8

ive lin

преди 12 години

iskam davidq vsichkite avtobusi za marten na firma shans-99ood oshte sega

7

Ex...

преди 12 години

Мдааа, ако парти!

6

ушат

преди 12 години

Да, Митак, така е, понякога парите са в ръцете на красиви цветя, които ги дават за пълни ла.***. За жените говоря. Но да не сменяме темата. Дръж се, дръж се, ще огрее слънцето и твоя г.ъз някой ден, до тогава не забравяй да затваряш капачката на буркана, че много бързо потъмнява тая скапана лютеница на въздух.

5

Митака

преди 12 години

Благодаря, момчета! След тази съкрушителна за мен новина, вие ми дадохте вяра! Показахте на целия свят, че не винаги парите са тор, от която никнат красиви цвета.

4

космат

преди 12 години

Много мразя, когато отворя буркан с лютеница, да има по-тъмна коричка отгоре. Не е с различен вкус, но ме дразни. Абе има си различен вкус, да ти кажа, не е само до по - тъмната коричка.А иначе горкият Митак, наистина, ама като си сиромах и все някой друг ще намаже филията с твоята лютеница. Е те тва е

3

брадат

преди 12 години

Мартен направи жалък опит да осъществи идеята на бедния Митак. Говорим за редовна линия, за пулт, за барове, за светлини, айде Митак, няма да ти издаваме другите идеи. И нагрявайте чинията, а не лъжицата. Пийс котенца!

2

Стамат

преди 12 години

Няма ли достатъчно пияници в 280, та сега и парти да правите, ***! С билетче ли ще се влиза, контрольори ще има ли, нищо не сте написали пак! Много мразя, когато отворя буркан с лютеница, да има по-тъмна коричка отгоре. Не е с различен вкус, но ме дразни. Тази далавера я измисли Митака преди 5 години, но той е сиромах, не му стигнаха кинтите да я осъществи. Май някой богат чичак му я е откраднал. НЕ НА ИЗКУСТВОТО ЗА ПАРИ!!!

1

Анонимен

преди 12 години

Митака го измисли преди 4 години това...ама не му стигнаха парите! Аз съм свидетел...тоя е обикновен плагиат!