22

БРАВОС

преди 12 години

Сега Премера им занесе еднократна помощ, После ще качи Коптера и ще им занесе двукратна помощ, след тва трикратна, а накрая ще им занесе в пъти, пъти, пъти, пъти по-вече помощ от Станишев,Доган и Цар Горянина.ЖИВЕЕМ В ПРИКАЗКА, НО НЕ ГО ОСЪЗНАВАТЕ!

21

до 21

преди 12 години

Аз не споря, че взимат повече пари от мен, ами споря че това е ЧАСТНА ФИРМА и не трябва да им се дават държавни пари без нищо! Хубаво изработили са си парите, ами ди си ги вземат от този, с когото са си подписали договори, да си го съдят за да си вземат парите, никой не ги държи на сила. В родният ми град нямаше работа и затова се преместих. Докато защитавате такива глупави действия ще си страдаме. Да но си вземат парите, но да имат доблестта да върнате защото това са неизработени пари!

20

Анонимен

преди 12 години

*** и работи в завод да видиш дали е като в супермаркета и тогава говори за високи и ниски заплати.

19

до 18 от 1

преди 12 години

Абе престани да обясняваш кой на кой какво платил и да ни иронизираш, говориш пълни глупости и само разни подмолни афери са ти в глават.Погледни трезво на нещата и тогава ми кажи дали няма парво да се възмущавам-работя в супер маркет и заплатата ми е 650 за 12 часов работен ден,след като ми отдържат данъците и измислените липси ми остава около 400 лева.И да майка ми има хронични заболявания и непрекъснато няма направления. Питам се аз не заслужавам ли помощи, защо аз получавам по-малка заплата?

18

Анонимен

преди 12 години

Boyko e nay kadurniq premier do sega v BG,kade e BSP,DPS KOYTO PREDI IZBORI IDVA DA PLASHI HORATA S VAZRODITELEN PROCES nqma gi nikade zatova sledvashtiq pat da znaete na kogo da glasuvate,az sum edin turchin ot Karjali

17

до к.13-16

преди 12 години

Ама вие на кого искате да се раздават помощи: на вас, дето Кутев ви е наел да клопате по цял ден на клавишите за 20 лв/ден? Това ли искате: и възмутената българка, и този, който иска 1300 лв/месец за коментарите си, и другият, който определя лява или дясна сила е ГЕРБ, и четвъртият, който беснее,че вземат неговите пари (хайде де, 20лв дневно пари ли са) и ги дават на помаците и българите от Кърджали. та дори и шефът на БСП-Кърджали Милко Багдасаров и той пищи :"Сакън, не давайте пари на помаците! А кой даде посочените предприятия на Вальо ***? Нали това бяха Ванчо от Драгалевци, Нейнски и сие? Защо лъжете,че ги е дала бившата на Борисов това изобщо не е вярно?! Защо не питахте снощи Политими Паунова тя щеше да си спомни, защото беше шеф на дирекция Металургия в МП! Защо не питате министрите на икономиката в кабинетите на царчето иТройната коалиция, защото и те покриха В.Захариев! Кой награди В.З. със званието Данъкоплатец на годината? И това ли не си спомняте? И защо не питате гл.прокурор издънката на БКП Б.Велчев защо прокуратурата не се самосезира? Защото три бивши власти ще изпищят на умряло! Същото е и при Ковачки, и при Н.Банев, В.Златев и т.н. Ама сега блъскате клавишите и лъжете на провала!

16

'''

преди 12 години

Подаде ли си главата някой,веднага за краката и под водата.Чисто по български.Аз не сакам аз да съм добре,сакам Вуте да е зле.Толкова много злоба в толкова малка държава.То и затова и бог вече не е българин.

15

Анонимен

преди 12 години

Защо се чудите ? От дясна политическа сила , каквато се афишира на всякъде ГЕРБ , с действията си показва , че е дори с по-ляво мислене от БСП и БКП . Това , ако не е популизъм здраве му кажи ! Щях да го разбера Боко , ако беше извадил парите от собствения си джоб или от банката на Цветелина. Сега вече съм сигурен , че парите на фискалния резерв са похарчени по подобен начи за пиар и популистки ходове !Нещо ГЕРБ не се различават от от другата *** - Моника !

14

Анонимен

преди 12 години

325 лв. за една седмица .4 седмици по 325 лв. = 1300 лв. за един месец , ако е 28 дни . И това ако живееш в не много голям град ! А колко семейства могат да си осигурят този чист доход на месец другарю Борисов ?

13

Анонимен

преди 12 години

и на какво основание им раздават тези помощи?след като не ти плащат, напускаш работа и търсиш нова!означавали, че чрез този административен акт ще се установи трайна практика протестите да се потушават чрез раздаване на пари?Комунисти!!!

12

ВЪЗМУТЕНА БЪЛГАРКА

преди 12 години

Просто нечувано! Поредния популистки ход на ББ и цялото малоумно правителство. Че защо не раздадат по една такава помощ на всички хора, работещи в частни фирми, нима там получават редовно заплатите си, да не говорим, че в Северна България няма такива заплати, дори и в някои държавни фирми и служби. Та дори начинаещите полицаи започват работа със стартова заплата 270 лева. Що за спонсориране е това, къде е справедливостта и равноправието в тази наша ПРАВОВА ДЪРЖАВА ?!?

11

кък

преди 12 години

Не може да се раздават социални помощи на хора, които имат работа, макар и да им закъсняват заплатите. Не казвам, е хората в ОЦК са добре, но те се водят на работа и все някой ден ще си получат заплатите. Тогава ще върнат ли помощите?! Няма, естествено. Това е такава простотия и популизъм, че няма повече накъде. Само съжалявам, че народът е *** в по-голяма си част и не може да проумее какво става.

10

зрънчо

преди 12 години

Значи боко вика с 325 ще изкарат седмицата. А какво да кажат 2/3 от народа, който с толкова пари кара цял месец ???Кажи бе Боко тиквата, гадна мутренска *** ???!

9

Мунчо

преди 12 години

В коя бананова държава вместо честно изработена заплата се получават помощи ?! Няма такава !

8

Жоро

преди 12 години

Хайде, кутьовчета, цъкайте два дни сърцерздирателни коментари: мама е болна (к.1) , сестрата не може да ходи, тати не става от леглото! Ей, вие сте непоправима ***, вас само 15-20 години ще ви оправят, когато пенсионерите си отидат и останете вие, дето работите по 10-20 лв на ден за Кутьо, Корнелия, Кирчо Добрев, и Мая перушанката! Защото Станишев и Първанов не слизат до такова ниско ниво да ви карат да си дерете ризите и роклите от плач! Направо сте смешни , ама продължавайте да ревете !

7

Плюйте два дни!

преди 12 години

Плюйте, писари на ДСБ и БСП , сега ви е паднало: в събота и неделя ви е раят! Сетне, в понеделник, нарамвате работните дрехи и отивате да се трудите при "проклетите капиталисти"! Ама сега хвърляте наляво и надясно слюнки и храчки и оплювате всичко!

6

зрънчо

преди 12 години

За *** има, за *** има, а за българите - ЙОК !!! НЯкой да е дал помощи на българите от Кремиковци или други такива фалирани предприятия???? Ама за *** може. Другари, не се озлобявайте срещу малцинствата - те са само инструмент в ръцете на българските еничери. Така е било и така ще продължава, докато не се надигнем като един и не смажем главата на тази политическа мафия !!!

5

Анонимен

преди 12 години

Батман е всемогъщ.Дори и в частна фирма би отишъл да командва,ама била немислима намесата.Хахахахахах...Ама верно са циркаджии

4

Още не е разбрал...

преди 12 години

Нашия премиер, макар и обикновен пожарникар по занятие би трябва вече да разбере, че почти всички хора в държавата са в положението на работниците от ОЦЗ-Кърджали. Мизерията е навсякъде въпреки, че сме отличниците на Европа. Това, че той търчи от град на град, като копанарин и раздава парите от нашите данъци, няма да му помогне на следващите избори. Неговото място е в София, на ул. "Скопие" 33, сградата на този адрес е оградена с високи стени, от камък и бодлив тел.

3

Анонимен

преди 12 години

тоя направо става смешен, някой ревне, ама събере повечко хора, насъска медиите и ББ мекта китка раздава нашите пари, а ние по частните фирми си скъсваме задниците от работаедин път ме излъга, втори път не