176

Камилар

преди 12 години

Да събудиш колега камилар в 9 сайтъ си е направо прегрешение.Ако е емир.Просто се чудя що не им плати масрафа за срама им идат някъде на сянка и се разкарат.Може и да оближат задниците на камилите./имат опция/па после да се върнат в България.Важното е ,че двамата са училили в Симеоново.Ако бяхя учили за камилари в някой университет ,щяха да си пият чая в 9 сайтъ. Отговарям и какво е правил там Аню Ангелов на колегата.! Ами да ръси глупости и простотии,щото на тия двамата по-горе са малко

175

Странжата

преди 12 години

Като измрат "мръсните" "червени пенсионери" величието ББ ще вдигне пенсиите , ще премахне и тавана -незаконо приет от "народните изедници".

174

Анонимен

преди 12 години

Би било много интересно, освен този кръг "високоинтелигентни" министЕри на Тиквата, кои ли са придружаващите ги и представителите на българския бизнес? Най-вероятно са приближените на властта фирми, собственост на бивши и сегашни мутри и служители на ДС, които са и крепителите на властта Бокова. Нормални хора не биха се вързали на птичия акъл на Боце и Цеце!

173

попа

преди 12 години

Нема да ревете - догодина наесен ви искам в редичка пред урните и пак дружно да пускате бюлетнинки за тия същите с гафовете.

172

Прозрение

преди 12 години

Днес 1.V.2012 Б.Борисов реши да върне взетите от ГЕРБ дарения и спонсорства от всички бизнесмени в Бг, както и комисионните и контрабандите и с тия средства ще построи АЕЦ Белене, ще започне още една нова АЕЦ, а и ще се увеличат пенсиите с 50% и др......

171

Христосков

преди 12 години

Това е сумата за целогодишно изплащане на ограничените с таван пенсии!! "Таванът" е незаконно решение на временни люде - (пишман-)политици /"народни" депутати/. Да не говорим за състоянието на останалите пенсии, орязани по времето на Костов. И на какво основание? Нещастници! Харчат милиярди на вятъра, а "икономисват" от народа. Но Господ отлага, но не забравя!

170

ева

преди 12 години

Ето как се посрещат гости на високо равнище -Бедуинът не снимката е по джапанки .

169

пешо

преди 12 години

а колко ни струва провалената интеграция на ***?

168

Анонимен

преди 12 години

Е, не са 65 хиляди евро, а достра повече, примерно 0.65 милиона евро. За тези 142-*** души не може разходите да са по 489 евро на човек. То само самолетните билети са повече.

167

Анонимен

преди 12 години

Какъв "конфуз", нали беше "грандиозен успех"?

166

Иванчо

преди 12 години

Само 1300 лв.на калпак? Не вярвам.

165

1 Април

преди 12 години

Най-честните и НЕОБВЪРЗАНИ с мафията са членовете на ГЕРБ.?????????

164

маане

преди 12 години

сега тея сите, да върнат парите. само така сичката таа *** ще се научи да пази народните ни пари!!

163

lukcho

преди 12 години

desant.net/show-news/24314/

162

lukcho

преди 12 години

Общоизвесно е, че Никито Младенов е гаден евреин-***

161

тошко

преди 12 години

Само билета на др.Масларова до ШРИЛАНКА (пътуване за обмяна на опит) струваше 17,000 $!?!?

160

камилар

преди 12 години

Да събудиш колега камилар в 9 сайтъ си е направо прегрешение.Ако е емир.Просто се чудя що не им плати масрафа за срама им идат някъде на сянка и се разкарат.Може и да оближат задниците на камилите./имат опция/па после да се върнат в България.Важното е ,че двамата са училили в Симеоново.Ако бяхя учили за камилари в някой университет ,щяха да си пият чая в 9 сайтъ.

159

защо?

преди 12 години

Ама какъв конфуз, какво фиаско????Нали е успешен и ще има 100 млн. инвестиции?Явно се ОБРАБОТВА ОТНОВО общественото мнение за Трайков, зщото първия път бе НЕУСПЕШНО!Трайков САМ и за ПЪРВИ път в българската история се ОПЪЛЧИ срещу поддръжниците на руски интереси, в РАЗРЕЗ с ЕВРОПЕЙСКИТЕ такива!Да има повече такива млади хора, с НОВ ЧИП в главата!Бъдете умни, бъдете проницателни , бъдещето е ваше, бъдете позитивно настроени!УСПЕХ!!!

158

Анонимен

преди 12 години

Тия тримата лешпера а и сумати като тях няма начин да не са получили и някой бонус за добре свършената работа.Туй ще стане ясно по нататък.

157

коко

преди 12 години

Гледам навън по улицата вървят катарци с чували с пари и крещят-"Инвестиции правиме всякакви!!!".