64

Анонимен

преди 8 години

Ми да подаде жалба в полицията, както нас задължават.Лесно е за нас да си изкарване нервите натрупани. После кой ти слага......,?!?!Същите тези

63

Пз

преди 12 години

Плювате полицията,но се чудя-защо за 10 места там кандидатстват стотици?!Колко от вас,които плюете тук-ще го кажат в очите на някой полицай,клавиатурни рамбовци?

62

пз

преди 12 години

то в тая държава не остана гаменче дет да не е бито ,като посегне някой на вашето дете никой полицай немаа си подмръдне пръста.

61

враца

преди 12 години

Абе еееей,къв е тоо пустиняк,та ше бие налево и надесно,остави тва,ами и с две коли екип ше прибира от улицата момчето..... !!! Що не дойде да се пробва из дивио северозапад да се прай на мутра ??? Ше му допадне ответната реакция !!!

60

s

преди 12 години

Аз да хвана да завъртя щерка му пък тогава да има за какво да има да ми се репчи тъпия милиционер

59

кварталния

преди 12 години

то си има насилието в ежедневието на работата на служителите на милилицията,само че хората си мълчаха от страх но сега вече се събудиха и разбраха че БГ е парламентарна държава а не милиционерска

58

\\\\\\\\\

преди 12 години

Прекалено честа стана "саморазправата" на полиция с цивилни , още по.лошо с малолетни , както е в случая.Цветанов, обуздай ТИТАНИТЕ си !

57

:D

преди 12 години

Мяу Мяу, на 17-ката: утре в другиден като ти го КУРдиса некой без ти да искаш ще се жалваш в РПУ-то. Аре бегай в диското да кършиш снага на чалгийката и да подухваш у кенефо ;)Много е фешън напоследък!

56

Анонимен

преди 12 години

Когато едно общество не обича представителите на държавните органи , това е достатъчно сериозен сигнал за всички управляващи , че проблемите са големи , че самите те управляват неправилно и пропастта ме жду техните интереси и тези на гражданите е огромна ! Само , че изглежда на никого не му пука , по-лесно е да се прехвърлят проблемите от болната глава на здравата ! Щом и вчерашни пикли на по 17 правят мъдри умозаключения , значи нещата вместо да се влошават , стават безнадеждни !

55

krasos

преди 12 години

Ако не ме лъже паметта, това е втори случай в Пазарджик с побой от полицай над дете в последните месеци !!! Предният случай се потули много бързо,дано този не бъде потулен а виновникът да отиде на специлизираният съд за малтретиране на непълнолетен !!! Не може да се правиш на правозащитник,а да не спазваш законите !!! Цецко гледай си *** ,че много вони ...

54

Анонимен

преди 12 години

Тея на 6 месеца тряя психо тест да им правят който е негоден да заминава има много желаещи

53

За справки и записва

преди 12 години

,,РАЗБИВАМЕ КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ ,, За справки и записване - най-близкото управление на МВР...

52

Наказват с побой

преди 12 години

Наказват с побой полицай, ударил шамар на Михаил Цонев при ареста. Лично Цуци ще го набие за назидание!

51

сърцето на народа

преди 12 години

Полицията е сърцето на народа - докато бие, значи сме живи!

50

До момиче

преди 12 години

Ей пикло , не ти подхожда на възрастта , пък още по-малко на пола ти , да ръсиш такива глупости ! Като ти чета разсъжденията , или мама и тате не сате възпитали , както трябва или си поредния чалгоджийски *** , готов за една малка водка с спи с поредния ***!

49

И Топалов

преди 12 години

най простите хора стават милиционери,и се самозабравят те и техните семейства,

48

до 64

преди 12 години

Брато били сме на запад и за твое сведение, да по- различни са

47

,,LARI,,

преди 12 години

POLIZAQ DIREKTNO V ZATVORA,***.

46

Анонимен

преди 12 години

полицаите били най-простата съслойка ...ами кои да са бе ?кой интилегентен и образован човек ще работи за 500 лева на месец и по цял ден ще се занимава с *** и темподобни *** ?така, че лоша, добра ..полиция е ...без нея зле ...да не мислите, че на запад са по-различни ?

45

кунц

преди 12 години

*** ченгеджийски семки. мързеливи корумпирани търтеи