45

Анонимен

преди 12 години

da,triabva na boklycite koito sa v parlamennta parvo ot tiax da se pochne.

44

Българин

преди 12 години

Миналата година чистихме цял ден (нищо че плащаме такса смет), събрахме ***, но НЯМАШЕ КОЙ да го извози - и вятърът го разпиля наново !!! По-миналата година същата работа. И защо така?- Ами защото цялата "налична техника" беше в *** маали, да чисти безплатно около незаконните катуни на неплащащите никакви данъци и такси хъхрещи полухора !!!Демек ние да вършим сами това, за което си плащаме, а с нашите пари да ринат мизерията на *** - е тоя път вече БЕЗ МЕНЕ !!!

43

Димитър

преди 12 години

Този път-без мен. След миналогодишното "да изчистим за един ден" 2 пъти се обаждах на столичен инспекторат, че събраните отпадъци си стоят пред блока. Тревите прораснаха и вече няма изкарване, чакаме сега природата да си свърши работата и от клоните да стане тор...

42

Анонимен

преди 12 години

Другари, всички дружно на Ленинския съботник! Нещо ново под Слънцето?

41

Анонимен

преди 12 години

А дали има такава кампания да исчистим Лондон?или сигурно там има само "дженталмени".Не е проблема в замърсяването,а в непочистването от фирмите,то и в къщи колкото и да пазиш за да е чисто пак трябва да почистиш

40

Metalex_

преди 12 години

Много сте зли! Бас държа, че поне половината от пусналите коментар на тази статия си хвърлят *** където им поадне.И да, хвърлянето на *** на "сметища" около гори и язовири също е замърсяване! Така, че вместо да хабите енергия по форумите, ходете почистете поне около блока. Има полза!

39

Анонимен

преди 12 години

Цяла Б-я да се изравни със земята, няма какво да се лигавят с чистене и глупости. Лошият генетичен материал си остава лош... срамът е огромен, а тук някакви се карат за великата ни столица, дето е като гето. Ако не беше толкова тъжно, щеше да е смешно. Гнусен народ сме ние и ни личи по всичко.

38

on

преди 12 години

айде ... а от 28ми почваме пак да мажем и метаме *** през балкона

37

Нев

преди 12 години

Господин Столичанин, защо сте толкова убеден, че само провинциалистите са виновни? Не е ли въпрос на възпитание, ценности и т.н. Аз съм от провинцията и от 8 години живея в София - нито един път не съм изхвърлила салафетка на улицата, фас или торбичка, но за сметка на това съседите над нас са си кореняци Софиянци, което не им пречи да изхвърлят битови отпадъци през прозореца, дамски превръзки и какво ли още не... Следователно възпитанието не идва от месторождението, а от самосъзнанието :)

36

Столичанин

преди 12 години

Провинциалистити са виновни за тия буклуци по улицити. Селяни нйедни

35

Анонимен

преди 12 години

През Средновековието в немските свободни градове Любек, Бремен, Хамбург и др. градските власти са глобявали, който не си е почиствал около къщата. Кайзерът Вилхелм и Хитлер също са глобявали. И какъв е резултатът? Германците са най-спретнатият народ в света.Само глоби, персонално за всеки,който нарушава законите и правилата. Да не се разчита на едното самосъзнание.

34

Анонимен

преди 12 години

В събота си изчистихме всичко, събрахме *** в чували. И какво се случи, фандъковите чистници не дойдоха да съберат и днес ***, а вятърът и кучетата ще върнат всичко на старото му място. Ние си свършихме работата, но общината и държавата НЕ !!!

33

АЗ

преди 12 години

ПРОСТА СМЕТКА...АКО ИЗЛЕЗНАТ ДА ЧИСТЯТ ЕДИН НА ДЕСЕТ ДУШИ...2 000 000/10=200000...ПО ЕДНА НАДНИЦА НА ЧИСТАЧ..ПРИ ТОВА БЕЗ ДАНЪЦИ ..ЧИСТО..ОКОЛО 20 ЛВ...4000000 ЛВ..ТОЛКОВА ЩЕ ГУШНЕ ГАЙТАНСКИ ОТ ТОВА КОЕТО ЩЕ СПЕСТИ..ИМА НЯМА НЯКОЛКО МАЙБАХА...Е ХАЛАЛ ДА СА МУ..ИНАЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЗНА ДА ЧИСТЯ..КВО ДА ПРАВЯ..АКО ЧАКАМ НА ОБЩИНАТА САМО ДАНЪЦИ ДА МИ ЛАПАТ МОГАТ

32

гражданин от село

преди 12 години

Поне на тия, които излязат да чистят да им опростят данък смет, че вършим работата на общината. Пак е нещо. Зимата рина сняг, пролетта чистя, лятото мия, есента събирам шума, и отделно през цялото време трябва и да работя, за да плащам данък смет. Еми що не си е.ете майките от общината, а?

31

БТК до 44

преди 12 години

Зарвори,аз ще те набера

30

алоо

преди 12 години

Аз не цапам, и плащам данъци. Сега се очаква и да чистя на другите. Ай сиктир а?

29

До 41

преди 12 години

Много си прав,НО колко ще издържиш?Сам си братле!

28

анонимен 1

преди 12 години

откъде на къде аз ще чистя мръсотиите на *** ?? аз да не съм им чистачка я да вземете кочана с глобите и да тръгнете по махалите

27

Анонимен

преди 12 години

"До 27-ми ..." КОЯ ГОДИНА??? Данък плащате,улици метете

26

сабр

преди 12 години

Айде народе на ангарията!!! Ангария един мецес! За всеки има! За доброто на ашдишаха, всеки да си и отбие ангарията!!!! (в противен случай, ще пуснат кучетата и ще спрат помощите на ***)