53

Анонимен

преди 12 години

v turcia takiva ki pretavat na sivite valci i ekzekucia .

52

Анонимен

преди 12 години

Е, пак е нещо, справедливият български съд осъди престъпници без единственото доказателство, което признава, а именно - да е на местопрестъплението по време на извършването му. И въпреки това осъди престъпници... Не може да бъде... Може би някой ден, едва ли не, вероятно и защо пък не, ще повярваме в справедливостта на българския съд???

51

Анонимен

преди 12 години

Хайде бе,не думай.Предавам се .Ти си бил истински детектив.Абе,балабурник,боли ме са ония селски хорица изоставени,мачкани , ограбвани и убивани ежеминутно.А за отвлечените е впрегната цялата държавна машина.Ти тях не ги мисли.

50

Stefko 88

преди 12 години

a az gotwq solenki i sa mnoooo wkusni... :]

49

до 84

преди 12 години

Бръкнах ти май в здравето.От тази тема си лично заинтересован.Що нерви изхаби.Направо не е за вярване.

48

Мутра в ефир

преди 12 години

Това не може да се случи в Пенгезовия Съд. Свобода за българските спортисти!

47

бг

преди 12 години

Не разбирам - нали всички са от групата и разследващите имат нещо срещу всеки !Как тогава някой ги оправдаха - верно един каза "Дето има пари право няма !"

46

Стоимен

преди 12 години

Оневинените само да не започнат да си разчистват сметките..

45

Мунчо

преди 12 години

Тези са хора на Трактора и затова ги осъдиха. Всяко правителство си има 'свои' и 'чужди' , защо съдиите не осъдиха Маджо или Маргините, ами ги оправдаха по всички обвинения ? Апелативни, Върховни , Касационни и т.н. съдилища им направиха евала и ги признаха за... абсолютно невинни! Ами люлинските наркобосове ?! Вскеи ги знае, обществена тайна е че си плащат на когото трябва и даже се хвалят че са хора на Буда и никой не може да ги закача. А тези присъди, сеир за наивните че нещо се е променило !

44

niksan

преди 12 години

Малко им е на наглите ***.

43

Анонимен

преди 12 години

Много ни е лоша съдебната система, в нормална държава тия никога нямаше да излязат на свобода."Съдът присъди затвор за всяко едно от отвличанията на виновните. Така общо натрупаните години за Ивайло Евтимов са 130 години, за Прокопи Прокопиев 125, за Даниел Димитров 110 години, за Любомир Димитров 76 години.Четиримата обаче ще излежат съответно 18 и 15 години за Любомир Димитров, тъй като при правораздаването у нас се излежава най-тежката присъда."

42

Анонимен

преди 12 години

Не се споменава на колко са щели да осъдят Киро Шкафа.

41

7777

преди 12 години

в затвора ще им режат ли пръстчетата......

40

Анонимен

преди 12 години

Абе оня където го гръмнаха получи най-добрата присъда!

39

Анонимен

преди 12 години

С един куршум - два заека. Така се наказват хора от простолюдието дръзнали да "пипат" от наште хора и в същото време, показва се точно на простолюдието, че виждате ли има правосъдие и закони. А за тези от простолюдието които разбират закакво става дума, недвусмислено им се казва - внимавайте, пипнете ли от нашите с вас е свършено.Иначе Маркс е луд да пише за класовата борба....

38

до 60

преди 12 години

Ако знаеш колко си далеч от истината.Точно такива като теб,първосигнални и неопитни водят до крах държавата ни.Радват ги красивите лъжи и не виждат очевадната истина.Мразиш комунистите,но имаш тяхния начин на мислене.Простено да ти е,защото си емоционално чист.

37

gude

преди 12 години

A Traktorista kade go kriqt? toi nali e bash ot tiq i daje za prezident se kandidatira hahah bassy dyrjavata!

36

Анонимен

преди 12 години

Работата е там, че в БГ законите се пишат от престъпници, когато престъпници пишат закони те винаги имат едно на ум, че утре може да бъдат съдени.

35

Анонимен

преди 12 години

Абсурдна съдебна система.Тези са изкарали милиони от отвличанията сега ще полежат някоя година, ще излязат за добро поведение и ще се пенсионират млади милионери... абсурдистан, но щом народа трае, значи си го заслужава.

34

НПК

преди 12 години

За сумиране на присъдите по повече от едно престъпление! Незабавни промени!