за това мразя и секса и града друго си е селския секс и кекс то и яйцата им са други да не говоря за кифлите...е когато е пълна и с дете на ръце за секс не мисли ... чалгата е на мода отт димитрофффград до софффия черен влак се композира...

13

до 8

преди 12 години

Я се върни на коментар номер 6 и пак прочети какво казвам за жените в Катар и Саудитска Арабия, след това си помисли каква глупост си написал/а, сравнявайки мнението ми за тях с евтини *** от Бан Гладеш и ако не те е срам каква ГЛУПОСТ си написал/а, вземи та напиши още една. Не е зле да се научиш да четеш преди да пропишеш.

12

Гошо Тъпото

преди 12 години

Много е...полезен секса за градските жени и за...забременяване;в Кривунделово,щот сме диви селяни и без...секс забременяват.

11

Кифла - блондинка

преди 12 години

Секс, кекс - не е ли все едно?

10

Анонимен

преди 12 години

За мъжете е противопоказен, даже и като тема на разговор.Много зле се отразява на банковата сметка.

9

.........

преди 12 години

То вече не ми се говори нито за секс, нито за нищо... Трети ден няма материял за Ким Кардашиян. Животът дотяга, няма светъл лъч, свеж повей...

8

AFORIZAM.....

преди 12 години

OT KOMENTARI KATO 1 i 2 $e zakluchava $lednoto opredelenie : *** ----vsiaka jena s mislene na Maj ........xaresa li vi majki....... @@@

7

Анонимен

преди 12 години

не знам като какъв си бил в катар и саудитска арабия ,но не си разбрал нищо за жените тамтова което коментираш са най вероятно малките бангладешки секс робинияавно си по платените услуги

6

Анонимен

преди 12 години

Що пък да са *** п..ки, ако говорят за секс? Мъжете не спират да правят същото, значи и те са *** п..ки, мислещи се за гении на щръкнали п...та.

5

до 4

преди 12 години

Бил съм във всички страни, които изброи, плюс Германия, Австрия, Швейцария, Норвегия, Белгия, Холандия, САЩ, Канада, Испания, Италия, Индонезия, Малайзия. Същите *** са, вярвай ми, макар че в последните две по-голямата част от населението е мюсюлманско. Държавите, в които съм бил и жените не са *** са Катар и Саудитска Арабия, там просто няма как.