21

До 11-ти

преди 12 години

Към банановите републики освен Русия ще причислим Франция, Италия, САЩ, Израел, Тайван. В Индия растат банани, но тяхната Kingfishers (експроатираща и ATR) е една от 6-те в света, които имат 5 звезди. А България нито е бананова, нито е рапублика, а протекторат!

20

Анонимен

преди 12 години

Пак фалшива снимка. Това не е АТР, а някакъв Як на друга компания. Защо така рефлекторно се хвърляте в архива на Ройтерс, като има днешни снимки? Работете!

19

Анонимен

преди 12 години

Мер на душите на загиналите! А тук - пак простотии "***", "изпили бензина" "стари железа". Срамота, като не можете да кажете нещо, помълчете, колкото и да ви сърби! В момента викито е отразило и тази катастрофа, 14-та за този модел ФРЕНСКИ самолети с АМЕРИКАНСКИ двигатели. Летят по цял свят, всекиднивно ги виждам над София. Проблемите им да в обледеняването на крилата, изглежда.

18

до 7

преди 12 години

Кокоша главо,я се разрови из пространството да видиш кои са най-несигурните авиокомпании,ще се разочароваш,като видиш,че са американските-летците с най-ниско заплащане и най-малко почивки!

17

До Костов

преди 12 години

Тия самолети нямат забрана за летена в евро съюза нещо си есе объркал. Напротив даже са масово използвани в някой държави. В авиацията всичко е въпрос на тех. подръжка и спазване на правилниците за авио сигурност, това при *** обаче явно не важи.

16

4444

преди 12 години

в авиации все бъйвает

15

Анонимен

преди 12 години

Бог да прости загиналите.

14

Handel

преди 12 години

Пак пилотите са изпили бензина по време на полета...

13

Анонимен

преди 12 години

Тия па се изтрепаха с техните самолети и кораби от времето на динозаврите.

12

-

преди 12 години

Каква трагедия ! Ужас... Бог да прости загиналите и да даде сили на близките им, дано оцелелите да се възстановят и да няма повече жертви от тази катастрофа !

11

Анонимен

преди 12 години

И въпреки всичко пак са по-добре от алкохолизираните ти родители. хахахахха разликата между пияният руснак и пияният българин е, че руснакът в такова състояние ако ще и ракета ще изпрати в космоса. А бияният ганьовец припада на земята в пълно безсъзнание и заспива в собствената си повърня и урина. Ехххх ***, Ганьооо.....

10

Анонимен

преди 12 години

"Великия Бог Тангра вижда всичко и дава на всеки му заслуженото"Това казвал ли си го на чичковците и лелките в белите престилки на 4-ти километър? : )))

9

АТИЛА

преди 12 години

Великия Бог Тангра вижда всичко и дава на всеки му заслуженотоДойде време Изродените Руски *** от Български произход да платят за геноцида над своите братя на Дунав, Волга и КавказТангра ще заличи това Нечестиво племе и освободи Българските земи от Хазаро-Славянската Чума От века Българи сме ниепотомци сме на род велик надмогнали сме мъки времезапазили сме своя ликИ тук на Дунав и на Волгакрай Вардара и при Кавказс кръвта си българска сме гордисветлик тъй древен грее в нас

8

Van

преди 12 години

ATR-ите имат доказан проблем със системите срещу обледеняване на крилата. Но силното влияние на Франция и Италия като производители на този тип самолети противопоставиха пълната забрана на полети на тези машини. Има и няколко документални филма .. но какво са 70тина човешки живота срещу интересите на тези държави ?!?! И после Руските самолети били зле...и имат забрана за летене в Европа..... ЯК-а излита и при -40 на заледено езеро.....

7

Борислав

преди 12 години

Френски самолети !!!

6

Анонимен

преди 12 години

"АТР-72 е двумоторен турбовитлов пътнически самолет френско производство. "Май си *** ?

5

Анонимен

преди 12 години

То си пише под снимката, че е АРХИВ от Ройтерс! Не мога да разбера, това ли ви е проблема като четете тази новина?

4

rt

преди 12 години

ужас!

3

Анонимен

преди 12 години

ЖАЛКО ЗА ХОРАТА ,А ИДВА ТАКЪВ СВЕТЪЛ ПРАЗНИК , ВЕЛИКДЕН

2

chicago

преди 12 години

Една и съща новина е публикувате в две съобщения с различни снимки и на двете не е АТР-72.Жалко за загиналите .